loader from loading.io

Geen vertrekclausule in contract Ten Hag

Kick-off met Valentijn Driessen

Release Date: 11/08/2019

‘Persoonlijke en laffe aanval Feyenoord op Ajax’ show art ‘Persoonlijke en laffe aanval Feyenoord op Ajax’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de podcast Kick-off gaat het uiteraard over het al dan niet stopzetten van de Eredivisie. De KNVB wil op nadrukkelijk verzoek van de UEFA dat de competitie voor 3 augustus wordt afgerond, maar Ajax en een aantal andere clubs willen stoppen. Chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij over deze slepende kwestie. Volgens Driessen staat de voetballerij in brand en de verhoudingen staan op scherp.

info_outline
‘Competitiestop door corona? Ajax géén kampioen’ show art ‘Competitiestop door corona? Ajax géén kampioen’

Kick-off met Valentijn Driessen

Een bijzondere Kick-off podcast waarin presentator Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij alle scenario’s voor het betaald voetbal in deze coronacrisis bespreken. En moeten de Nederlandse topspelers geld doneren, net als buitenlandse voorbeelden? Driessen heeft een duidelijke mening hierover. Verder in Kick-off: een noodfonds voor clubs die om dreigen te vallen, seizoenkaarthouders moeten worden gecompenseerd en wat moet er gebeuren met dit Eredivisie-seizoen?

info_outline
'Boadu geen geschikte spits voor Ajax' show art 'Boadu geen geschikte spits voor Ajax'

Kick-off met Valentijn Driessen

In de nieuwe (extra lange) voetbalpodcast van De Telegraaf schuift deze week Henk ten Cate als speciale gast aan. Samen met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee gaat hij dieper in op de belangrijke kwesties die in de voetbalwereld spelen.

info_outline
'Ajax haalt in titelrace oude truc uit' show art 'Ajax haalt in titelrace oude truc uit'

Kick-off met Valentijn Driessen

info_outline
Deze spelers vertrekken bij Ajax show art Deze spelers vertrekken bij Ajax

Kick-off met Valentijn Driessen

In de voetbalpodcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld.

info_outline
Sjaak Swart: ’Ajax kan beter twee keepers opstellen’ show art Sjaak Swart: ’Ajax kan beter twee keepers opstellen’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de voetbalpodcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Kamran Ullah de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Met dit keer als speciale gast Mister Ajax Sjaak Swart.

info_outline
‘Vertonghen alleen naar Ajax bij vertrek van vriend Blind’ show art ‘Vertonghen alleen naar Ajax bij vertrek van vriend Blind’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Allereerst gaat het over de dramatische avond van Bruno Varela. De Portugese doelman maakte maandag een ronduit belabberde indruk bij Jong FC Utrecht tegen Jong Ajax. Tot afgrijzen van coach Erik ten Hag. Want die mist keeper André Onana in het eerste duel bij Getafe in de Europa League.

info_outline
‘Onbegrijpelijk als Ajax Dest aan Bayern verkoopt’ show art ‘Onbegrijpelijk als Ajax Dest aan Bayern verkoopt’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de nieuwste podcast Kick-off bespreekt presentator Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Zo wil Bayern München na dit seizoen Sergiño Dest (19) overnemen van Ajax. Als de Duitse club in de buurt komt van de vraagprijs van 30 miljoen euro is Ajax bereid mee te werken aan een transfer.

info_outline
’Dan moet Ajax Dusan Tadic naar FC Barcelona laten gaan’ show art ’Dan moet Ajax Dusan Tadic naar FC Barcelona laten gaan’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf bespreekt presentator Kamran Ullah samen met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste stand van zaken in de voetbalwereld. Ook schuift dit keer verslaggever Erik van Haren aan om de transfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur te belichten.

info_outline
'Ajax lijkt geen plan te hebben met talenten' show art 'Ajax lijkt geen plan te hebben met talenten'

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf bespreekt presentator Pim Sedee samen met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste stand van zaken in de voetbalwereld. Dit keer schuift ook PSV-volger Robin Jongmans aan om over het ontslag van trainer Mark van Bommel te praten.

info_outline
 
More Episodes
In de podcast kick off van de Telegraaf gaat het uiteraard over de memorabele Champions League-clash Chelsea-Ajax. Volgens chef voetbal Valentijn Driessen is het kwartje nu gevallen, en stond er een weergaloos Ajax. Alleen vindt hij de verontwaardiging over het optreden van de scheidsrechter onterecht. Ajax-volger Mike Verweij vertelt over de vele interesse voor Ajax-trainer Erik ten Hag. Hij kan trouwens na dit seizoen niet zomaar naar een club als Bayern München vertrekken, want er staat geen clausule in zijn contract.