loader from loading.io

'Zidane moet bij Ajax op z'n knieën voor Van de Beek'

Kick-off met Valentijn Driessen

Release Date: 08/13/2019

‘Vertonghen alleen naar Ajax bij vertrek van vriend Blind’ show art ‘Vertonghen alleen naar Ajax bij vertrek van vriend Blind’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Allereerst gaat het over de dramatische avond van Bruno Varela. De Portugese doelman maakte maandag een ronduit belabberde indruk bij Jong FC Utrecht tegen Jong Ajax. Tot afgrijzen van coach Erik ten Hag. Want die mist keeper André Onana in het eerste duel bij Getafe in de Europa League.

info_outline
‘Onbegrijpelijk als Ajax Dest aan Bayern verkoopt’ show art ‘Onbegrijpelijk als Ajax Dest aan Bayern verkoopt’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de nieuwste podcast Kick-off bespreekt presentator Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Zo wil Bayern München na dit seizoen Sergiño Dest (19) overnemen van Ajax. Als de Duitse club in de buurt komt van de vraagprijs van 30 miljoen euro is Ajax bereid mee te werken aan een transfer.

info_outline
’Dan moet Ajax Dusan Tadic naar FC Barcelona laten gaan’ show art ’Dan moet Ajax Dusan Tadic naar FC Barcelona laten gaan’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf bespreekt presentator Kamran Ullah samen met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste stand van zaken in de voetbalwereld. Ook schuift dit keer verslaggever Erik van Haren aan om de transfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur te belichten.

info_outline
'Ajax lijkt geen plan te hebben met talenten' show art 'Ajax lijkt geen plan te hebben met talenten'

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf bespreekt presentator Pim Sedee samen met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste stand van zaken in de voetbalwereld. Dit keer schuift ook PSV-volger Robin Jongmans aan om over het ontslag van trainer Mark van Bommel te praten.

info_outline
AZ-fan Borsato: ‘Dit kan grote slag worden tegen Ajax’ show art AZ-fan Borsato: ‘Dit kan grote slag worden tegen Ajax’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf schuift dit keer zanger en AZ-fan Marco Borsato aan als speciale gast. Hij zit regelmatig op de tribune bij AZ en kijkt uit naar de topper van zondag met Ajax. Samen met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee wordt verder de laatste stand van zaken in de voetbalwereld besproken.

info_outline
’Bij Ajax was ik na zo’n nederlaag al ontslagen’ show art ’Bij Ajax was ik na zo’n nederlaag al ontslagen’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf schuift dit keer politicus Lodewijk Asscher aan als speciale gast. De fractievoorzitter van de PvdA is een groot fan van Ajax en Hakim Ziyech. Samen met chef voetbal Valentijn Driessen, verslaggever Mike Verweij en presentator Pim Sedee wordt de laatste stand van zaken in de voetbalwereld besproken.

info_outline
’Hierom werd Van Gaal geen trainer bij Tottenham' show art ’Hierom werd Van Gaal geen trainer bij Tottenham'

Kick-off met Valentijn Driessen

Het is de meest spraakmakende voetbaltransfer van de laatste tijd: José Mourinho is de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. In de podcast Kick-Off Eredivise heeft chef voetbal Valentijn Driessen hier een duidelijke mening over: heiligschennis. Ook komt hij met opmerkelijk nieuws over Louis van Gaal. Die was namelijk bijna coach bij de Spurs. Hoe dat zit, hoort u in de podcast.

info_outline
Boadu moet meteen in basis Oranje show art Boadu moet meteen in basis Oranje

Kick-off met Valentijn Driessen

In de nieuwe voetbalpodcast van De Telegraaf bespreekt presentator Pim Sedee met Oranje-watchers Valentijn Driessen en Mike Verweij de laatste stand van zaken rond het Nederlands elftal van bondscoach Ronald Koeman.

info_outline
Geen vertrekclausule in contract Ten Hag show art Geen vertrekclausule in contract Ten Hag

Kick-off met Valentijn Driessen

In de podcast kick off van de Telegraaf gaat het uiteraard over de memorabele Champions League-clash Chelsea-Ajax. Volgens chef voetbal Valentijn Driessen is het kwartje nu gevallen, en stond er een weergaloos Ajax. Ajax-volger Mike Verweij vertelt over de vele interesse voor Ajax-trainer Erik ten Hag. Hij kan trouwens na dit seizoen niet zomaar naar een club als Bayern München vertrekken, want er staat geen clausule in zijn contract. 

info_outline
’Feyenoord-spelers zetten Stam voor gek’ show art ’Feyenoord-spelers zetten Stam voor gek’

Kick-off met Valentijn Driessen

In een nieuwe voetbalpodcast bespreekt presentator Pim Sedee samen met Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan het opstappen van trainer Jaap Stam. Ook blijkt hij met Ajax-volger Mike Verweij terug op de Klassieker.

info_outline
 
More Episodes

In de nieuwe voetbalpodcast van @telesport bespreekt Valentijn Driessen de laatste stand van zaken: ’Real-trainer Zinedine Zidane moet in Amsterdam op z’n knieën gaan voor Donny van de Beek.’