loader from loading.io

Mark Levengood möter Emma Ångström

Piratförlagets poddradio

Release Date: 03/22/2019

Mark Levengood möter Morgan Larsson show art Mark Levengood möter Morgan Larsson

Piratförlagets poddradio

Älskade radioprofilen Morgan Larsson är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Morgans tredje roman, Kistbyggarna, en varm och underhållande berättelse.

info_outline
Mark Levengood möter Malin Thunberg Schunke show art Mark Levengood möter Malin Thunberg Schunke

Piratförlagets poddradio

Malin Thunberg Schunke är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring hennes debutroman, "Ett högre syfte". Boken har kallats för "sommarens stora spänningsroman" och är en gastkramande historia om en svensk som råkar hamna mitt i ett attentat i Frankrike och plötsligt står terroranklagad och blir inspärrad i franskt fängelse.

info_outline
Mark Levengood möter Kristina Ohlsson show art Mark Levengood möter Kristina Ohlsson

Piratförlagets poddradio

Kristina Ohlsson är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Kristinas efterlängtade tredje kriminalroman om Martin Benner, "Henrys hemlighet". Boken är en fristående fortsättning på de mycket framgångsrika deckarna "Lotus blues" och "Mios blues".

info_outline
Mark Levengood möter Emma Ångström show art Mark Levengood möter Emma Ångström

Piratförlagets poddradio

Emma Ångström är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Emmas nya psykologiska thriller "En underbar död" (utkommer i april 2019).

info_outline
Mark Levengood möter Annika Leone show art Mark Levengood möter Annika Leone

Piratförlagets poddradio

Barnboksförfattaren Annika Leone är gäst hos Mark Levengood. Hon är i april aktuell med "Bara rumpor" (Lilla Piratförlaget), i samarbete med illustratören Bettina Johansson. Samtalet med Mark kretsar kring såväl kroppspositivism som finsk passion.

info_outline
Mark Levengood möter Johannes Pinter show art Mark Levengood möter Johannes Pinter

Piratförlagets poddradio

Johannes Pinter – ena halvan av författarduon Leivinger & Pinter – är gäst hos Mark Levengood i ett samtal om att skriva spänning utifrån mörkret som finns inom oss. Leivinger & Pinter är aktuella med "Stormskörd", uppföljaren till "De mörkermärkta".

info_outline
Mark Levengood möter Carolina Neurath show art Mark Levengood möter Carolina Neurath

Piratförlagets poddradio

Carolina Neurath är gäst hos Mark Levengood – i ett samtal som kretsar kring hennes spännande romaner Fartblinda, Gränslösa och Brännmärkta.

info_outline
Mark Levengood möter Lena Ebervall show art Mark Levengood möter Lena Ebervall

Piratförlagets poddradio

Lena Ebervall är gäst hos Mark Levengood. Advokatparet Lena Ebervall och Per E Samuelson har skrivit fem fascinerande romaner om några av 1900-talets mest uppmärksammade svenska rättsfall och kastat nytt ljus över det maktmissbruk som omgärdat dem. Senaste romanen, "Domardansen", handlar om hur en högt uppsatt domare kunde förskingra miljonbelopp i åratal utan att bli stoppad.

info_outline
Mark Levengood möter Per Schlingmann show art Mark Levengood möter Per Schlingmann

Piratförlagets poddradio

Per Schlingmann är gäst hos Mark Levengood i ett samtal som kretsar kring spänningsromanerna "I maktens öga" (snart tv-aktuell som Den inre cirkeln) och "Harpsund tur och retur", samt om Schlingmanns egen insyn i den svenska politiska vardagen.

info_outline
Mark Levengood möter Kicki Sehlstedt show art Mark Levengood möter Kicki Sehlstedt

Piratförlagets poddradio

Kicki Sehlstedt är gäst hos Mark Levengood i ett samtal som kretsar kring såväl spänningsromanen "Sweet Lolita", som om de faror som unga människor utsätter sig för på nätet.

info_outline
 
More Episodes

Emma Ångström är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Emmas nya psykologiska thriller En underbar död (utkommer i april 2019).

Läs mer om En underbar död