loader from loading.io

Skapa inomhus utomhus och det här ska du INTE ta upp i ett tal!

Bröllopspodden

Release Date: 11/03/2016

Frågepodd No2!! show art Frågepodd No2!!

Bröllopspodden

Sista veckan på 2023 och Lisa & Fanny bjuder på ett fullspäckat frågeavsnitt med frågor om allt från hur man kan dekorerar med blommor på bästa sätt till tips på ett vackert vinterbröllop!  

info_outline
Get that GLOW på bröllopsdagen! show art Get that GLOW på bröllopsdagen!

Bröllopspodden

I veckans avsnitt berättar Lisa, och Fanny hur du får ett maxat glow på din bröllopsdag - och ever after!  

info_outline
Vinterns stora frågepodd! show art Vinterns stora frågepodd!

Bröllopspodden

I säsongens andra avsnitt svarar bröllopsexperterna Lisa & Fanny på massor av era frågor kring bröllop! Hur gör man t.ex. för att skapa en magisk stämning om man vill ha bröllopet hemma? Vad är ett sweetheart table och vad tycker Fanny om det? Och så klart mycket, mycket mer! Nästa vecka är vi tillbaka med ett stort skönhetsavsnitt för ett maxat glow inför bröllopet!

info_outline
Den viktiga CHECKLISTAN! show art Den viktiga CHECKLISTAN!

Bröllopspodden

Säsongsstart med Bröllopspodden! Idag berättar vi om den otroligt viktiga checklistan som gör att din bröllopsplanering så mycket enklare, och framförallt roligare! Fanny och Lisa ger er starten på checklistan som ligger till grunden för hela planeringen.  Vi vill även tacka vår sponsor Westers som erbjuder otrolig catering till ditt bröllop och även helhetskoncept för bröllop. Vill du ha ett personligt och unikt koncept för minglet och/eller minglet på middagen då är Westers du ska vända dig till! Kika in på

info_outline
Våra bästa do's & dont's för ditt bröllop! show art Våra bästa do's & dont's för ditt bröllop!

Bröllopspodden

Säsongens sista avsnitt och då bjuder Lisa och Fanny på sina absolut bästa do's & dont's för både bröllopsplaneringen och för bröllopet. Det här avsnittet vill ni absolut INTE missa! Stort tack också till veckans sponsor som är som skapar magisk musik utav din text! Få 10% rabatt på ditt köp med koden "Bröllopspodden" tom 31/7. 

info_outline
Bröllopsresa! show art Bröllopsresa!

Bröllopspodden

Veckans avsnitt är ett drömmigt avsnitt om just bröllopsresan! Vi ger er bästa tipsen på när det är bäst att åka, direkt efter bröllopet eller vänta ett tag? Lisa och Fanny berättar om sina bröllopsresor och vad är egentligen en "minimoon". Det och mycket mer! Vi vill också tacka veckans sponsor som är med Sveriges största utbud av accessoarer för män till både fest, bröllop och vardag. Och med koden "Bröllopspodden" får du 15% på ett helt köp tom 31/8. 

info_outline
Det stora avsnittet om TÄLTBRÖLLOP! show art Det stora avsnittet om TÄLTBRÖLLOP!

Bröllopspodden

Torsdag och det fjärde avsnittet av säsongens Bröllopspodd är ute! Idag pratar vi om de populära tältbröllopen. Vi pratar fördelar och nackdelar samt ger er våra bästa tips på hur ni ska tänka för att uppnå bästa resultat och känsla!  

info_outline
Vi svarar på 10 VIKTIGA frågor i säsongens stora FRÅGEPODD! show art Vi svarar på 10 VIKTIGA frågor i säsongens stora FRÅGEPODD!

Bröllopspodden

Frågepodden är tillbaka! Den här veckan svarar vi på 10 otroligt viktiga frågor som vi fått från er. Allt från hur man gör med första dansen om man inte kan dansa, hur ett långt mingel borde vara det bästa alternativet OCH så svarar Fanny på vilket som är det bästa (och vackraste!) alternativet till ranunklar under sommaren. Missa inte! Stort tack också till Neckwear som är med oss även i denna podd. Med koden "Bröllopspodden" har du hela 15% rabatt tom 31/8!  

info_outline
Vigseln, middagen & festen! show art Vigseln, middagen & festen!

Bröllopspodden

Dags för del 2 om Fannys bröllop. Vigseln, middagen & festen! Vilka överraskningar hände på vigseln, och hur lyckades toastmastrarna att fullkomligen briljera hela middagen? Och vad hände egentligen när Andreas lämnade festen utan sin nya fru? Det och mycket mycket mer i detta härligt långa avsnitt.  Vi vill också tacka vår sponsor Collan i detta avsnitt! Ett kollagentillskott utöver det vanliga. Nu aktuell med nyheten "The Vegan Beauty"! Ett kosttillskott som hjälper din kropp att stimulera kollagen genom aktiva aminosyror och är helt veganskt.   Med koden...

info_outline
Bröllopspodden är TILLBAKA! show art Bröllopspodden är TILLBAKA!

Bröllopspodden

ÄNTLIGEN är vi tillbaka med en helt ny säsong av Bröllopspodden. Som vi längtat! I det här avsnittet kommer vi fullkomligen grotta ner oss i Fannys magiska bröllop. Och i del 1 berättar Fanny om veckan före bröllopet med bröllopsnerver, de sista detaljerna och hela dagen  innan vigseln med ett något annorlunda upplägg..  Vi vill också tacka vår sponsor Neckwear i detta avsnitt! Platsen där du hittar ALLT, och lite till för männen på bröllopet. Manschettknappar, slipsar, flugor, västar, näsdukar mm.  Med koden "Bröllopspodden" har du som lyssnare också 15%...

info_outline
 
More Episodes

Nytt inslag i Bröllopspodden, en helt ny frågepodd tillsammans med Fredrik af Klerker från Stiljournalen. Vi svarar på era frågor och den här veckan är det utomhusvigsel som gäller. Hur får man en skönare känsla både före och under vigseln och vad gör man om det är kasst väder? Och sen svarar Fredrik på vad man absolut INTE bör ta upp under ett tal. Hope you like!