loader from loading.io

#077 - Hvordan ikke koste snø og skrape is

Gnukkehjørnet

Release Date: 11/18/2020

#109 - Den mystiske episoden show art #109 - Den mystiske episoden

Gnukkehjørnet

Hva handler så denne om? Det finner du snart ut!

info_outline
#108 - Støvsuger til besvær, asfalt og bitum på dekk, dugg på ruta og detailing av tunge kjøretøy! show art #108 - Støvsuger til besvær, asfalt og bitum på dekk, dugg på ruta og detailing av tunge kjøretøy!

Gnukkehjørnet

I dagens episode får vi en oppsummering av rikets tilstand, ei litta ulveoppdatering, støvsugerkrangling, asfalt og bitumen på dekk, duggproblematikk og detailing av tyngre kjøretøy som traktor, lastebil og anleggsmaskiner!

info_outline
#107 - Coating for nybegynnere show art #107 - Coating for nybegynnere

Gnukkehjørnet

I denne episoden prater vi coating for nybegynnere og forskjellige temaer rundt dette. Vi er innom spraying av coating med airbrush, forskjell på voks/sealer/coating og nytten av "pre rinse" før vask. Vi skravler også litt om en ulv som har vært i utdrikningslag!

info_outline
#106 - Hurtigkoblinger og ny forskrift for bilpleieaktører! show art #106 - Hurtigkoblinger og ny forskrift for bilpleieaktører!

Gnukkehjørnet

info_outline
#105 - Saltfjerningsprodukter og metallpartikkelfjernere! show art #105 - Saltfjerningsprodukter og metallpartikkelfjernere!

Gnukkehjørnet

I denne episoden drodler vi rundt saltfjerningsprodukter og deres relevans i bilpleie, samt forskjellige typer metallpartikkelfjernere. Det er selvfølgelig et og annet innslag av ulv, corona, Putin og Kari!

info_outline
#104 - Lenge siden sist! show art #104 - Lenge siden sist!

Gnukkehjørnet

Stort sett off topic... Men litt prat om alubåt!

info_outline
#103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper! show art #103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper!

Gnukkehjørnet

Som tittelen antyder har Kong Vinter startet marsjen mot Norge. Ulvene dreper, og biler ødelegges! Alt dette og mye mye myyyyye mer kan du høre om i denne episoden!

info_outline
#102 - Innvendig kattevask show art #102 - Innvendig kattevask

Gnukkehjørnet

We're back! Hva sier du til en liten update på ulven? Vi prater om innvendig kattevask - i den grad det kan fylle en episode. Send oss gjerne tips til innhold på Facebook-chatten vår!

info_outline
#101 - Skitprat og polering! show art #101 - Skitprat og polering!

Gnukkehjørnet

Ny episode - en god kombinasjon av skitprat og poleringsprat. Det er nok mest av førstnevnte. Enjoy!

info_outline
#100 - Jubileumsepisode!! show art #100 - Jubileumsepisode!!

Gnukkehjørnet

JIPPIIIII! Vi er på tresifret antall episoder! Det feires med en episode med skravling - og faktisk litt fagprat! Vi prater litt mer om bakgrunnen vår og hvordan vi har havnet der vi er. ENJOY!

info_outline
 
More Episodes

Rett og slett.