loader from loading.io

9. Ellen får alltid gåshud när man nämner Trend Vision 2017

Tingelingpodden

Release Date: 11/24/2020

52. Tingelingpodden möter Ida Lake show art 52. Tingelingpodden möter Ida Lake

Tingelingpodden

Ett återskapande samarbete med en tidigare anställd på salongen.  Ida Lake välkomnas åter och i dagens avsnitte får vi reda på vem hon är och vad hon brinner för.

info_outline
51. Årets frisör 2023 show art 51. Årets frisör 2023

Tingelingpodden

I dagens avsnitt pratar vi om helgens stora kommande händelse. Den anrika tävlingen "Årets Frisör" går av stapeln i Stockholm den 13 Maj. Sheriin, Ida & Nilla berättar om sin väg till sin nominering. Kommer Årets kollektion gå till Skövde i år kanske?

info_outline
50. Recap med Tingelingpodden show art 50. Recap med Tingelingpodden

Tingelingpodden

Åsa och Nilla är åter i studion med mikrofonerna i högsta hugg. Det går igenom vad som har hänt under det gånga året och vad som väntas av detta år. 

info_outline
49. Personality Colorful - Ellen och Theresia + Frisöreleven Moa show art 49. Personality Colorful - Ellen och Theresia + Frisöreleven Moa

Tingelingpodden

Theresia Johansson & Ellen Jansson blir det sista paret ut att snacka i Tingelingpodden gällande den nya kollektionen "Personality Colorful". Samt så smyger vi in frisöreleven Moa Brinkhammar i avsnittet.  

info_outline
48. Personality Colorful - Maja och Sheriin show art 48. Personality Colorful - Maja och Sheriin

Tingelingpodden

Tingelingpodden fortsätter med sin nya kollektion och i dagens avsnitt är det Maja Renström och Sheriin Emanuelsson som berättar om sina kreationer.

info_outline
47. Personality Colorful - Gabriella och Johanna show art 47. Personality Colorful - Gabriella och Johanna

Tingelingpodden

Tingelingpodden har ännu en gång samlats för att skapa en ny kollektion - Personality Colorful. Först ut är Gabriella Pettersson och Johanna Jalonen för att berätta om sina kreationer.

info_outline
46. 2018 års Skövdebo -Margareta Nilsson show art 46. 2018 års Skövdebo -Margareta Nilsson

Tingelingpodden

Åsa har i dagens avsnitt bjudit in Margareta Nilsson, våran "podd-kille" Joakims farmor för ett mysigt samtal. Det blir snack om hennes utmärkelse som årets Skövdebo och hennes arbete i ideella föreningar i Skövde.

info_outline
45. Sällskapet jultomtarna i Skövde show art 45. Sällskapet jultomtarna i Skövde

Tingelingpodden

Tingelingpodden får besök av Anna-Karin Haglund, ordförande i ”Sällakapet Jultomtarna. Det blir samtal om deras ideella arbete, vad en liten gåva kan betyda samt återblickar på en svunnen fotbollskarriär med IFK Värsås.      

info_outline
44. Den fotande frisören show art 44. Den fotande frisören

Tingelingpodden

I dagens avsnitt träffar Åsa & Nilla fotografen & kreatören Örjan Jakobsson. Det blir prat om vägen fram tills idag, från småstad till storstad sen hem igen. Att vara kunglig hovleverantör och så berättar han en liten hemlis.

info_outline
43. Författaren Maria Richardsson show art 43. Författaren Maria Richardsson

Tingelingpodden

Tingelingpodden får besök av Skövdeförfattaren Maria Richardsson. Det blir samtal om författarskapet, vart hennes deckar-mörker kommer ifrån och hur det är att vara spökskrivare.

info_outline
 
More Episodes

2017 blev Ellen Jansson nominerad att tävla i Trend Vision i Sverige. Det var hennes första stora tävling och hon uppmanades av Åsa att inte bli ledsen om hon blev utan placering. Istället vann hon första pris och fick åka till London för att representera Sverige. När Ellen Jansson tävlar försöker hon ta något utifrån verkligheten och omvandla det till en hållbar frisyr. Förutom att hon kan hantera en sax är hon även en pärla på fiol.