loader from loading.io

Valplattform 2022 i kortversion

Feministiskt Initiativ Kiruna

Release Date: 08/20/2022

Christine Brännvall - en handlingskraftig visionär show art Christine Brännvall - en handlingskraftig visionär

Feministiskt Initiativ Kiruna

Nu närmar sig valet och Christine Brännvall berättar i det här avsnittet om hur redo hon är att vara med och göra Kiruna till en tryggare kommun. Hon berättar också för vilka hon vill göra störst skillnad och vad som står på spel om valet inte går som det är tänkt.

info_outline
Peter Aléx - en feminist i Kiruna show art Peter Aléx - en feminist i Kiruna

Feministiskt Initiativ Kiruna

I det här avsnittet lär vi känna Peter Aléx, en av våra mest aktiva politiker. Han har gjort resan från rappare i Västerbotten, via pappaliv i Stockholm till kommunstyrelsen i Kiruna. Att vara man och feminist i Kiruna kan tänkas vara en utmaning, men det visar sig att Peter har fler än ett oväntat ess i rockärmen... God lyssning! 

info_outline
Valplattform 2022 i kortversion show art Valplattform 2022 i kortversion

Feministiskt Initiativ Kiruna

BONUSAVSNITT! Feministisk politik är som poesi för öronen och balsam för själen. Tvivlar du? Lyssna på Feministiskt Initiativs valplattform 2022 i kortversion. Vår ideologi, våra visioner, tre fokusområden och 40 konkreta politiska förslag. Här inläst av Christine Brännvall och ljudsatt med stämningsfull musik av MELO Collective. Detta avsnitt stärker känslan av att en annan värld är möjlig. Välkommen att stå med oss i kampen! Valplattformen i text hittar du här:

info_outline
Fi Kiruna Crash Course show art Fi Kiruna Crash Course

Feministiskt Initiativ Kiruna

Är Fi ett vänsterparti eller inte? Ett miljöparti kanske? Christine ger en inblick i partiets korta men intensiva historia. Du får koll på lite om allt; vilka vi är, vår ideologi, våra ambitioner och vilken politik vi går till val på. 37 viktiga minuter!

info_outline
Poddpremiär - vad kan gå fel? show art Poddpremiär - vad kan gå fel?

Feministiskt Initiativ Kiruna

Med 40 dagar kvar till valet startar Feministiskt Initiativ Kiruna podd! Det är den första podden med fokus på kommunpolitiken i Kiruna. Häng med Lisa och Christine på en serie politiska, personliga och praktiska samtal om allt du behöver veta inför valet. I premiäravsnittet gick såklart allting precis som det skulle...

info_outline
 
More Episodes

BONUSAVSNITT!

Feministisk politik är som poesi för öronen och balsam för själen. Tvivlar du? Lyssna på Feministiskt Initiativs valplattform 2022 i kortversion. Vår ideologi, våra visioner, tre fokusområden och 40 konkreta politiska förslag. Här inläst av Christine Brännvall och ljudsatt med stämningsfull musik av MELO Collective. Detta avsnitt stärker känslan av att en annan värld är möjlig. Välkommen att stå med oss i kampen!

Valplattformen i text hittar du här: Valplattform · Feministiskt initiativ · Feministiskt initiativ