loader from loading.io

Fjelles Fodboldfjol #314 - Amanda Bodenhoff & Simon Væver: “Jeg kommer til at råbe Christian Gytkjær i stedet for Frederik Gytkjær”

Fjelles Fodboldfjol

Release Date: 10/10/2023

Fjelles Fodboldfjol #335 - Christian Shamani & Patrick Larsen: “Per Pedersen og jeg kæmpede om, hvem af os der havde flest knæskader” show art Fjelles Fodboldfjol #335 - Christian Shamani & Patrick Larsen: “Per Pedersen og jeg kæmpede om, hvem af os der havde flest knæskader”

Fjelles Fodboldfjol

I denne uge Fodboldfjolles der med autografer, med skader, med holdkammeraten Zlatan, med uduelige læger, med byture og derby og alt muligt andet. Lyt meeeeed!

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #334 - Martin Ørnskov & Masoud Vahedi: “Jeg skal ikke spille godt, de skal bare kunne se at jeg kan løbe lige ud” show art Fjelles Fodboldfjol #334 - Martin Ørnskov & Masoud Vahedi: “Jeg skal ikke spille godt, de skal bare kunne se at jeg kan løbe lige ud”

Fjelles Fodboldfjol

Der fjolles i denne uge med barndomsklubben, med alle dem som Man. United skal sælge, med motorcykeloverhalinger og skiløb på én ski, med hjernerystelser og omklædning i svømmehallen og Tømreren der deler bøder ud og meget andet. Lyt med!

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #333 - Niels Nielsen & Kristian Hemmingsen: “Jesper Krølben præsterede at skyde et straffe ud til indkast…” show art Fjelles Fodboldfjol #333 - Niels Nielsen & Kristian Hemmingsen: “Jesper Krølben præsterede at skyde et straffe ud til indkast…”

Fjelles Fodboldfjol

I denne uges Fodboldfjol runder vi Faxe Pladderkasse, kampe der fløjtes af med tilbagevirkende kraft, Becks vs. Wahlberg, Knallertspillere fra Japan, landsholdsspillere med flere end 5 mål, vilde hunde på banen og naturligvis Lord Bendtner i CL. Lyt med!

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #332 - Jes Dorph-Petersen & Stefan Wibling: “Jeg troede vi skulle have et kursus om økonomi, men så kom nyhedschefen og sagde, at det bare var pis, for vi skulle på Brøndby Stadion og se BIF_FCK” show art Fjelles Fodboldfjol #332 - Jes Dorph-Petersen & Stefan Wibling: “Jeg troede vi skulle have et kursus om økonomi, men så kom nyhedschefen og sagde, at det bare var pis, for vi skulle på Brøndby Stadion og se BIF_FCK”

Fjelles Fodboldfjol

VAR, Køges kvindehold, offensive Brest, Leverkussen, Jon Dahl og dengang Mads Jørgensens mål for Brøndby fik Jes til at græde, er bare nogle af de ting vi fjoller med i denne uge. Så lyt lige med!

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #331- Valdemar Pustelnik & Nicklas Do: “Har du nogensinde prøvet at lave Gravesinha? Du skal ikke gøre, du bliver skadet med det samme!” show art Fjelles Fodboldfjol #331- Valdemar Pustelnik & Nicklas Do: “Har du nogensinde prøvet at lave Gravesinha? Du skal ikke gøre, du bliver skadet med det samme!”

Fjelles Fodboldfjol

I denne uge fjolles der med Allsvenskan, med pyro-teknik, med Fodboldbanko, med Helena Christensen, med Viaplay-abonnementer og meget andet. Og så er der naturligvis en super pinlig quiz. Lyt med.

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #330 - Jonas Kjærsgaard & Niclas Vingaard: “Kunne Erling Haaland ikke bare have heddet Erik Hansen?” show art Fjelles Fodboldfjol #330 - Jonas Kjærsgaard & Niclas Vingaard: “Kunne Erling Haaland ikke bare have heddet Erik Hansen?”

Fjelles Fodboldfjol

I denne uge fjolles der med Den Gule Fare, med interviews efter kampen, med landskampene, med pyroteknik og Thomas på landsholdet… Og meget andet. Så lyt lige med!!!

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #329 - Simon Væver & Sebastian Stanbury: “Skiskyderdragterne er faktisk blevet lidt mere afdæmpede med årene” show art Fjelles Fodboldfjol #329 - Simon Væver & Sebastian Stanbury: “Skiskyderdragterne er faktisk blevet lidt mere afdæmpede med årene”

Fjelles Fodboldfjol

I denne uges Fodbldfjol fjolles der både med afbud til kval-kampe, med landsholdstrøjerne, med topscorertitler, med landsholdsspillere der starter med J, med FC Saarbrücken, med Adrian Kappenberger (naturligvis) og meget mere. Og ja, der er også vælgerhold! Lyt med.

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #328 - Frederik Rosgaard & Patrick Larsen: “Hvornår var det Bobby Moore spillede i Fremad Amager?” show art Fjelles Fodboldfjol #328 - Frederik Rosgaard & Patrick Larsen: “Hvornår var det Bobby Moore spillede i Fremad Amager?”

Fjelles Fodboldfjol

Der fjolles utroligt meget i denne uge. Med Mourinho, med FCM, med influensers, med landsholdsspillere med M, og så er der vælgerhold, hvor vi kun må vælge mellem centrale forsvarsspillere. Det skal du altså lytte til!

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #327 - David Boysen & Lasse Madsen: “Jeg ender med at sætte mig i håndvasken i omklædningsrummet, bare for at køle ned… Fjelles Fodboldfjol #327 - David Boysen & Lasse Madsen: “Jeg ender med at sætte mig i håndvasken i omklædningsrummet, bare for at køle ned…"

Fjelles Fodboldfjol

Der fjolles i denne uge om livet som fodboldnomade, om varmecreme, om retfærdighedssans, om Steven Gerrard og højre backs. Lyt med for f….!"

info_outline
Fjelles Fodboldfjol #326 - Mads Holm: “Du kan jo ikke lukke din karriere, med færre trofæer i skabet end Bendtner” show art Fjelles Fodboldfjol #326 - Mads Holm: “Du kan jo ikke lukke din karriere, med færre trofæer i skabet end Bendtner”

Fjelles Fodboldfjol

I denne uge fjoller vi med Hotspurs og Sir Henry Percy og Årets spiller i Tottenham og det blå kort og trofæer og naturligvis med EM-sangen. Lyt med for f…..!

info_outline
 
More Episodes

Der fjolles i denne uge med stadionspeak, med Managers i PL, med bannerreklamer, med svigerfar og praktikanter og islændinge og vaskeægte, korrekt hattrick og meget andet. Lyt med!