loader from loading.io

Viktigt Meddelande till Värsta Bästa Lyssnarna

Värsta Bästa Podden

Release Date: 10/19/2017

28. Värsta Bästa Verktyget show art 28. Värsta Bästa Verktyget

Värsta Bästa Podden

Så var vi plötsligt tillbaka! Och nu behandlar vi ämnet verktyg som till vår stora förvåning visar sig vara ett oväntat skojsigt ämne. Vi pratar om diverse verktyg - både fysiska och mer abstrakta sådana. Det blir snack om sågar, skruvdragare, Leif Gw och headbanging. Ett fulländat avsnitt med andra ord.

info_outline
27. Löst Bajs show art 27. Löst Bajs

Värsta Bästa Podden

Tillbaka igen! Härligt säger ni - inte alls säger vi. Vår krasshet är på topp och stämningen är smått dystopisk. Men oroa er inte - det blir några skratt också. Det är så vi jobbar. Via en ibland seg skypeanslutning försöker vi sammanfatta ca 1,5 år och se framåt.  Hoppas ni vill va med!

info_outline
26. Acceptans show art 26. Acceptans

Värsta Bästa Podden

Denna vecka kapar Elin samtalet. Hon är trött och frustrerad över sakers tillstånd och går igenom hela känslospektrat. Ska man acceptera allt som händer eller sparka bakut? Kanske lite av båda... Trevlig lyssning! 

info_outline
25. Döden show art 25. Döden

Värsta Bästa Podden

Vi är tillbaka. Och det med besked. Vi startar upp med ett tungt ämne och ett lite längre avsnitt. Eftersom döden har trängt sig in i våra liv så var vi helst enkelt tvungna att prata om den. Det blir mycket tårar men också några skratt och framför allt ett väldigt intimt samtal om sorg och förlust men också om liv. Värsta Bästa Podden har i övrigt ändrat format en aning. Det blir mer personligt och en inblick i våra samtal om livet, vardagen och världen och vi hoppas att ni kommer att gilla det!

info_outline
24. Värsta Bästa Förlossningen show art 24. Värsta Bästa Förlossningen

Värsta Bästa Podden

Ett avsnitt som spelades för några månader sedan när Lisa var nyförlöst. Vi går igenom förlossningen och det faktum att Elin var med på plats och såg Lisas son födas. Det blir vattenavgångar, krystvärkar, Tommy Körberg och Reiki-healing. Aaaand PUSH!!!

info_outline
23. Värsta Bästa Stämningen show art 23. Värsta Bästa Stämningen

Värsta Bästa Podden

Lisa är stämningsjunkie och har funderat mycket på det här med olika stämningar. Elin har inte funderat lika mycket men lyssnar och lär när Lisa berättar om "isbrytarstämningen", "den ängsliga PK-stämningen" och "nostalgistämningen". Dessutom blir det åter veckans tips!  

info_outline
Viktigt Meddelande till Värsta Bästa Lyssnarna show art Viktigt Meddelande till Värsta Bästa Lyssnarna

Värsta Bästa Podden

Vad har hänt? Har vi gått och blivit slöa? Kommer alla våra avsnitt i framtiden vara endast minuter långa? Nejdå! Vi vill bara informera er lite så att ni är förberedda inför nästa ordinarie avsnitt. Puss! PS. Vi ber om ursäkt för det lite flåsiga ljudet.

info_outline
22. Värsta Bästa Grannen show art 22. Värsta Bästa Grannen

Värsta Bästa Podden

I detta hejdundrande härliga avsnitt pratar vi om grannar. Vi försöker bestämma vad som definierar en bra granne och vad som gör en granne lite mindre bra. Dessutom introducerar vi en ny programpunkt - Veckans Tips! Vi får bekanta oss med en ilsken tysk och lyssna till ljuv musik. Mycket nöje!

info_outline
Värsta Bästa Skam show art Värsta Bästa Skam

Värsta Bästa Podden

Vi är antagligen sist på bollen, men känner oss ändå manade att prata lite om den norska tv-succén SKAM. Varför är det så bra? Vad är det som får SKAM att sticka ut från mängden? Och vem av karaktärerna kan vi identifiera oss med?  Vi har lite problem med att komma på det värsta med denna fina tv-serie, men det dyker upp andra karaktärer som är mycket tveksamma...

info_outline
20. Värsta Bästa Graviditeten show art 20. Värsta Bästa Graviditeten

Värsta Bästa Podden

En av av oss är gravid! Därför ägnas detta avsnitt helt åt att snacka graviditet. Är det härligt eller jobbigt att vara  gravid? Eller både och? Vad händer egentligen med kroppen? Och vad händer med humöret? Det och massa annat gött i Värsta Bästa Graviditeten! 

info_outline
 
More Episodes

Vad har hänt? Har vi gått och blivit slöa? Kommer alla våra avsnitt i framtiden vara endast minuter långa? Nejdå! Vi vill bara informera er lite så att ni är förberedda inför nästa ordinarie avsnitt. Puss!

PS. Vi ber om ursäkt för det lite flåsiga ljudet.