loader from loading.io

’Dan moet Ajax Dusan Tadic naar FC Barcelona laten gaan’

Kick-off met Valentijn Driessen

Release Date: 01/29/2020

'Orkaan van geluid in Amsterdam' show art 'Orkaan van geluid in Amsterdam'

Kick-off met Valentijn Driessen

De voetbalpodcast Kick-off staat deze week in het teken van de Europese triomf van Ajax in 1995. Het is zondag precies 25 jaar geleden dat de Amsterdammers de Champions League wonnen. AC Milan werd in Wenen met 1-0 verslagen door een laat doelpunt van Patrick Kluivert. In de podcast blikt Danny Blind, destijds aanvoerder van de succesformatie en tegenwoordig lid van de raad van commissarissen bij Ajax, terug op due bijzondere prestatie. ,,Wat die winst bij de mensen losmaakte: kippenvel”, laat Blind weten

info_outline
’Bondscoach Koeman moet bij KNVB ook salaris inleveren’ show art ’Bondscoach Koeman moet bij KNVB ook salaris inleveren’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf wordt stilgestaan bij de uitspraak in het kort geding van SC Cambuur en De Graafschap tegen de KNVB. Verder bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, voetbalverslaggever Jeroen Kapteijns en Pim Sedee de laatste stand van zaken rond het te maken deltaplan voor het betaald voetbal. Driessen laat weten dat het goed gaat met Ronald Koeman, die onlangs met hartproblemen kampte. „Maar of dat zo blijft, valt te betwijfelen, want ook Ronald moet salaris inleveren.

info_outline
'Buiten proportie dat Daley Blind een miljoen moet inleveren' show art 'Buiten proportie dat Daley Blind een miljoen moet inleveren'

Kick-off met Valentijn Driessen

In de wekelijkse voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf wordt stilgestaan bij het kort geding van SC Cambuur en De Graafschap tegen de KNVB, het loonoffer in het betaald voetbal en de uitspraken van premier Rutte en minister De Jonge over voetballen zonder publiek en het plan waarmee de KNVB moet komen. In de podcast schuiven dit keer Ajax-watcher Mike Verweij en voetbalverslaggever Jeroen Kapteijns aan. Chef voetbal Valentijn Driessen, die herstellende is van een heupbreuk, hangt aan de telefoon.

info_outline
'Kan Ajax staatssteun krijgen en toch speler kopen?' show art 'Kan Ajax staatssteun krijgen en toch speler kopen?'

Kick-off met Valentijn Driessen

In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf spreken Pim Sedee en Telesport-verslaggevers Mike Verweij en Jeroen Kapteijns een openhartige PSV-directeur Toon Gerbrands over de enorme impact van de coronacrisis op het betaald voetbal. Gerbrands ziet de toekomst met zorgen tegemoet, als clubs straks langere tijd zonder publiek moeten voetballen. Verder: hoe zien de trainingen van de betaald voetbalclubs er nu uit in de 1,5-meter-samenleving? En Ajax-watcher Verweij over de ontwikkelingen rond André Onana.

info_outline
’Clubs moeten KNVB buiten de deur houden’ show art ’Clubs moeten KNVB buiten de deur houden’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de podcast Kick-off gaat het natuurlijk uitgebreid over de knoop die de KNVB heeft doorgehakt deze vrijdag: de competities in de Ere- en eerste divisie zijn nietig verklaard, de huidige stand is bepalend voor de verdeling van Europese tickets en er promoveert en degradeert niemand. Nu zullen er nieuwe discussies losbarsten over de verdeling van Europese inkomsten. Hoe moet dat geld worden verdeeld? Ook komen opmerkelijke complottheorieën aan bod. En zou er toch nog een penalty-ontknoping moeten komen?

info_outline
’Voortzetten Eredivisie zou veel gunstiger zijn voor Ajax’ show art ’Voortzetten Eredivisie zou veel gunstiger zijn voor Ajax’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de nieuwe voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf bespreken chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij samen met presentator Pim Sedee de laatste stand van zaken in het betaald voetbal tijdens deze coronacrisis. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het steunpakket dat de KNVB, ING en de internationals hebben opgezet. Verder: het gehackte Instagram-account van scheidsrechter Danny Makkelie, de rol van Feyenoord in de coronacrisis en een mogelijk vertrek van Tagliafico bij Ajax.

info_outline
‘Persoonlijke en laffe aanval Feyenoord op Ajax’ show art ‘Persoonlijke en laffe aanval Feyenoord op Ajax’

Kick-off met Valentijn Driessen

In de podcast Kick-off gaat het uiteraard over het al dan niet stopzetten van de Eredivisie. De KNVB wil op nadrukkelijk verzoek van de UEFA dat de competitie voor 3 augustus wordt afgerond, maar Ajax en een aantal andere clubs willen stoppen. Chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij over deze slepende kwestie. Volgens Driessen staat de voetballerij in brand en de verhoudingen staan op scherp.

info_outline
‘Competitiestop door corona? Ajax géén kampioen’ show art ‘Competitiestop door corona? Ajax géén kampioen’

Kick-off met Valentijn Driessen

Een bijzondere Kick-off podcast waarin presentator Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij alle scenario’s voor het betaald voetbal in deze coronacrisis bespreken. En moeten de Nederlandse topspelers geld doneren, net als buitenlandse voorbeelden? Driessen heeft een duidelijke mening hierover. Verder in Kick-off: een noodfonds voor clubs die om dreigen te vallen, seizoenkaarthouders moeten worden gecompenseerd en wat moet er gebeuren met dit Eredivisie-seizoen?

info_outline
'Boadu geen geschikte spits voor Ajax' show art 'Boadu geen geschikte spits voor Ajax'

Kick-off met Valentijn Driessen

In de nieuwe (extra lange) voetbalpodcast van De Telegraaf schuift deze week Henk ten Cate als speciale gast aan. Samen met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee gaat hij dieper in op de belangrijke kwesties die in de voetbalwereld spelen.

info_outline
'Ajax haalt in titelrace oude truc uit' show art 'Ajax haalt in titelrace oude truc uit'

Kick-off met Valentijn Driessen

info_outline
 
More Episodes

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf bespreekt presentator Kamran Ullah samen met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij de laatste stand van zaken in de voetbalwereld. Ook schuift dit keer verslaggever Erik van Haren aan om de transfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur te belichten.