loader from loading.io

Christopher Brinkeborn Beselin

Frontier Vietnam Podcast

Release Date: 08/15/2019

Adam Edermo show art Adam Edermo

Frontier Vietnam Podcast

I veckans avsnitt av Frontier Vietnam gästar Adam Edermo podcasten. Temat för intervjun är management och affärskulturen i Vietnam. Adam kom för första gången till Vietnam för 14 år sedan och lever och arbetar där än idag. Missa inte ett fullspäckat avsnitt med temat arbets- och affärskulturen i Vietnam samt ledarskapet  som genomgår en stor förändring.

info_outline
Pär Johansson - Precio Fishbone show art Pär Johansson - Precio Fishbone

Frontier Vietnam Podcast

I veckans avsnitt av Frontier Vietnam möter vi Pär Johansson som är General Director på Precio Fishbone Vietnam Ltd. Vi kommer att för höra om Pärs summering av karriären, affärskulturen i Vietnam, trender inom IT och givetvis en tidslinje över Precio Fishbones historia. Allt detta och mycket mer i avsnitt 10!  

info_outline
Oscar Rydman - Pangara show art Oscar Rydman - Pangara

Frontier Vietnam Podcast

Nu är vi tillbaka med ett nytt avsnitt av Frontier Vietnam! I veckans avsnitt besöker jag Oscar Rydman på konsultnätverket Pangara. Ni lyssnare kommer att få höra om Oscar Rydmans karriär och hans visioner för Pangara. Vi kommer att diskutera IT-sektorn i Vietnam och titta på dess framtid. Missa inte detta! 

info_outline
Martin Dalsenius - Plingpay  show art Martin Dalsenius - Plingpay

Frontier Vietnam Podcast

I spåren av digitaliseringsvågen som sker i Vietnam leder tankarna rätt snabbt till betalningslösningar. Vietnam har hoppat kreditkorten och gått direkt till mobilbetalningar. I veckans avsnitt av Frontier Vietnam möter vi Martin Dalsenius, grundare av Plingpay. Företagets betallösning är blockchainbaserad och är en av få aktörer på området i Vietnam. Hur långt har Vietnam kommit inom digitala betalningar egentligen?

info_outline
Mattias Martinsson - Tundra Fonder show art Mattias Martinsson - Tundra Fonder

Frontier Vietnam Podcast

Min första investering i Vietnam var att köpa Tundra Fonders Vietnamfond i november 2014. Året därpå började mitt intresse för Vietnam att växa på riktigt och jag följde varenda nyhetsbrev som Tundra Fonder publicerade om Vietnam. Mattias Martinsson är medgrundare och jobbar idag som CIO för Tundra Fonder och förvaltar även fondbolagets Vietnamfond bland annat. Ni kommer att få höra om Tundras syn på Vietnams ekonomiska utveckling, marknadstrender och tre stycken aktiecase.

info_outline
Christopher Brinkeborn Beselin  show art Christopher Brinkeborn Beselin

Frontier Vietnam Podcast

I veckans avsnitt av Frontier Vietnam kommer ni att få höra om Christopher Brinkeborn Beselin. Många känner till honom från Lazada och nu senast Fram Skandinavien, medan "vietnamnördar" som jag ser honom som en av de främsta Vietnam-investerarna från Sverige. Lyssna på hans berättelse och hör honom berätta om verksamheter i Vietnam. Dessutom utlovas väldigt mycket diskussioner om Vietnams ekonomi.

info_outline
August Wingårdh - UMA show art August Wingårdh - UMA

Frontier Vietnam Podcast

I det femte avsnittet av Frontier Vietnam kommer jag på besök hemma hos August Wingårdh i Ho Chi Minh City. August Wingårdh är en av medgrundarna till Vietnams största möbelföretag UMA. I avsnittet får ni lyssna till hans story om hur han hamnade i Vietnam, hur UMA kom att bli marknadsledare och ett nyhetsscoop. 

info_outline
Henrik Mitelman & Malin Lauterbach  show art Henrik Mitelman & Malin Lauterbach

Frontier Vietnam Podcast

I veckans avsnitt av Frontier Vietnam intervjuar jag en av Sveriges främsta ekonomijournalister Henrik Mitelman tillsammans med Malin Lauterbach. Avsnittet kommer att handla om Malins och Henriks upplevelser från Vietnam och hur landet har förändrats sedan de besökte det för första gången. Väldigt mycket makroekonomi utlovas!

info_outline
Pelle Niklasson - Niteco show art Pelle Niklasson - Niteco

Frontier Vietnam Podcast

I veckans avsnitt av Frontier Vietnam kommer ämnet att handla om Vietnams IT-landskap och dess framtid. Är Vietnam en outsourcing hub med lågkostnadstjänster eller hur långt har egentligen Vietnam kommit inom just IT? För att få svar på detta och för att få en djupare förståelse av branschen besökte jag Pelle Niklasson som driver Niteco med huvudkontoret i Hanoi.

info_outline
Johan De Geer - Endurance Capital show art Johan De Geer - Endurance Capital

Frontier Vietnam Podcast

I avsnitt två gästar Johan De Geer medgrundare till Endurance Capital. Bolaget grundades 2015 och har sitt säte i Ho Chi Minh City. I avsnittet kommer vi att få höra Johan berätta om möjligheterna och utmaningarna med att driva en aktivistfond i Vietnam. Podcasten finns där poddar finns!

info_outline
 
More Episodes

I veckans avsnitt av Frontier Vietnam kommer ni att få höra om Christopher Brinkeborn Beselin. Många känner till honom från Lazada och nu senast Fram Skandinavien, medan "Vietnam-nördar" som jag ser honom som en av de främsta Vietnam-investerarna från Sverige. Lyssna på hans berättelse och hör honom berätta om sina verksamheter i Vietnam. Dessutom utlovas väldigt mycket diskussioner om Vietnams ekonomi.