loader from loading.io

#315 - "låtsassvår!"

Snacka om Film!

Release Date: 12/10/2021

#427 - #427 - "bäsha Rom!"

Snacka om Film!

Ny vecka! Smarriga grejer! Anthony H som okänd (?!) brittisk KRIGSHJÄLTE-ish?? BROTTARBRÖDER med familjeproblem. Vilka STÄDER är coolast på film?? Vi stänger filmåret 2023 med ÅRSBÄSTA-LISTOR! Vilka vann ett MÖTE i den Eviga Staden?? Och....VEM är Johnny Bod...flåt...Flynn!??! Å så ny TÄVLING! Visst serru! I Patreon-liret aktuella tv-serier för hela slanten....och vi drabbas av NOSTALGI med Pentti Räv, Janne Korp och Bröderna Bäver!! WTF??! Get some!

info_outline
#426 - #426 - "timothéetröttman"

Snacka om Film!

Vad händer med våren??! Trösta dig med ett nytt avsnitt av filmsnackepodden! Den här veckan tar Fiffi en för laget (?) i nya filmen om CHOKLADMAKAREN. Steffo firar starten på fotbollssäsongen med sportrulle om underdogs i SÖDERHAVET. Vi ger oss också ut på svenska vägarna i BILÅKARFILMEN som på papperet verkar ha snott allt från 70-talets fräsiga motorskojerier. I Patreon MAFFIAJÖNSERIER i Italien, och MÖRDARJAKT i Iran (!). VECKANS LISTA bjuckar på udda (kanske) ämne i filmvärlden. Och så TÄVLAR vi! Hör upp! Du kan vinna biobiljetter till sprillans ny rulle på bio! In...

info_outline
#425 - #425 - "kalle kissbyxa!"

Snacka om Film!

Mars sista podd bjuckar på ett fluffigt påskägg med gott och blandat. Dels killar/bröst/religion/mens/växa upp-funderingar i FÖRORTEN i 1970-talets USA. Dels två kvinnor med SAMMA NAMN som mördas i sömning småstad. Jon Hamm utreder. Och så UTKASTAR-KNIVIGHETER i remaken om den där baren...fast nu i Florida! Jake tar på strandskjortan. VECKANS LISTA om hembesök, och i PATREON summeras en svensk serie som nu avslutar med sin sista säsong. Ja, och sen blire lite FANTASTISKA FYRAN också! Get some! GLAD PÅSK!

info_outline
#424 - #424 - "lite mer kräkts på än den förtjänar"

Snacka om Film!

Full fart mot våren! Den här veckan snickesnack om att ha en LÅTSASKOMPIS att skylla på, ett prinsess-offer som inte alls är så hjälplös som man kan tro när hotet från en DRAKE dyker upp, och så det senaste från filmskaparen med "THE TWISTED MIND" enligt promosnacket! Vad är allt detta??! No worries, bara att lyssna på veckans jidder om allt och inget. Plus VECKANS LISTA såklart! I Patreon väcks viktig fråga om folk och fä i skådisvärlden! Vilka har auran med "DET"!? Get some!

info_outline
#423 - #423 - "lite för lite gejmer"

Snacka om Film!

Varför behövs en nattvakt till en nedlagd pizzeria i FIVE NIGHTS AT FREDDYS? Varför händer det konstiga saker i LÄRRARUMMET när KULTURTANTEN (ja, HON) dyker upp? Varför är NAPOLEON så dyster, och varför ska man nog se den förlängda versionen istället? Varför döper man en film till MAY DECEMBER? Varför dyker HARRY STYLES upp i podden? Så många frågor i veckans avsnitt. I Patreon mindre frågor och mer raka rör (x2) från J-LO (ja HON) Plus vanligt jidderjadder och VECKANS LISTA (förstås) Get some!

info_outline
#422 - #422 - "en tajt nittiminutare!"

Snacka om Film!

