loader from loading.io

Smittskydd

15 minuter...

Release Date: 05/13/2022

Smittskydd show art Smittskydd

15 minuter...

Semin- och tävlingssäsongen är igång och i och med det blir smittskyddsfrågan extra aktuell. Vad behöver man egentligen tänka på för att förhindra smitta? Vår seminveterinär på Flyinge, Ylva Naeve, svarar och förklarar.  Klipp och redigering: Linnea Källgren 

info_outline
Veterinärens vårtips show art Veterinärens vårtips

15 minuter...

Årstiden vi alla har längtat efter är här. Men vad behöver man tänka på som hästägare under våren? I det här avsnittet gästas vi av veterinären Helena Gunnarsson som delar med sig av sina värdefulla tips.  Klipp och redigering: Linnea Källgren 

info_outline
Lövsta - Flyinge show art Lövsta - Flyinge

15 minuter...

Lövsta Stuteri etablerar stostation på Flyinge! I det här avsnittet gästas vi av stationschef Malin Cohlin och seminveterinären Ylva Naeve som berättar mer om allt inför den stundande säsongen på Flyinge. 

info_outline
Veterinärens vintertips show art Veterinärens vintertips

15 minuter...

Den här veckan gästas vi av veterinären och svårklassryttaren Helena Gunnarsson. Vad är viktigt att tänka på nu under vintern? Helena tipsar om bra saker att göra för att hålla din häst pigg och fräsch under vinterhalvåret. 

info_outline
Avel för sporten show art Avel för sporten

15 minuter...

I det här avsnittet gästas vi av AVN:s ordförande Christina Olsson. Christina delar med sig av sina tankar efter årets talangrådgivning för gångartshästar och sen berättar hon sitt bästa tips inför avelssäsongen 2022. 

info_outline
Biologisk mångfald show art Biologisk mångfald

15 minuter...

Vad är egentligen biologisk mångfald och varför är det viktigt? Det reder vi ut med våra hållbarhetsexperter, Camilla Välimaa och Jenny Blomberg, i veckans avsnitt. 

info_outline
Uppsnack inför LFC Dressage final show art Uppsnack inför LFC Dressage final

15 minuter...

Det har blivit dags för finalen av Lövsta Future Challenge Dressage! Den här veckan gästas vi av en av finalryttarna, Emma Jönsson, som berättar mer om hur hon tänker inför att få rida den åtråvärda finalen på Friends Arena. 

info_outline
Unghästens hoppträning show art Unghästens hoppträning

15 minuter...

Björn Svensson från unghästverkstaden gästar oss denna vecka igen. Vi fortsätter resan med att utbilda en unghäst. Hur gör Björn när han hoppar in de fyråriga hästarna och hur lägger han upp träningen?

info_outline
Inför unghästtesterna show art Inför unghästtesterna

15 minuter...

I veckans avsnitt gästas vi återigen av unghästutbildaren Björn Svensson. Vi pratar om hur Björn förbereder sina treåriga hästar inför unghästtesterna på bästa sätt. Vad är viktigt att träna på och hur anpassar man träningen? 

info_outline
Unghästutbildning - Då och Nu show art Unghästutbildning - Då och Nu

15 minuter...

Lövstas podcast är tillbaka efter ett uppehåll och den här gången gästas vi av unghästutbildaren Björn Svensson som driver Unghästverkstaden. Vi pratar om hur unghästutbildningen har utvecklats genom åren och hur Björn tänker kring inridning, när är en häst egentligen inriden?

info_outline
 
More Episodes

Semin- och tävlingssäsongen är igång och i och med det blir smittskyddsfrågan extra aktuell. Vad behöver man egentligen tänka på för att förhindra smitta? Vår seminveterinär på Flyinge, Ylva Naeve, svarar och förklarar. 

Klipp och redigering: Linnea Källgren