loader from loading.io

"Bästa PP vi haft på länge"

Dalarnas Stolthet

Release Date: 11/19/2022

"2 av 5 - ett misslyckande"

Dalarnas Stolthet

Martin och Rasmus tar hjälp av Tjomme för att summera säsongen 2022/2023. 

info_outline
"Det tog slut"

Dalarnas Stolthet

Leksands säsong är över och därmed kommer här säsongens sista efter matchen-pod med Martin och Rasmus. En besviken Martin Karlsson gästar och försöker sätta ord på känslorna efter kvällens förlust. Med det tackar vi för att ni har lyssnat!

info_outline
"Prestationen betyder ingenting"

Dalarnas Stolthet

Leksand förlorar hemma mot Rögle vilket innebär att en tredje och avgörande åttondelsfinal spelas imorgon (tisdag) i Tegera Arena. Patrik Norén gästar och ger sin syn på varför. Martin och Rasmus försöker sia om hur det kommer att gå. 

info_outline
"Det ser mörkt ut"

Dalarnas Stolthet

Leksand förlorar den viktiga hemmamatchen mot Frölunda med 4-0 och tappar mark i jakten på sjätteplatsen. Martin och Rasmus analyserar hur det kunde bli så. 

info_outline
"Det är tungt, så klart"

Dalarnas Stolthet

Leksand tappar en till synes stabil 2-0-ledning och förlorar till slut med 3-2 efter förlängning hemma mot HV. Emil Heineman gästar och berättar om sin syn på matchen. 

info_outline
"Det är ingenting som är över"

Dalarnas Stolthet

Martin och Rasmus summerar kvällens tunga hemmaförlust mot Färjestad. Jonas Ahnelöv gästar och ger sin bild av varför det gick som det gick och vad som ska göras annorlunda framöver för att Leksand ska nå en topp 6-placering. 

info_outline
"Inte ens orolig"

Dalarnas Stolthet

Leksand vinner Gävledala-derbyt mot Brynäs med 2-1 inför en fullsatt Tegera Arena. Det firar vi med ett specialavsnitt där Tjomme gästar Martin och Rasmus. De pratar om lagbygget, Campers exit och slutfasen av säsongen. Matchanalys? Ja, det finns också med. 

info_outline
"Hatten av för Camper"

Dalarnas Stolthet

Landslagsuppehållet är över! Leksand förlorade ikväll hemma mot Växjö i SHL efter en insats som inte riktigt klaffade. Martin och Rasmus analyserar varför och gästar gör Olle Alsing som förra veckan var i Malmö med Tre Kronor. 

info_outline
"Slår alla lag"

Dalarnas Stolthet

Leksand följer upp vinsten i Ängelholm med att på nytt besegra Rögle - den här gången på hemmais. Anton Lindholm gjorde ett drömmål och kommer till podden för att berätta mer om det, matchen och landslagsuppdraget som väntar. 

info_outline
"En dröm sen jag var liten"

Dalarnas Stolthet

Leksand förlorar hemma mot Örebro. Segersviten är således bruten. Martin och Rasmus analyserar varför det blev så. Gästar gör Felix Unger Sörum som gjorde sin riktiga SHL-debut denna kväll. 

info_outline
 
More Episodes

Leksand förlorar i omstarten inför en återigen fullsatt Tegera Arena. Martin och Rasmus får hjälp av Mikael Karlberg att ta ner matchen. Challe berättar även om förra veckans landslagsuppdrag och givetvis lyfts powerplay-frågan.