loader from loading.io

5. Sheriin bytte från storstads Synthsalongen till ett lugnare Tingeling

Tingelingpodden

Release Date: 10/28/2020

52. Tingelingpodden möter Ida Lake show art 52. Tingelingpodden möter Ida Lake

Tingelingpodden

Ett återskapande samarbete med en tidigare anställd på salongen.  Ida Lake välkomnas åter och i dagens avsnitte får vi reda på vem hon är och vad hon brinner för.

info_outline
51. Årets frisör 2023 show art 51. Årets frisör 2023

Tingelingpodden

I dagens avsnitt pratar vi om helgens stora kommande händelse. Den anrika tävlingen "Årets Frisör" går av stapeln i Stockholm den 13 Maj. Sheriin, Ida & Nilla berättar om sin väg till sin nominering. Kommer Årets kollektion gå till Skövde i år kanske?

info_outline
50. Recap med Tingelingpodden show art 50. Recap med Tingelingpodden

Tingelingpodden

Åsa och Nilla är åter i studion med mikrofonerna i högsta hugg. Det går igenom vad som har hänt under det gånga året och vad som väntas av detta år. 

info_outline
49. Personality Colorful - Ellen och Theresia + Frisöreleven Moa show art 49. Personality Colorful - Ellen och Theresia + Frisöreleven Moa

Tingelingpodden

Theresia Johansson & Ellen Jansson blir det sista paret ut att snacka i Tingelingpodden gällande den nya kollektionen "Personality Colorful". Samt så smyger vi in frisöreleven Moa Brinkhammar i avsnittet.  

info_outline
48. Personality Colorful - Maja och Sheriin show art 48. Personality Colorful - Maja och Sheriin

Tingelingpodden

Tingelingpodden fortsätter med sin nya kollektion och i dagens avsnitt är det Maja Renström och Sheriin Emanuelsson som berättar om sina kreationer.

info_outline
47. Personality Colorful - Gabriella och Johanna show art 47. Personality Colorful - Gabriella och Johanna

Tingelingpodden

Tingelingpodden har ännu en gång samlats för att skapa en ny kollektion - Personality Colorful. Först ut är Gabriella Pettersson och Johanna Jalonen för att berätta om sina kreationer.

info_outline
46. 2018 års Skövdebo -Margareta Nilsson show art 46. 2018 års Skövdebo -Margareta Nilsson

Tingelingpodden

Åsa har i dagens avsnitt bjudit in Margareta Nilsson, våran "podd-kille" Joakims farmor för ett mysigt samtal. Det blir snack om hennes utmärkelse som årets Skövdebo och hennes arbete i ideella föreningar i Skövde.

info_outline
45. Sällskapet jultomtarna i Skövde show art 45. Sällskapet jultomtarna i Skövde

Tingelingpodden

Tingelingpodden får besök av Anna-Karin Haglund, ordförande i ”Sällakapet Jultomtarna. Det blir samtal om deras ideella arbete, vad en liten gåva kan betyda samt återblickar på en svunnen fotbollskarriär med IFK Värsås.      

info_outline
44. Den fotande frisören show art 44. Den fotande frisören

Tingelingpodden

I dagens avsnitt träffar Åsa & Nilla fotografen & kreatören Örjan Jakobsson. Det blir prat om vägen fram tills idag, från småstad till storstad sen hem igen. Att vara kunglig hovleverantör och så berättar han en liten hemlis.

info_outline
43. Författaren Maria Richardsson show art 43. Författaren Maria Richardsson

Tingelingpodden

Tingelingpodden får besök av Skövdeförfattaren Maria Richardsson. Det blir samtal om författarskapet, vart hennes deckar-mörker kommer ifrån och hur det är att vara spökskrivare.

info_outline
 
More Episodes

Sherrin Emanuelsson har jobbat med flertalet artister inom musikscenen i Sverige och Norge. Hennes frisörstil är som hennes gamla punkaband "Körsbärsfettera" - mycket och extremt.
Med kärleken hittade Sherrin till Skövde och Tingeling, där hon trivs och utvecklas varje dag genom sina kollegor.