loader from loading.io

Framtidens medicin ser ljus ut

glimten's podcast

Release Date: 09/18/2019

Behöver du en livscoach eller ledarskapscoach? show art Behöver du en livscoach eller ledarskapscoach?

glimten's podcast

Detta avsnitt från Glinten i Örat är ett samtal med coach David Helsing. Vi spelade in det på Claessons restaurang i samband med Närverkets lunch. Samtalet varar drygt 31 minuter och för dig som vill hoppa fram till en sammanfattning kan spola fram till minut 29, då bjuder David på en intressant vinkling som du troligen inte räknat med. Vill du nå David är adressen och på Instagram är adressen inre_upptaktsresan. Det är Anders och Christer som sitter på andra sidan bordet.

info_outline
Leva Livet Levande- Fyll din hink med glitter. show art Leva Livet Levande- Fyll din hink med glitter.

glimten's podcast

Petra  Hjerpe, Walkntalkcoach, berättar om att skapa hållbara relationer både i det privata och i arbetslivet Inspelat på Företagssalongen den 7 september 2023 av Anders Halvarsson, Glimten i Örat

info_outline
AMovz framtidens logistik show art AMovz framtidens logistik

glimten's podcast

Möt Adrian Aljumaili, som presenterar Framtidens logistik Podd inspelad på Innovation Park 10 maj 2023, med Christer och Anders från Glimtens podcast Denna inspelning är lite längre än vanligt, men väl värd att lyssna på.

info_outline
Walk n Talk = Coachning genom rörelse del 2 show art Walk n Talk = Coachning genom rörelse del 2

glimten's podcast

Vill du: må bra? få bra, extra energi och balans i livet? minska din stress? Lyssna till när vi tog en promenad på Skutberget och pratade om Petras coachprogram. Detta är del två (2) av två (2) Inspelad av Anders Halvarsson från Glimtens Podcast.

info_outline
Walk n Talk = Coachning genom rörelse show art Walk n Talk = Coachning genom rörelse

glimten's podcast

Vill du: må bra? få bra, extra energi och balans i livet? minska din stress? Lyssna till när vi tog en promenad på Skutberget och pratade om Petras coachprogram. Detta är del ett (1) av två (2) Inspelad av Anders Halvarsson från Glimtens Podcast.

info_outline
Kvalitet? Nej tack, det har vi inte tid med! show art Kvalitet? Nej tack, det har vi inte tid med!

glimten's podcast

Är du intresserad av hur kvalitet och ledarskap kan öka företagets vinst och omsättning? Låter höga vinster och gott rykte intressant? Välkommen att lyssna till Calle Liverfors som har jobbat med Strategi, ledarskap och kvalitet på Volvo, Vestas och Bombardier och hjälpt över 20 företag att gå från lågpresterande till högpresterande. Han kommer berätta om vad som driver kvalitetsbristkostnaderna och hur systematiskt kan sänka dem. Det var Calle Liverfors från Liverfors Consulting som höll denna föreläsning på Företagssalongen den 26 januari 2023 Inspelningen hanterades...

info_outline
Vill du må bra, få extra energi och balans i livet? show art Vill du må bra, få extra energi och balans i livet?

glimten's podcast

Så var rubriken på en energigivande föreläsning där Petra Hjerpe lyfte de stora fördelarna med ”walkntalk” både i arbetslivet och privat. Hon vill bidra med kunskap, energi och inspiration som gör att du blir mer nyfiken på att vilja använda detta mer i din vardag på olika sätt. Detta är en inspelning direkt från hennes föreläsning på Företagssalongen den 26 januari 2023 Inspelat på plats av Anders och Christer för podcasten "Med Glimten i Örat".

info_outline
Del 2 av 2 med Balint Petö från PG Tech Sweden show art Del 2 av 2 med Balint Petö från PG Tech Sweden

glimten's podcast

PG Tech Sweden erbjuder kundanpassade lösningar när det gäller återbruk av IT utrustning PG Tech Sweden bidrar till en smartare resursanvändning när det gäller CO2 utsläpp. Ta del av snacket mellan Balint och oss. Detta är del 2 av 2. (oss är lika med Christer och Anders från Glimten i Örat!)

info_outline
Del 1 av 2 med Balint Petö från PG Tech Sweden show art Del 1 av 2 med Balint Petö från PG Tech Sweden

glimten's podcast

PG Tech Sweden erbjuder kundanpassade lösningar när det gäller återbruk av IT utrustning PG Tech Sweden bidrar till en smartare resursanvändning när det gäller CO2 utsläpp. Ta del av snacket mellan Balint och oss. Detta är del 1 av 2. (oss är lika med Christer och Anders från Glimten i Örat!)

info_outline
(H)järnkoll med Joanna Halvardsson show art (H)järnkoll med Joanna Halvardsson

glimten's podcast

Joanna har Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2. Helt öppet talar hon här om vikten av att tänka på möjligheterna, inte begränsningarna. Det kan kallas för funktionshinder men det kan lika gärna vara funktionsmöjligheter. Det är ett samtal med Joanna om hennes resa i livet så här långt.

info_outline
 
More Episodes

Inspelning från Företagssalongen 2019-09-12 med föreläsaren Gilbert Holmgren från ArchAcademy.

OBS! Inspelningen är gjord rakt av som en service till dem som inte hade möjlighet att besöka föreläsningen. Ingen redigering har gjorts i efterhand.

För inspelningstekniken svarade Glimten i Örat med Anders och Christer Halvarson