loader from loading.io

S05E05 Årets første duell

Radio Landevei

Release Date: 03/07/2019

S09E06 Hvem fortjente aldri å vinne? show art S09E06 Hvem fortjente aldri å vinne?

Radio Landevei

Hvem fortjener ikke å vinne monumentene? Og hvilke kjente ryttere har faktisk aldri vunnet?  

info_outline
S09E05 Årets sykkelnyheter show art S09E05 Årets sykkelnyheter

Radio Landevei

Vi tar for oss de mest og minst spennende sykkelnyhetene som er kommet i 2024! Hva mener vi eksempelvis om Van Rysel - husmerket til Decathlon? Eller hva med nye BMC og Factor Ostro VAM - altså den nyeste varianten med supertynt overrør? Øyvind Aas og Henrik Alpers i studio.

info_outline
S09E04 En gratis konkurrent til Zwift? show art S09E04 En gratis konkurrent til Zwift?

Radio Landevei

Alle har hørt om Zwift, og de fleste har vært innom den digitale plattformen på samme måte som de en gang har vært innom Netflix.  Men nå har de fått en solid utfordrer - møt MyWhoosh! En gratis versjon av Zwift med enorme pengepremier?  Så hva er egentlig MyWhoosh? Dette tar vi for oss i ukens podkast, der vi samtidig går gjennom siste ukes viktigste nyheter.  Herrelaget til Uno-X har strammet skruen, og damelaget il Coop-Repsol har vært i Spania og kjørt endagsritt.  Felix Ørn-Kristoff - den yngre halvbroren til mer kjente Alexander Kristoff - har signert...

info_outline
S09E03 Styrkeprøven, sesongstart og ny RED-gruppe fra SRAM show art S09E03 Styrkeprøven, sesongstart og ny RED-gruppe fra SRAM

Radio Landevei

I denne sendingen tar vi for oss de viktigste nyhetene fra uken som var.  Styrkeprøven og Norges cykleforbund er dypt uenige i avviklingen av Norges kanskje mest kjente ritt, og krangelen foregår i full offentlighet på diverse forum. Men hva handler den egentlig om? Vi tar for oss de viktigste temaene i konflikten.  Herrelaget til Uno-X har hatt sesongstart på Mallorca, og damelaget til Coop-Repsol startet sesongen i Australia. Hvordan gikk det med de to, og hva betyr det for årets sesong? SRAM kommer med en ny toppgruppe om ikke lenge, og planen var trolig å holde det hele...

info_outline
S09E02 Johan Kaggestad - vinner han hedersprisen? show art S09E02 Johan Kaggestad - vinner han hedersprisen?

Radio Landevei

Norske syklister sliter med å nå opp på NRK sin årlige idrettsgalla. Johan Kaggestad har vært meldt som favoritt til hedersprisen, men må stadig se seg forbigodt. Hvorfor er det slik?

info_outline
S09E01 Velodromen i Asker show art S09E01 Velodromen i Asker

Radio Landevei

Velodromen i Asker åpner den 13. januar. Hvem er velodromen til for, og hva kommer til å skje der i tiden som kommer? 

info_outline
S08E13 Livesending hos Vélochef Clubhouse show art S08E13 Livesending hos Vélochef Clubhouse

Radio Landevei

Det er sommer, tid for store spørsmål og vi setter i dag opp et lite studio hos Vélochef Clubhouse i Oslo!  Der svarer vi på spørsmål og svar fra leserne. De lurer på mangt og meget, slik som om Tony Martin kan vinne Trondheim-Oslo, hvorfor lager sykler så mye lyd, hva skjer med kvinnenens Tour de France, og hvorfor har lag så kort levetid.  Det er stort ensemble i dag - Gjermund Kvåle Jordheim, Knut Andreas Lone, Øyvind Aas og Henrik Alpers er på plass for å underholde sommerglade syklister. 

info_outline
S08E12 Tour de France - hvem vinner nesten? show art S08E12 Tour de France - hvem vinner nesten?

Radio Landevei

Det er bare en rytter som kan vinne de ulike trøyene i Tour de France - men det er ikke der vi legger fokuset i dag.  Det vi lurer mer på, er hvem som nesten vinner? Hvem vinner nesten den gule trøya, og kan Edvald nesten vinne den grønne? Og hvem blir nesten årets mest aggressive rytter, og hvem får nesten være sportsdirektør?  Henrik Alpers, Gjermund Kvåle Jordheim og Øyvind Aas er i studio når årets nesten-lag til Tour de France skal plukkes.

info_outline
S08E11 De vakreste bakkene i Italia show art S08E11 De vakreste bakkene i Italia

Radio Landevei

I Italia er fjellene lengre, brattere og vakrere - asfalten er smalere, rustikk og eventyrsk.  Det finnes i det hele tatt ingnen grunn til ikke å like fjellene i verdens vakreste sykkelland - Italia. Men hva er våre favorittfjell i Italia, og hvorfor?  Denne uken skal vi også innom begrep som FTP og hva det faktisk betyr, vi har med diverse saker og ting til studio som trenger en dom, og vi tar en annen viktig debatt: Er det greit med profftrøyer selv om en ikke er proff?

info_outline
S08E10 Vi knuser myter om utstyr og utøvere show art S08E10 Vi knuser myter om utstyr og utøvere

Radio Landevei

Sykkelsporten er full av seiglivede myter, og i dag er det på tide å ta livet av et par av dem for godt.  Hjulbyggere for eksempel. Finnes det virkelig mennesker som bygger hjul hinsides bedre enn det de mest avanserte maskiner kan?  Og er det slik at spurtere ikke kan klatre? Og håndlagde karbonrammer fra Italia - er de bedre enn rammer fra Asia?  Øyvind Aas presenterer også ukens begrep, og vi har selvsagt med ting som er både tøft og tullball. 

info_outline
 
More Episodes

BONUS! Vi hadde ekstra tid i studio, og vi rakk akkurat å lage årets første duell! Seks problemstillinger skal på bordet - vi løser utfordringer slik som «hvem ville du hatt på laget av Lance Armstrong og Ricardo Ricc0o?», samt «Jotunheimen rundt uten setet - eller Jotunheimen rundt på 20 kg tung sykkel?».

Gjermund Kvåle Jordheim og Henrik Alpers i studio.