loader from loading.io

Blått Snack - möt Niclas Nylén

Blått Snack

Release Date: 07/05/2018

Robin Asterhed - chefsscout Malmö FF show art Robin Asterhed - chefsscout Malmö FF

Blått Snack

Via Harlösa till Malmö FF:s ungdomsorganisation och vidare till FC Köpenhamn som P19 tränare till IFK Värnamo som huvudtränare och med om att föra upp klubben i allsvenskan. Vi årskiftet tillträder han som chefsscout för Malmö FF. I veckans Blått Snack träffar Hasse och Ole Robin Asterhed. Det blir snack om fotbollsfilosofi, talanger i de egna leden, samarbete med BK Olympic och mycket mer. Välkommen till avsnitt 266 av Blått Snack!

info_outline
Bengt Madsen minnespodd och allsvenskt upplopp show art Bengt Madsen minnespodd och allsvenskt upplopp

Blått Snack

Han sa vad han tyckte och kände och var kanske inte alltid smidigast men alltid var det föreningens bästa som kom först. Inte för inte fick han smeknamnet "Buffalo" och i veckan somnade han in efter kamp mot cancern. En av de tidigaste gästerna i Blått Snack, Hasse och Ole bjuder på klipp från intervju med Bengt Madsen och försöker förklara hans bidrag till föreningen under sin tid som ordförande.

info_outline
Max Westerberg show art Max Westerberg

Blått Snack

I veckans avsnitt möter du en av tränarna i Malmö FF:s P19 lag, Max Westerberg. Max berättar om att möta världens bästa spelare redan i unga år som höstens spel i Youth League och vad man lär sig av att förlora. Det blir funderingar om vad som utmärker en bra tränare och om tränarprofiler som betytt något för Max under sin karriär så här långt. Vi dyker också ned i Max uppväxt som son till tränarlegenden Alf Westerberg. Detta och mycket mer i veckans Blått Snack!

info_outline
Jörgen Berggren har koll på domarna show art Jörgen Berggren har koll på domarna

Blått Snack

Domslut i fotboll har alltid och kommer alltid diskuteras och vi är nog alla var till mans lite av experter på olika regler och kan lätt fatta de korrekta besluten från TV soffan eller från läktaren. I veckans avsnitt av Blått Snack har Hasse och Ole bjudit in domaren som dömer över  domarna och har koll på allsvenska domare i Skåne, domaransvarig i Skånes Fotbollsförbund Jörgen Berggren.

info_outline
Felix Beijmo show art Felix Beijmo

Blått Snack

I veckans avsnitt av Blått Snack möter du MFF backen som vunnit Svenska Cupen.... dock inte med MFF utan med Djurgården.... i final mot Malmö FF. Felix Beijmo berättar om sin fotbollsresa via Brommapojkarna, Djurgården, Werder Bremen och nu i MFF. Detta och mycket mer i veckans Blått Snack med Hasse Strandberg och Ole Törner.

info_outline
Niclas Carlnén om MFF:s nya Champions League resa show art Niclas Carlnén om MFF:s nya Champions League resa

Blått Snack

Han är med på sin tredje resa i fotbollens finrum. I veckans Blått Snack träffar Hasse och Ole MFF:s VD Niclas Carlnén dagarna efter föreningen kvalificerat sig till gruppspel i Champions League. Det blir snack om VAR, den ekonomiska vs den sportsliga prestationen. biljetter till gruppspelet, covid pass, vad pengarna från årets Europaresa skall användas till. Detta och mycket mer i avsnitt 261 av Blått Snack.

info_outline
Europadrömmar och sommarfönster show art Europadrömmar och sommarfönster

Blått Snack

Gruppspel i Champions League ett stenkast bort och ett sommarfönster som i dagarna stängt in till Sverige. Hasse och Ole gästas denna vecka av Jonas Hansson från Fotboll Skåne och snackar nyförvärv och spel i Europa.

info_outline
Ny sportchef i MFF - Andreas Georgson show art Ny sportchef i MFF - Andreas Georgson

Blått Snack

I veckans Blått Snack berättar tillträdande sportchefen Andreas Georgson om sitt brittiska äventyr. Andreas ger sin syn på framtiden för MFF och vad som krävs för att ta nästa steg (talangfabriken MFF med bl.a. spelarutveckling, spelarförsäljningar). 

info_outline
Peter Gwargis show art Peter Gwargis

Blått Snack

Via Sydney, Australien till Småland och Sverige. Peter Gwargis fotbollsresa har tagit honom via IFK Öxnehaga, Husqvarna FF, J Södra, Brighton & Hove Albion och nu Malmö FF. I avsnitt 258 av Blått Snack möter du MFF:s nyförvärv med en vass vänsterfot.

info_outline
Fredrik Jahnfors om MFF dam 2021 show art Fredrik Jahnfors om MFF dam 2021

Blått Snack

I veckans Blått Snack möter Hasse och Ole tränaren för MFF dam, Fredrik Jahnfors som berättar om kommande säsongen, motstånd tillskott i truppen och om att spela en riktig säsong med dubbelmöten. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

info_outline
 
More Episodes
Han är Malmökillen som via BK Olympic tog sig till Malmö FF, en förening som han var trogen i över 400 matcher. Möt den före detta fotbollsspelaren som numera följer sitt himmelsblå lag på ståpplats med sina söner. Möt Niclas Nylén! Det blir snack om cupvinster, SM guld, VM i Italien 1990, och om nutidens MFF med en av föreningens mesta spelare genom tiderna. Niclas pratar om både Bobs och Roys (har haft bägge som tränare) storhet och om hur annorlunda fotbollsfilosofin är i Kina. Detta och mycket mer i avsnitt 127 av Blått Snack. Hasse Strandberg från Retro FM och Ole Törner från Skånesport är ciceroner vid sidlinjen som vanligt.