loader from loading.io

E6 - Demokratisering af Ejendomsinvestering med Brickshare

Ejendomsinvestoren

Release Date: 11/05/2019

E23 - Iværksætteri og Ejendomsinvestering med Niels Bidstrup show art E23 - Iværksætteri og Ejendomsinvestering med Niels Bidstrup

Ejendomsinvestoren

Jeg er på besøg hos Niels Bidstrup, der er stifter af Eindom og ejendomsinvestor ved siden af. En mand med en god bred forståelse for branchen. Vi taler blandt andet om ligheder mellem iværksætteri og ejendomsinvestering. Lyt med!

info_outline
E22 - Krise eller Kontanter I Københavnsområdet med Ian Winther-Høiland (del 2) show art E22 - Krise eller Kontanter I Københavnsområdet med Ian Winther-Høiland (del 2)

Ejendomsinvestoren

Jeg finder mig igen på kanten af Nørrebro og Nordvest på besøg hos Ian Winther-Høiland. I dagens episode taler vi om hvordan Ian forbereder sig på en økonomisk krise og hvad Ian anbefaler at man gør som investor I det nuværende marked. Lyt med og få svar fra den gode mand!

info_outline
E21 - Fra 0 til 200 lejemål på møg hidsig vis med Ian Winther-Høiland (del 1) show art E21 - Fra 0 til 200 lejemål på møg hidsig vis med Ian Winther-Høiland (del 1)

Ejendomsinvestoren

Jeg finder mig på kanten af Nørrebro og Nordvest på besøg hos Ian Høiland, der står bag virksomheden, Ejendomsvisioner og investerer I ejendomme I Københavnsområdet. Ian startede I 2013 og er siden da gået fra 0 til 200 lejemål på møg hidsig vis. Hvordan? Lyt med og få svar fra den gode mand!

info_outline
E20 - Ejendomsinvestering i Partnerskab med Gode Venner show art E20 - Ejendomsinvestering i Partnerskab med Gode Venner

Ejendomsinvestoren

Søren Kristensen er i dag med i Ejendomsinvestoren. Som sidebeskæftigelse og hobby investerer Søren i ejendomme sammen med tre venner i fælles selskab. Projektet startede under Sørens sabbatår og første ejendom blev erhvervet mens Søren sad på en strand i Thailand. Lyt med til hvordan det har udviklet sig og hvilke fordele og ulemper der følger med.

info_outline
E19 - Fra IT til Ejendomme og Lokale Partnere med Tommy Frøkjær show art E19 - Fra IT til Ejendomme og Lokale Partnere med Tommy Frøkjær

Ejendomsinvestoren

Vi er tilbage med ny episode af Ejendomsinvestoren. Denne gang med Tommy Frøkjær, der ejer virksomheden Wexo med hovedsæde I Nordens Paris. Tommy investerer I ejendomme primært I 6100 Haderslev på trods af at det er langt fra sin bopæl I Aalborg. Hvorfor og hvordan? Lyt med!

info_outline
E18 - Ejendomsinvestering som supplement til privatøkonomien show art E18 - Ejendomsinvestering som supplement til privatøkonomien

Ejendomsinvestoren

Flere af Jer kære lyttere har bedt om interviews af mindre ejendomsinvestorer, der er lettere at relatere til og det får I naturligvis!

info_outline
E17 - Blandet Portefølje og Stort Potentiale med Kenneth Lee show art E17 - Blandet Portefølje og Stort Potentiale med Kenneth Lee

Ejendomsinvestoren

Dagens episode er med Kenneth Lee, der investerer I Esbjerg og omegn. Kenneth er gået fra 0 til 22 lejemål på under fire år og er ejendomsinvestor på fuldtid, mens han investerer og renoverer ejendomme. Lyt med!

info_outline
E16 - Danskerbingo, Whistleblower og 4 Hurtige show art E16 - Danskerbingo, Whistleblower og 4 Hurtige

Ejendomsinvestoren

Flere af Jer kære lyttere har bedt om interviews af mindre ejendomsinvestorer, der er lettere at relatere til og det skal I naturligvis få lov at få. I dagens episode har jeg Karsten Ravnsgaard med, der I 2019 gik fra 0 til 4 lejemål. Karsten fortæller om sine oplevelser som ejendomsinvestor indtil nu og nogle af de spørgsmål han har måtte stille sig selv undervejs. Lyt med!

info_outline
E15 - Skal jeg investere Privat eller som Selskab? og Diverse Skatteregler show art E15 - Skal jeg investere Privat eller som Selskab? og Diverse Skatteregler

Ejendomsinvestoren

I spurgte, Bo svarer. Skal man investere I ejendomme I privat regi eller igennem selskab? Hvilken konstellation er bedst I forskellige henseender? Hvad med byggemoms? Kautionspræmie? vis jeg bor I udlandet? At låne selskabet penge? Lyt med og få svar fra en statsautoriseret revisor.

info_outline
E14 - Lejere, Smokings og Strategi med Mads Piil (del 2) show art E14 - Lejere, Smokings og Strategi med Mads Piil (del 2)

Ejendomsinvestoren

Jeg er taget til det vestjyske, hvor jeg har fornøjelsen af at sidde med den herlige Mads Piil, der ejer Lemvig Byg og investeringsselskabet Perma Ejendomme med omtrent 250 lejemål. I dagens episode, del 2 diskuterer vi blandt andet lejere og nuværende markedssituation.

info_outline
 
More Episodes

Der har været forespørgsler på en episode med og om Brickshare, så direktør, Thomas Midtgaard står for skud til en forklaring af, hvad Brickshare går ud på, samt hvordan de demokratiserer det at investere I fast ejendom.

Vi taler også omkring de største barrierer man står overfor, hvis man gerne vil I gang med at investere I ejendomme samt Brickshare's bedste og dårligste investeringsprojekt.

Husk at tilmeld dig Facebookgruppen "Ejendomsinvestoren - Bliv ejendomsinvestor" og tag del I fællesskabet.

https://www.facebook.com/groups/ejendomsinvestoren/

https://ejendomsinvestoren.dk