loader from loading.io

IGN Video Take Podcast: Hoe is de huidige staat van Netflix?

Video Take

Release Date: 01/21/2021

Hype voor Westworld en Avatar is nog laag show art Hype voor Westworld en Avatar is nog laag

Video Take

In deze aflevering van Video Take bespreken we de nieuwe Avatar en House of the Dragon trailers. Daarnaast moeten we het nog een keer hebben over Dr. Strange in the Multiverse of Madness, bespreken we wat Star Wars Ahsoka info, is Netflix weer de pineut en vertellen we je wat we deze week hebben gekeken.

info_outline
Dr. Strange in the Multiverse of Madness Valt Tegen show art Dr. Strange in the Multiverse of Madness Valt Tegen

Video Take

In deze aflevering van Video Take bespreken we Sven zijn review van Dr. Strange in the Multiverse of Madness. Daarnaast moeten we het einde van Moon Knight bespreken, is Ozark weer begonnen en moeten we het natuurlijk hebben over de Obi-Wan Kenobi trailer.

info_outline
Dure series, Avatar 2, Spider-Man Spin-offs.. stop ermee! show art Dure series, Avatar 2, Spider-Man Spin-offs.. stop ermee!

Video Take

In deze aflevering van de podcast bespreken we het steeds duurder worden van series en de fout die Netflix lijkt te maken. Daarnaast hebben we het over Avatar 2, Spider-Man spin-offs die maar blijven komen en nog veel meer.

info_outline
Morbius is dramatisch slecht show art Morbius is dramatisch slecht

Video Take

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we Morbius, een film die je beter over kunt slaan. Daarnaast hebben we het over Severance, de eerste twee afleveringen van Better Call Saul, Netflix die flink in de problemen zit en nog veel meer.

info_outline
The Northman moet je in de bioscoop zien show art The Northman moet je in de bioscoop zien

Video Take

In deze aflevering van de Video Take podcast bespreken we uitgebreid en spoilervrij onze review van The Northman, nu al een van de beste films van het jaar. Daarnaast zijn we naar de documentaire over Louis van Gaal geweest en kunnen deze ook aanraden. Verder bespreken we wat we hebben gekeken, zoals De Mol en kijken we naar de theorie├źn over Stranger Things 4.

info_outline
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore kun je gerust thuis kijken  show art Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore kun je gerust thuis kijken

Video Take

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we uitgebreid de review van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Daarnaast hebben we het over Ezra Miller zijn vreemde gedrag, krijgt Attack on Titan nog een seizoen en hebben we weer een Dr. Strange in the Multiverse of Madness trailer om uit te pluizen.

info_outline
Moon Knight, Sonic 2 & Will's Wapperende Handjes show art Moon Knight, Sonic 2 & Will's Wapperende Handjes

Video Take

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze review van de eerste vier afleveringen van Moon Knight. Daarnaast hebben we Sonic the Hedgehog 2 gezien, bespreken we de wapperende handjes van Will Smith bij de Oscars, House of the Dragon die niet bang is voor The Lord of the Rings en nog veel meer.

info_outline
Fantastische serie True Detective krijgt nieuw seizoen show art Fantastische serie True Detective krijgt nieuw seizoen

Video Take

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we het nieuwe seizoen van True Detective dat wordt gemaakt. Daarnaast hebben we het over Stranger Things, Peaky Blinders, bespreken we wat wij hebben gekeken de afgelopen week en is er een groot schandaal met Morbius.

info_outline
Drive to Survive is echt een grap show art Drive to Survive is echt een grap

Video Take

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we onder andere het nieuwe seizoen van Drive to Survive. Daarnaast bespreken we het aanbod van HBO, waaronder Euphoria en moeten we het hebben over de Ms Marvel trailer.

info_outline
The Batman Review Discussie show art The Batman Review Discussie

Video Take

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we The Batman. We zijn zeer te spreken over de film van Matt Reeves en kijken uit naar meer. Daarnaast bespreken we het laatste nieuws, waaronder de HBO Max lancering, een mogelijke God of War film, de Obi-Wan Kenobi trailer en nog meer.

info_outline
 
More Episodes

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we onder andere hoe films gebaseerd op games goed kunnen zijn, nadat we meer hebben geleerd over de The Last of Us-serie. Daarnaast bespreken we de huidige staat van Netflix, het laatste seizoen van Peaky Blinders dat eraan zit te komen en zijn we helemaal klaar met het gezeur rondom de Justice League. Verder hebben we weer wat aanraders voor de week, blikken we terug op een favoriete film en doen we weer een spelletje.