Veckans nya jidder! Som vanligt murrigt paketerat, bara för just Dig! Den här veckan mycket att snicksnacka om; GUBBMYS  med Sveriges Piff och Puff! Gogubben Adam S i rymden(!) Får Steffo anledning att ångra sitt SVEK mot Fiffi, som i sin tur kanske får anledning att kolla klockan i den SANDIGA 3-timmars-sittningen på bio…??! Och…vissa lirare på film vill man bara hänga med, oavsett vad som händer…som i fallet med Monk (nej, inte HAN). Oscarsaktuell är han också minsann! Å så VECKANS LISTA förstås. I Patreon fullt ös mot Oscarsnatten! Full fart på snackeriet,...

info_outline
#421 - #421 - "spökvatten!"

Snacka om Film!

Nytt avsnitt! Ny månad! Närmare våren, hurra! Mer om MIRAKLET! Fiffi berörs av bioaktuella ALL OF US STRANGERS. Steffo undrar varför inte stream/blu ray-aktuella rysligheten THANKSGIVING släpps ut lagom till...eh...Thanksgiving istället? I nya biopic-dramat FERRARI avhandlas en märklig tid i italienske bilmogulen Enzo Ferraris liv....och varför ser vi inte en tvättäkta italienare i huvudrollen??! I Patreon-finliret ännu en recension om livets svårigheter. Plus en liten nostalgitripp om filmmakare från förr....(?) Lägg till detta VECKANS LISTA och sedvanligt jidder från din...

info_outline
#420 - #420 - "cosbytanten!"

Snacka om Film!

Ny vecka och nytt jidderjadder! BAFTA, Sälen, Michael J Fox, Movie 43, filmstjärnor och deras eländigt svåra namn, Fiffi krävde 80-talsmys med ACTION JACKSON, koncentrationslägerhelvetet ur...eh..udda synvinkel i Oscarsnominerade THE ZONE OF INTEREST, Jason ställer skåpet i oväntade biosuccén THE BEEKEEPER, och som vanligt en VECKANS LISTA. I Patreonfinliret väntar märkligt MIRAKEL...och vi sammanfattar senaste säsongen av TRUE DETECTIVE med tillhörande subjektiva tillrop! Get some!

info_outline
#419 - #419 - "godwin baxter!"

Snacka om Film!

Ny vecka! Det bara rullar på. MEN, mot ljusare tider! Vi hjälper dig på traven mot ljuset genom att denna vecka bjucka på snickesnack om bla; svennebanan...flåt...average-Joe-livet i SOMEWHERE IN QUEENS, rena rama galenskaperna i egensinniga POOR THINGS, och stentuffa tjejerna i MCU-lallar-äventyret THE MARVELS! VECKANS LISTA tar ett steg utanför filmvärlden (typ). I Patreon bjuds två bonusrecensioner, varav den ena tar dig till mörka skogen och den andra in i välbekant filmserie som firar 50! Visst serru. Get some!

info_outline
#418 - #418 - "trassel i trånkan!!"

Snacka om Film!

Oxveckorna rullar vidare! Vi gör vad vi kan för att underlätta. Denna vecka i musikens tecken! Dansk-riffet A BEAUTIFUL LIFE, Fiffi om Sveriges första (?) synthfilm DÜSSELDORF, SKÅNE. Och så tar vi ett rejält kliv bakåt i nostalgin i splitternya dokumentären THE GREATEST NIGHT IN POP. Sådär ja. Givetvis också VECKANS LISTA, plus allt det där andra snicksnacket...du vet. Patreon-hänget bjuckar på bonusrecension om ett av alla ämnen som vi alltid gillar lite extra...otäcka djur under vatten! Get some!

info_outline
 
More Episodes
Mitt julmyset slår vi till med Det Mörka Avsnittet!
Vaddå??! Vad menar vi??
Lugn, allt reder ut sig i veckans snickesnacksnurr där spaningar står som spön i backen, olusten kryper runt hörnet, hopplösheten ligger som en våt kall filt över allt och de totala knaserierna överglänser varandra.
Var är hoppet, var är kärleken?? Var är decembermyset!?
 
Here´s to you all Grinchens out there!
Get some!
 
I Patreonhänget (bli stolt medlem!) bjuckar vi på hysteriskt långt eftersnack...men så är det också VIKTIGA grejer som ska luftas! Typ...moral, död, filosofi, gränser och emotionellt lidande och annat smått och gott....Ujujuj..