loader from loading.io

#036 - Interiør og de greiene der

Gnukkehjørnet

Release Date: 11/20/2019

#095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser! show art #095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser!

Gnukkehjørnet

Rovviltets Røst, ulv i Skjerberg, polering og coating av trange plasser, båtpleie, og prising av jobber med og uten coating er av dagens temaer! Enjoy!

info_outline
#094 - Husvask og Wish-spesial show art #094 - Husvask og Wish-spesial

Gnukkehjørnet

Vi tar en oppdatering fra dyreriket, snakker om husvask og kraftvask - og sist men ikke minst produkter fra Wish! Nanosvamp, nanosparkle, magisk skinnfarge, super-QD, ripefjerningstusjs, nudel-PDR, coating man kan sette fyr på, glassforseglinger og alt hva du måtte drømme om! Er det for godt til å være sant???

info_outline
#093 - Påskespesial! show art #093 - Påskespesial!

Gnukkehjørnet

En litt ekstra lang episode - fordi det er påske! Vi snakker om vårklargjøring av MC, og drodler litt rundt bretting av coating. Enjoy!

info_outline
#092 - Rust på bilen? Kan det fikses? show art #092 - Rust på bilen? Kan det fikses?

Gnukkehjørnet

Vi hører bikkja til Tommy pipe, snakker om sinnsyke nyheter i dyreriket - og sist men ikke minst penser vi innom hvordan man kan gå frem for å fikse rust på bilen.

info_outline
#091 - Metallpolering, Knut Hølen og ville dyrehistorier show art #091 - Metallpolering, Knut Hølen og ville dyrehistorier

Gnukkehjørnet

I dagens episoder skravler vi litt rundt legenden Knut Hølen, metallpolering og som vanlig har vi en liten dyrespalte! Kos deg!

info_outline
#090 - Vårklargjøring av kjerra og nyheter fra dyreriket show art #090 - Vårklargjøring av kjerra og nyheter fra dyreriket

Gnukkehjørnet

Batterifabrikker og elbiler, hot or not? Vi tar en liten runde på vårklargjøring, og litt forskjellige "nyheter" fra dyrehjørnet.

info_outline
#089 - Rengjøringseffekt? Kamphane til besvær! show art #089 - Rengjøringseffekt? Kamphane til besvær!

Gnukkehjørnet

Vi får høre om en kamphane til besvær, en gaupe som blir håndtert av en bonde, hvordan rengjøringseffekt i forvasken påvirkes av ulike faktorer - og sist men ikke minst: VÅREN KOMMER!

info_outline
#088 - Corona og krisevask vinterstid show art #088 - Corona og krisevask vinterstid

Gnukkehjørnet

Hva er greia med hurtigtester vs vanlige coronatester? Hvordan går du frem for å krisevaske bilen - og hva er egentlig en krisevask?

info_outline
#087 - Tibber, skumkanoner og såpeleggere show art #087 - Tibber, skumkanoner og såpeleggere

Gnukkehjørnet

Vi snakker om de usmakelige strømprisene og kuren for dette, skumkanoner og såpeleggere. Er det sånn at billige skumkanoner bruker mer produkt enn dyre? Hva skiller de forskjellige skumkanonene fra hverandre?

info_outline
#086 - Dekkfornyer og plastfornyer show art #086 - Dekkfornyer og plastfornyer

Gnukkehjørnet

Gjør gummifornyeren du har på dekksidene noe mer enn å se pen ut? Hva gjør du med plastikk som trenger litt kjærlighet? Det får du forhåpentligvis svar på i denne episoden!

info_outline
 
More Episodes

I dag er det en liten prat om interiør og hvordan det skal behandles!