loader from loading.io

Vi har ansat vores første sælger (nettoansættelse #23) (VÆKST #18)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Release Date: 07/21/2018

Hvordan driver man et bureau i makro-modgang? (VÆKST #46) show art Hvordan driver man et bureau i makro-modgang? (VÆKST #46)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Vi har i Obsidian Digital haft fornøjelsen af at vokse MED markedet fra 2016-2021. Men det stoppede i 2022. Her skal vi vokse på trods af markedet. Og det gør vi også. Men det er med andre greb end tidligere. I denne episode af VÆKST taler managing director Steffen Olsen og Halfdan Timm om at vækste i et marked, der ikke vækster.  Hvad betyder Year of Efficiency i marketing? Og hvad sker der ellers i Obsidian Digital lige nu? Det vender vi på ca. 

info_outline
Hvad laver en managing director? (VÆKST #45) show art Hvad laver en managing director? (VÆKST #45)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Steffen Olsen er ny managing director for København-kontoret med ca. 85 medarbejdere. Hvordan kom Steffen ind i rollen? Hvad laver en managing director egentligt? Hvad er Steffens ambitioner for kontoret? Det er blandt emnerne i dagens episode af VÆKST.

info_outline
At være Associeret Konsulent i Obsidian Digital show art At være Associeret Konsulent i Obsidian Digital

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

I denne episode af VÆKST taler vi om, hvordan det er at være Associeret Konsulent i Obsidian Digital. Med os har vi Louise Ferre Sørensen og Rasmus Juul Larsen. Associerede konsulenter er morgendagens CMOs og fundamentet for Obsidian Digital. Vi vil gerne investere i at oplære vores egne medarbejdere, og associerede konsulenter er måden, vi gør det på. Vi vurderer, at det stiller os stærkere i forhold til kultur og produkt at oplære selv - selvom det tager længere tid og kræver mere investering. Det er dét værd. Louise og Rasmus fortæller om hverdagen som konsulent, hvordan de...

info_outline
Om at blive opkøbt af og partner i Obsidian Digital med Casper Hessellund (VÆKST #43) show art Om at blive opkøbt af og partner i Obsidian Digital med Casper Hessellund (VÆKST #43)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

I starten af 2022 annoncerede vi, at Casper Hessellund solgte sin forretning til og blev partner i Obsidian Digital. Casper er stærk i PPC og specialiseret i Google Ads. I denne episode af VÆKST dykker vi ned i forløbet fra første henvendelse til opkøbet; hvordan det er at gå fra solo til 130 kollegaer; og hvad der skal ske i den nære fremtid for Casper. Lyt med til episoden her.

info_outline
Hvor er Obsidian Digital om 3 år? (VÆKST #42) show art Hvor er Obsidian Digital om 3 år? (VÆKST #42)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Nu har vi snart været igang med Obsidian Digital i 6 år. Inden for det sidste år har vi fået en kapitalfond med på rejsen og gennemført 5 opkøb, herunder 4 bureauer. Hvad er next up - hvad skal der ske i de næste 3 år? Det giver partnere Emil Ignatzi Reinholdt og Halfdan Timm deres bud på her. Det involverer bl.a. nye lande, nye vertikaler og i år +100 mio. kr. i omsætning.

info_outline
Hvorfor har Obsidian fået et partnerprogram? show art Hvorfor har Obsidian fået et partnerprogram?

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Vi har fået et partnerprogram og den første person er blevet promoveret internt - første af forhåbentligt mange. Vi taler i denne episode om hvorfor vi nu har fået at partnerprogram, hvad det går ud på, hvordan partnermøder foregår og meget mere. Dine værter: Emil Ignatzi Reinholdt og Halfdan Timm.

info_outline
Hvorfor og hvordan vi fik en kapitalfond med i Obsidian show art Hvorfor og hvordan vi fik en kapitalfond med i Obsidian

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Velkommen tilbage til VÆKST! Hvad er der sket siden sidste episode, og hvordan og hvorfor har vi fået en kapitalfond med på rejsen? Dine værter er Emil Ignatzi Reinholdt og Halfdan Timm.

info_outline
Social Ads Conference 2019: Derfor gav det mening for os at lave en konference (VÆKST #39) show art Social Ads Conference 2019: Derfor gav det mening for os at lave en konference (VÆKST #39)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

I september 2019 afholdt vi i Obsidian Digital vores første konference. En udsolgt Charlottehaven lagde venue til 2019. Det var en succes, og nu vil vi have mere. VÆKST #39 handler om, hvorfor det gav mening for os; økonomien i det; salget af billetterne og meget mere.

info_outline
Overhead: For første gang ansætter vi ikke konsulenter (VÆKST #38) show art Overhead: For første gang ansætter vi ikke konsulenter (VÆKST #38)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Obsidian Digital lige nu er en meget lean organisation. Men i takt med at vi bliver større, så er det også tid til at lave overhead-ansættelser, hvis timer, vi ikke fakturerer.

info_outline
Startup, no more - #6 ud af 55.000 virksomheder i 2016 (VÆKST #37) show art Startup, no more - #6 ud af 55.000 virksomheder i 2016 (VÆKST #37)

VÆKST - Et podcast om Obsidian Digital

Obsidian blev stiftet i 2016. En ven skrev for nyligt og gjorde opmærksom på, at vi i en undersøgelse fra Økonomisk Ugeblad var det 6. bedste startup af alle i den årgang målt på økonomiske nøgletal. Det er vi selvfølgeligt meget stolte over - og samtidigt ydmyge over, at der i samme årgang ligger nu sleeping giants, der måske først kommer frem i lyset i år og næste år. Det har dog fået os til at tænke på, om vi overhovedet er et startup længere. Hvis ikke, hvad er vi så? Og hvad sker der i takt med at organisationen vokser?

info_outline
 
More Episodes
Obsidian Digital har i de første 2 år været båret primært af netværk, kundeanbefalinger og inbound marketing. Men der er nogle virksomheder, vi bare ikke får fat i på denne måde. Derfor har vi nu ansat vores første sælger. Det har været lang tid undervejs, for vi ville være 100 % sikre på at den rigtige person kommer til at repræsentere os ud ad til. Den helt rigtige person er fundet. Hør Emil Ignatzi Reinholdt og Halfdan Timm tale om tankerne bag, inkl.:
  • Hvorfor gøre det nu?
  • Hvordan vi vil få det bedste ud af vedkommende (hint: Ved at lade ham gøre sin ting på sin egen måde)
  • Og hvordan dette passer ind sammen med vores inbound marketing
Husk at abonnere på iTunes: