loader from loading.io

#051 - Vond lukt i bil fra A-Å

Gnukkehjørnet

Release Date: 03/18/2020

#098 - Forbruker- vs certified only coatinger! show art #098 - Forbruker- vs certified only coatinger!

Gnukkehjørnet

Vi har fått en oppklaring i lausbikkjesaken fra #097, samt en forespørsel om å prate litt på forskjell mellom forskjellige typer keramiske lakkbeskyttelser!

info_outline
#097 - Hvordan ser bilpleiemarkedet ut i dag? show art #097 - Hvordan ser bilpleiemarkedet ut i dag?

Gnukkehjørnet

Vi har fått en forespørsel om å ta en oppfriskning av status i bilpleiemarkedet. Episode #002 (fra tidenes morgen) inneholder våre betraktninger av markedet på den tid - men det har jo skjedd en del siden sist. Spenn deg fast for en av lengste episodene noen sinne!

info_outline
#096 - Forskjellige type coatinger show art #096 - Forskjellige type coatinger

Gnukkehjørnet

Rødgaupe, Bobcat, Basecoating, Topcoating, Topup, vanlig coating... Ja, som tittelen sier er det litt om forskjellige typer coatinger som står på agendaen i dag! Og katter. Store katter.

info_outline
#095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser! show art #095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser!

Gnukkehjørnet

Rovviltets Røst, ulv i Skjerberg, polering og coating av trange plasser, båtpleie, og prising av jobber med og uten coating er av dagens temaer! Enjoy!

info_outline
#094 - Husvask og Wish-spesial show art #094 - Husvask og Wish-spesial

Gnukkehjørnet

Vi tar en oppdatering fra dyreriket, snakker om husvask og kraftvask - og sist men ikke minst produkter fra Wish! Nanosvamp, nanosparkle, magisk skinnfarge, super-QD, ripefjerningstusjs, nudel-PDR, coating man kan sette fyr på, glassforseglinger og alt hva du måtte drømme om! Er det for godt til å være sant???

info_outline
#093 - Påskespesial! show art #093 - Påskespesial!

Gnukkehjørnet

En litt ekstra lang episode - fordi det er påske! Vi snakker om vårklargjøring av MC, og drodler litt rundt bretting av coating. Enjoy!

info_outline
#092 - Rust på bilen? Kan det fikses? show art #092 - Rust på bilen? Kan det fikses?

Gnukkehjørnet

Vi hører bikkja til Tommy pipe, snakker om sinnsyke nyheter i dyreriket - og sist men ikke minst penser vi innom hvordan man kan gå frem for å fikse rust på bilen.

info_outline
#091 - Metallpolering, Knut Hølen og ville dyrehistorier show art #091 - Metallpolering, Knut Hølen og ville dyrehistorier

Gnukkehjørnet

I dagens episoder skravler vi litt rundt legenden Knut Hølen, metallpolering og som vanlig har vi en liten dyrespalte! Kos deg!

info_outline
#090 - Vårklargjøring av kjerra og nyheter fra dyreriket show art #090 - Vårklargjøring av kjerra og nyheter fra dyreriket

Gnukkehjørnet

Batterifabrikker og elbiler, hot or not? Vi tar en liten runde på vårklargjøring, og litt forskjellige "nyheter" fra dyrehjørnet.

info_outline
#089 - Rengjøringseffekt? Kamphane til besvær! show art #089 - Rengjøringseffekt? Kamphane til besvær!

Gnukkehjørnet

Vi får høre om en kamphane til besvær, en gaupe som blir håndtert av en bonde, hvordan rengjøringseffekt i forvasken påvirkes av ulike faktorer - og sist men ikke minst: VÅREN KOMMER!

info_outline
 
More Episodes

Lytt, og du skal bli overrasket!