loader from loading.io

47 Två år med Covid19 som säljare

Greatpodden

Release Date: 03/07/2022

89 Sälj och marknadsföring i förening är ett vinnande koncept show art 89 Sälj och marknadsföring i förening är ett vinnande koncept

Greatpodden

Marknadsföring är idag en del av säljprocessen. Säljarna behöver tänka mer marknadsföring och marknadsförarna behöver tänka mer sälj. Mikael Weléen, Cissi Sandqvist och Martin Stenman pratar vikten av en väl genomarbetad marknadsstrategi som är relevant för säljarna. De pratar även om framtiden för sälj och marknad där AI och automatisering kommer att spela större roll. 

info_outline
88 Sälja eller nätverka - vi ger dig svaret show art 88 Sälja eller nätverka - vi ger dig svaret

Greatpodden

Mikael Weléen, Cissi Sandqvist och Martin Stenman berättar om värdet av nätverkande i säljarbetet. Men för att lyckas måste du ha en strategi och vara engagerad. Du får en massa tips på hur du hittar balansen mellan sälj och nätverkande och hur du bäst tar vara på möjligheter som nätverkandet ger. 

info_outline
87 Sov dig till bättre säljresultat show art 87 Sov dig till bättre säljresultat

Greatpodden

För att lyckas inom försäljning måste du vara alert, påläst och strukturerad. En god sömn är grunden för att lyckas med det. Mikael Weléen, Cissi Sandqvist och Martin Stenman berättar om sin sömn och hur det påverkar deras arbete. Det ger tips på hur du med enkla åtgärder sover bättre.

info_outline
86 Så vinner du affärer med mästerligt bemötande show art 86 Så vinner du affärer med mästerligt bemötande

Greatpodden

Att förstå kunden är avgörande för att lyckas med försäljning. Det handlar om att skapa förtroende, vara anpassningsbar och undanröja eventuella hinder för kunden. Mikael Weléen, Cissi Sandqvist och Martin Stenman ger tips på hur du lyckas förstå kundens beteende och utvecklar dina färdigheter inom kundpsykologi. 

info_outline
85 Låt inte rädslan för ett nej förstöra ditt sälj show art 85 Låt inte rädslan för ett nej förstöra ditt sälj

Greatpodden

Alla säljare får nej ibland, även toppsäljare. Mikael Weléen, Cissi Sandqvist och Martin Stenman berättar om strategier för att ett nej inte skall påverka säljarbetet. De pratar om vad ett nej egentligen betyder och hur man gör för att inte hamna i ett låst läge vid ett nej. 

info_outline
84 Hur man hittar ett nytt jobb som säljare show art 84 Hur man hittar ett nytt jobb som säljare

Greatpodden

Vi pratar om vad som krävs för att hitta ett nytt jobb som säljare, hur du förbereder dig, hur du tar kontakt och hur du följer upp. Micke Weléen och Cissi Sandqvist ger sina bästa tips. Ny gäst i podden är Martin Stenman som just börjat på Great Group. Han berättar om hur han bytte bana från brandman till att jobba med sälj. 

info_outline
83 Nyårsspecial - en GREAT återblick på 2023 show art 83 Nyårsspecial - en GREAT återblick på 2023

Greatpodden

Mikael Weléen berättar om GREAT-året som gått, 2023 - höjdpunkter, utmaningar och framtidsutsikter. Mikael delar sina tankar om personlig utveckling och vikten av att sätta mål och värderingar. Vi pratar om de möjligheter som trots allt finns i en lågkonjuktur inom försäljning och entreprenörskap. 

info_outline
82 Att behålla och utveckla starka relationer med dina kunder show art 82 Att behålla och utveckla starka relationer med dina kunder

Greatpodden

Du måste ta hand om dina kunder, annars gör någon annan det. I detta avsnitt får du strategier för hur du kan behålla dina kunder och dessutom stärka relationen med dem. Vi berättar hur du kan göra för att förstå deras behov och erbjuda värdefullt innehåll och tjänster. 

info_outline
81 Mästerlig rekrytering av säljare - så går det till show art 81 Mästerlig rekrytering av säljare - så går det till

Greatpodden

Mästerliga rekryteringar förgås alltid av en grundlig behovsanalys, en dynamisk process och ett agilt arbetssätt.  Här får du alla delar i hur en rekrytering blir framgångsrik och som gör rekryteringsprocessen till en positiv upplevelse för alla inblandade, mästerlig helt enkelt. 

info_outline
80 Strategier för engagerande samtal show art 80 Strategier för engagerande samtal

Greatpodden

Genom att du är lyhörd och intresserad skapar du förtroende och bättre kommunikation. Mikael, Cissi och Elin delar med sig avs sina strategier för att samtal skall bli engagerande. Tålamod och förmåga att hantera tystnad är framgångsfaktorer. 

info_outline
 
More Episodes

Våren 2022 är vi kanske ur pandemin och i så fall hur har det påverkat säljarens arbete? Micke, Cissi och Elin pratar om att lära sig av kriser och hur du kan bli starkare med en positiv inställning. Det handlar om att klara en större flexibilitet och att kunna samarbeta med andra. Hoppa på förändringståget och stå inte kvar på perrongen!