loader from loading.io

#81 Manne Forssberg

Möt löparen

Release Date: 07/19/2019

#82 Kristofer Låås  show art #82 Kristofer Låås

Möt löparen

Tidigare har han spelat fotboll, bland annat division 2 i Ekerö, men sedan några år har det blivit mer och mer löpning för honom. I år sprang han in som sjua på SM i marathon. Möt Kristofer Låås i veckans avsnitt av Möt löparen. 

info_outline
#81 Manne Forssberg show art #81 Manne Forssberg

Möt löparen

Han tackade ja till att springa maraton i Thailand bara 2.5 månad innan loppet gick. Kanske dumdristigt skulle nog många säga, så även han själv såhär i efterhand. Men det gick ju vägen och sedan dess har han verkligen fastnat för löpning. Nu är han gäst i Möt löparen, möt Manne Forssberg!

info_outline
#80 Christian Mundt show art #80 Christian Mundt

Möt löparen

Det var bara några år sedan som han började träna andra och det har verkligen gått bra för honom.Eller vad sägs om att hjälpa Martin Öhman till SM-guld och året efter göra samma resa med Caroline Almkvist fram till ett SM-silver på marathon. Det går lätt att konstatera att Christian Mundt har lyckats bra med sina adepter men vem är han? Denna vecka är han gäst i Möt löparen. 

info_outline
#79 Henrik Engström och Christoffer Hiding del 2 #79 Henrik Engström och Christoffer Hiding del 2 "Polarna"

Möt löparen

Här kommer del 2 i samtalet med Henrik Engström och Christoffer Hiding. Ett samtal om löpning och livet.

info_outline
#78 Malin Starfelt show art #78 Malin Starfelt

Möt löparen

Att sänka sitt personbästa på marathon är inte det lättaste, speciellt inte när vi pratar om tider under 3 timmar. Malin Starfelt är gäst i veckans avsnitt av "Möt löparen" och hon har gjort denna resa. Från 2.59 ner till 2.40 – och detta på bara 2 år. Hur gjorde hon det egentligen? Det får du veta i intervjun som Marcus Åberg gjort med henne. 

info_outline
#77 Johanna Eriksson show art #77 Johanna Eriksson

Möt löparen

Efter motgång på motgång fick Johanna Eriksson allting att stämma vilket gjorde henne överraskad. Från skidor till löpning vidare till annan träning sedan kom resultatet, eller var det så enkelt? I vilket fall som helst har resan varit lång för henne fram till det där efterlängtade SM-bronset som hon sprang till sig tidigare i år på 10 000 meter. Men hur har resan sett ut egentligen och vem är denna Motala-tjej som hängt i år efter år? 

info_outline
#76 Ida B Olsson show art #76 Ida B Olsson

Möt löparen

Ida B Olsson är mer känd som Workoutispassion och träning är verkligen någonting hon brinner för. Det ser man inte minst på hennes instagram och hon jobbar dagligen med att inspirera till träning.

info_outline
#75 Olle Ahlberg show art #75 Olle Ahlberg

Möt löparen

Det händer ibland att det dyker upp nya löpare långt fram i resultatlistorna. I fallet med Olle Ahlberg är det verkligen så. Först slog han till med ett riktigt snabbt lopp i Köpenhamn där tiden landade på 1.09,11 på halvmaran. Detta följde han upp med att springa på 30:39 på 10 km i Oslo. Då var det säkert många som ställde sig frågan vem han är och var han kommer ifrån? 

info_outline
#74 Simon Wikstrand show art #74 Simon Wikstrand

Möt löparen

Han var med och startade Helsingborg marathon, satsade mot att kvala in på SM och har verkligen fastnat för löpning. Men vem är han? Denna vecka får ni träffa Simon Wikstrand i ett rykande färskt avsnitt av "Möt löparen".

info_outline
#73 Caroline Almkvist show art #73 Caroline Almkvist

Möt löparen

Caroline Almkvist var ett namn som inte många kände till i startlistan inför SM i marathon. Och det var nog inte speciellt många som trodde att hon skulle springa till sig ett silver på sin första start på ett SM. Men det gjorde hon och som hon gjorde det. Genom att persa med dryga sju (!) minuter klarade hon värmen på ett imponerande sätt. Men vem är hon och varför har hon fastnat för maradistansen? 

info_outline
 
More Episodes

Manne Forssberg tog steget in i löpningen genom att tacka ja till en mara bara några månader innan loppet. Sedan dess har han varit fast och är nu gäst i avsnitt 81 av Möt löparen. 

Han tackade ja till att springa maraton i Thailand bara 2.5 månad innan loppet gick. Kanske dumdristigt skulle nog många säga, så även han själv såhär i efterhand. Men det gick ju vägen och sedan dess har han verkligen fastnat för löpning. Att idrott skulle vara någonting för honom var långt ifrån självklart och det var vid en ålder på 27 år som han upptäckte det här med träning och idrott.

Nu är han en del i ”Sverige springer” har sprungit flera maror, senast i Stockholm där han sprang in i mål på tiden 3.33.14 då med kramp vilket vi kommer att prata om i mitt samtal med honom. Vem är det då? Jo, ingen mindre än Manne Forsberg.

Vi slog oss ner för att prata löpning och det blev ett riktigt långt och härligt samtal som ni nu ska få ta del av. Så gör er redo för ett långpass ute i skogen, en långfrukost där hemma eller varför inte bara slå dig ner i soffan och lyssna för här kommer avsnitt 81 av Möt löparen med Manne Forsberg i ett samtal om att träna riktigt hårt, att njuta, få med sig barnen att träna, lyfta tungt och mycket annat.