loader from loading.io

Az egyetlen magyar NBA játékos, Dávid Kornél beszélgetés - 2. rész

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Release Date: 02/14/2017

Hogyan, milyen szempontok alapján válassz ki mentort a vállalkozásodhoz? show art Hogyan, milyen szempontok alapján válassz ki mentort a vállalkozásodhoz?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Új, Üzleti kérdezz - felek podcastünk augusztusi adásának 4. kérdését hallhatjátok. - Mi a véleménye arról, hogy manapság boldog, boldogtalan vállalkozással kapcsolatos tanácsot ad, oktat? - Hogyan, milyen szempontok alapján választaná ki a valóban elfogadható, szakmai tudással rendelkező és követhető mentort a vállalkozáshoz? - Illetve milyen szempontok alapján válasszunk a vállalkozásunkhoz mentort? - Miért jó egy mentor igénybevétele a vállalkozónak, miben tud segíteni?

info_outline
Miként tartsd fent folyamatosan a belső motivációdat a munka iránt? show art Miként tartsd fent folyamatosan a belső motivációdat a munka iránt?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Új, Üzleti kérdezz - felek podcastünk augusztusi adásának 1. kérdését hallhatjátok. - Miként tartja fent folyamatosan a belső motivációját a munka iránt? - Mi viszi előre nap mint nap? - Soha sem érezte, hogy mással kéne foglalkoznia?  

info_outline
A mostani háborús gazdasági helyzetben indítanék-e új vállalkozást? show art A mostani háborús gazdasági helyzetben indítanék-e új vállalkozást?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Új, Üzleti kérdezz - felek podcastünk augusztusi adásának 3. kérdését hallhatjátok. - A mostani háborús gazdasági helyzetben indítana-e új vállalkozást? - Ha igen, milyen területen? - Ha nem, miért nem és mit csinálna?

info_outline
Attila melyik könyvet ajánlaná a 20 éves önmagának? show art Attila melyik könyvet ajánlaná a 20 éves önmagának?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Új, Üzleti kérdezz - felek podcastünk augusztusi adásának 2. kérdését hallhatjátok. - Melyik könyvet ajánlaná a 20 éves önmagának?

info_outline
Hétindító inspiráció 2020.04.20. show art Hétindító inspiráció 2020.04.20.

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

A csapattal minden héten, sőt minden nap megerősítjük az elhatározásunkat, hogy megerősödve, győztesen jövünk ki a koronavírus okozta helyzetből. Szeretnék átadni egy nagy adagot ebből az energiából Nektek is, hiszen együtt erősebbek vagyunk! Ezért hoztam 3 BizniszFlix-tippet, hogyan lehet Nektek is szuper-energikus ez a hét!

info_outline
Ki szabadít fel neked időt? show art Ki szabadít fel neked időt?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Eddig akármilyen piackutatást végeztünk a vállalkozók körében és azt kérdeztük, mi a legnagyobb frusztrációjuk a vállalkozásukkal kapcsolatban, toronymagasan a „nincs elég időm” válasz érkezett. Miért nincs időd, és hogyan tudsz ebből mégis többet varázsolni?

info_outline
Mi a legjobb munkatárs kiválasztási módszer? show art Mi a legjobb munkatárs kiválasztási módszer?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Sokan kérdezik tőlem, hogy milyen módszer alapján választom ki a munkatársakat, használok-e személyiség teszteket és egyáltalán hogyan integrálom, motiválom őket, és meg tudok-e tőlük válni, ha az ő és a csapat alapértékei nem egyeznek meg?

info_outline
FHL 2020 Amerikából: hogyan tűnj ki a tömegből? show art FHL 2020 Amerikából: hogyan tűnj ki a tömegből?

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Rendszeresen képzem magam, ott ahol sokkal előrébb járnak mint mi. Mit tanultam Amerikában Russel Brunsontól aki az értékesítési tölcsérek specialistája? Erről mesélek neked.

info_outline
A legsikeresebb tanítványaink önjáró vállalkozás építési tapasztalatai és tanításai show art A legsikeresebb tanítványaink önjáró vállalkozás építési tapasztalatai és tanításai

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

Mit tanulhatsz azoktól, akiknek már önjáró a vállalkozásuk? Szeretnék megosztani egy kis ízelítőt, hogyan látják tanítványaim a saját vállalkozásukat, milyen sikereket értek el, milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül és leginkább mit üzennek neked, aki rajta vagy az önjáró vállalkozásod felépítése útján.

info_outline
Így tartsd meg a lendületedet és érd el a célod vállalkozóként! show art Így tartsd meg a lendületedet és érd el a célod vállalkozóként!

Pongor-Juhász Attila Üzleti Podcast

A legtöbben újévi fogadalmakat teszünk, célokat tűzünk ki, hogy na most biztosan megteszem ezt vagy azt, pl. lefogyok, megtanulok angolul, és akkor amikor megígérjük magunknak ezt, még úgy is gondoljuk. Aztán eltelik néhány nap és ez a lelkesedés lelohad. Napról napra veszít az erejéből… Hogy miért nem sikerül elérned a célodat és mik a garanciák arra, hogy tudod mégis megvalósítani őket? Erről mesélek.

info_outline
 
More Episodes

Az idei Évindító Célkitűző Edzőtáborban egy különleges vendégelőadóval, Dávid Kornéllal volt szerencsém beszélgetni. Ha kíváncsi vagy egy élsportoló kitartására és a pályafutásának történetére, akkor mindenképp hallgasd meg a podcastet.

Kattints IDE az 1. részért!

http://pongorjuhaszattila.hu/blog