loader from loading.io

Tynning

Skogkurs-podden

Release Date: 05/29/2020

Planlegging av planting show art Planlegging av planting

Skogkurs-podden

Hør på episoden og få med deg hva du bør tenke på i forhold til Norsk PEFC Skogstandard og skogplanting. Du hører Bernt Bjørnstad og May-Sylvi Skinnerlien fra Skogkurs som tar praten midt ute i plantefeltet og vårsola.

info_outline
Veivedlikehold i praksis show art Veivedlikehold i praksis

Skogkurs-podden

Hør podcasten som vil gi tips til vedlikehold. Du hører erfaringer fra Håvard Dufseth fra Løiten Almenning og Per Egil Evenrud fra Evenrud Transport, sammen med Martin Bråthen og Even Hoffart fra Skogkurs.   Les mer om veivedlikehold i Kunnskapsskogen:  https://skogkurs.no/kunnskapsskogen/skogsveier/veivedlikeholdsforening/

info_outline
Merking av tømmer show art Merking av tømmer

Skogkurs-podden

Du hører Brede Lauten, senior prosjektleder hos Skogkurs som jobber med maskinskogbruket og Jon Arne Borg Engø, prosjektleder Skogkurs innen driftsteknikk og infrastruktur.

info_outline
Det skjer på fysiske kurs show art Det skjer på fysiske kurs

Skogkurs-podden

Du behøver ikke høre mange minutter før du skjønner at Audun, Ole-Bendik og Henrik får minst like mye ut av å være instruktør hos Skogkurs, som deltagerne på kurset får.

info_outline
Hvordan forsvarer vi omdømmet til skogbruket? show art Hvordan forsvarer vi omdømmet til skogbruket?

Skogkurs-podden

Hør hvordan Steinar demper snertingdølen i seg så selveste sjefen på Skogforsk, Charlotte Bengtsson, skal skjønne hva han sier. Torfinn er også med på denne spontane praten om hvordan vi i skogbruket møter kritikk av skogbruket.

info_outline
Hvorfor må jeg ta PEFC kurset? show art Hvorfor må jeg ta PEFC kurset?

Skogkurs-podden

I denne podkasten oppsummerer vi det viktigste av hva den nye PEFC Skogstandarden inneholder. Du hører Knut Nesland, skogsjef i AT Skog, Knut Haugsrud, skogeier i Sør-Aurdal, Anna Lena Albertsen og Bjørnar Sørbøen fra Skogkurs.

info_outline
Veiplanleggerstudiet med Fagskolen show art Veiplanleggerstudiet med Fagskolen

Skogkurs-podden

I studio Steinar Lyshaug, Else-Renate Zmuda og Even Hoffart.

info_outline
Jakt på villsvin show art Jakt på villsvin

Skogkurs-podden

Hvordan går en fram fra det å observere spor og sportegn fra villsvin til det å få til en vellykket jakt på villsvin?

info_outline
Hvordan sikre drift og fungerende vedlikehold på skogsvei? show art Hvordan sikre drift og fungerende vedlikehold på skogsvei?

Skogkurs-podden

For å sikre en funksjonell vei over tid må din skogsvei vedlikeholdes! Organiseringen av veilaget er nøkkelen for å sikre at de ulike vedlikeholdstiltakene blir utført planmessig og til en fornuftig og forventet pris.

info_outline
Fagsamling vei 2023 show art Fagsamling vei 2023

Skogkurs-podden

Noen teller ned til jakta, andre til fagsamling vei og noen kanskje til begge deler. Tre glade Skogkurskarer håper på å seg deg på fagsamling vei i oktober. Hør hvorfor du bør komme til Bergen 18.- 19. oktober.

info_outline
 
More Episodes

Når bør tynning gjennomføres, hvilke risikoer det er ved tynning og til slutt er vi kort innom hprGallring og hvordan det kan brukes av entreprenøren for å øke kvaliteten på tynningen.