loader from loading.io

E19 - Fra IT til Ejendomme og Lokale Partnere med Tommy Frøkjær

Ejendomsinvestoren

Release Date: 05/26/2020

E30 - BRL §5 stk. 2 og gennemgribende renoveringer med Joachim Stig Christensen show art E30 - BRL §5 stk. 2 og gennemgribende renoveringer med Joachim Stig Christensen

Ejendomsinvestoren

Dagens episode er med Joachim Stig Christensen, der er advokatfuldmægtig hos Horten Advokatpartnerselskab. Vi vender de nye ændringer til Boligreguleringslovens §5 stk. 2., som også er kendt som Blackstone paragraffen.

info_outline
E29 - Blandede investeringer i København med Anders Poulsen show art E29 - Blandede investeringer i København med Anders Poulsen

Ejendomsinvestoren

Dagens episode er med Anders Poulsen, der er privat ejendomsinvestor og iværksætter indenfor især musikindustrien. Lyt med til en finurlig episode med højt humør.

info_outline
E28 - Rent-to-Rent, AirBnB og hotellejligheder med Christian Eriksen show art E28 - Rent-to-Rent, AirBnB og hotellejligheder med Christian Eriksen

Ejendomsinvestoren

Dagens episode er Christian Eriksen, der er privat ejendomsinvestor og medstifter af virksomheden, Nord Collection, der udlejer hotellejligheder. Christian har i flere år arbejdet med rent-to-rent strategien, hvilket han vil fortælle os om i dagens episode.

info_outline
E27 - Vandkantsdanmark, 15 % og frasalg med Halfdan Timm show art E27 - Vandkantsdanmark, 15 % og frasalg med Halfdan Timm

Ejendomsinvestoren

Dagens episode er med Halfdan Timm, der er privat ejendomsinvestor, forfatter af bogen 15 % og partner ved Obsidian Digital. Jeg får mig en snak med Halfdan om ejendomsinvesteringer i vandkantsdanmark og hvorfor Halfdan har valgt at sælge det meste af sin portefølje.

info_outline
E26 - Dos and Don'ts når man flipper ejendomme med Martin Enemærke show art E26 - Dos and Don'ts når man flipper ejendomme med Martin Enemærke

Ejendomsinvestoren

Dagens episode er med Martin Enemærke, der er indehaver af en håndfuld Nybolig forretninger. Martin giver sit besyv på dos and don'ts ift. at flippe ejendomme ud fra sin egen erfaring og sine snakke med adskillige investorer.

info_outline
E25 - Regler for huslejefastsættelse med Joachim Stig Christensen show art E25 - Regler for huslejefastsættelse med Joachim Stig Christensen

Ejendomsinvestoren

Uha. Reglerne om huslejefastsættelse er ret omstændige og svære at finde rundt i. Derfor tager vi i dagens episode en snak med advokatfuldmægtig, Joachim Stig Christensen fra Horten en snak omkring huslejefastsættelse.

info_outline
E24 - Den første million, BRRRR og økonomi med Morten Bang show art E24 - Den første million, BRRRR og økonomi med Morten Bang

Ejendomsinvestoren

Solen skinner, humøret er højt og foran mig sidder en magisk konservativt klædt ung mand I form af Morten Bang, der kører fra det fynske I sin fine Volvo til en snak om ejendomsinvestering I København K. Vi snakker om vejen til den første million, hvad BRRRR går ud på og Mortens egen historie som investor. Lyt med!

info_outline
E23 - Iværksætteri og Ejendomsinvestering med Niels Bidstrup show art E23 - Iværksætteri og Ejendomsinvestering med Niels Bidstrup

Ejendomsinvestoren

Jeg er på besøg hos Niels Bidstrup, der er stifter af Eindom og ejendomsinvestor ved siden af. En mand med en god bred forståelse for branchen. Vi taler blandt andet om ligheder mellem iværksætteri og ejendomsinvestering. Lyt med!

info_outline
E22 - Krise eller Kontanter I Københavnsområdet med Ian Winther-Høiland (del 2) show art E22 - Krise eller Kontanter I Københavnsområdet med Ian Winther-Høiland (del 2)

Ejendomsinvestoren

Jeg finder mig igen på kanten af Nørrebro og Nordvest på besøg hos Ian Winther-Høiland. I dagens episode taler vi om hvordan Ian forbereder sig på en økonomisk krise og hvad Ian anbefaler at man gør som investor I det nuværende marked. Lyt med og få svar fra den gode mand!

info_outline
E21 - Fra 0 til 200 lejemål på møg hidsig vis med Ian Winther-Høiland (del 1) show art E21 - Fra 0 til 200 lejemål på møg hidsig vis med Ian Winther-Høiland (del 1)

Ejendomsinvestoren

Jeg finder mig på kanten af Nørrebro og Nordvest på besøg hos Ian Høiland, der står bag virksomheden, Ejendomsvisioner og investerer I ejendomme I Københavnsområdet. Ian startede I 2013 og er siden da gået fra 0 til 200 lejemål på møg hidsig vis. Hvordan? Lyt med og få svar fra den gode mand!

info_outline
 
More Episodes

Vi er tilbage med ny episode af Ejendomsinvestoren. Denne gang med Tommy Frøkjær, der ejer virksomheden Wexo med hovedsæde I Nordens Paris. Tommy investerer I ejendomme primært I 6100 Haderslev på trods af at det er langt fra sin bopæl I Aalborg. På tre år har Tommy anskaffet 48 lejemål. Hvorfor og hvordan? Lyt med!

Tilføj værten, Lars Horsbøl på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/larshorsbol/

Husk at tilmeld dig Facebookgruppen "Ejendomsinvestoren - Bliv ejendomsinvestor"og tag del I fællesskabet.
https://www.facebook.com/groups/ejendomsinvestoren/

https://ejendomsinvestoren.dk