loader from loading.io

Drept la implinire

Drept la Implinire

Release Date: 03/01/2023

Sezon 2 – Episod 123 – Coaching pentru Juriști – Scurt Studiu de Caz show art Sezon 2 – Episod 123 – Coaching pentru Juriști – Scurt Studiu de Caz

Drept la Implinire

În acest episod explorăm beneficiile coachingului pentru juriști, prin intermediul unui studiu de caz care demonstrează puterea acestui proces. Ascultă episodul pentru a înțelege cum coachingul poate susține juriștii în gestionarea stresului, creșterea performanței și atingerea succesului în cariera lor juridică.

info_outline
Sezon 2 – Episod 122 – Întrebări pentru Împlinire – Întrebări pentru Descoperirea Sinelui și Identității show art Sezon 2 – Episod 122 – Întrebări pentru Împlinire – Întrebări pentru Descoperirea Sinelui și Identității

Drept la Implinire

În acest episod inaugurăm o nouă rubrică: Întrebări pentru Împlinire. Descoperă puterea întrebărilor provocatoare, care îți pot aduce insight-uri și îți pot schimba perspectiva. Primul episod al noi rubrici începe cu o întrebare simplă, însă profundă. Este o întrebare care te poate ajuta pe drumul descoperirii Sinelui și Identității tale. Te invit să asculți episodul! găsești articolul de pe blog menționat în cadrul episodului de azi. 

info_outline
Sezon 2 – Episod 121 – Eviți situații (profesionale) din prezent pe baza unor situații trecute?! show art Sezon 2 – Episod 121 – Eviți situații (profesionale) din prezent pe baza unor situații trecute?!

Drept la Implinire

Experiențele trecute ne pot influența modul în care acționăm în prezent. Dacă eviți situații din prezent pe baza unor situații trecute, te invit să asculți episodul pentru a afla câteva idei ce te pot ajuta să gestionezi situațiile din prezent fără a rămâne prins(ă) în capcana situațiilor vechi.

info_outline
Sezon 2 – Episod 120 – Starea de bine - Evaluează-o, pentru Oportunități de Dezvoltare! show art Sezon 2 – Episod 120 – Starea de bine - Evaluează-o, pentru Oportunități de Dezvoltare!

Drept la Implinire

Descoperă cum să-ți evaluezi starea de bine și să identifici oportunități de dezvoltare în acest episod. Explorează dimensiunile stării de bine și descoperă idei și instrumente practice pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Îmbunătățește-ți calitatea vieții și trăiește mai împlinit! Te invit să asculți episodul! Resursa gratuită menționată în episod o găsești .   

info_outline
Sezon 2 – Episod 119 – Cum gestionezi emoțional situația în care ți-a fost preluată ideea, fără să-ți fie recunoscut meritul show art Sezon 2 – Episod 119 – Cum gestionezi emoțional situația în care ți-a fost preluată ideea, fără să-ți fie recunoscut meritul

Drept la Implinire

Situația în care ideile tale sunt preluate fără a-ți fi recunoscut meritul este una delicată. Cu accent pe aspectele emoționale și raționale, descoperă în acest episod câteva perspective care te pot ajuta în fața unei astfel de provocări.

info_outline
Sezon 2 – Episod 118 – De la ”A Face” la ”A Fi”, De la ”A Avea” la ”A Fi” show art Sezon 2 – Episod 118 – De la ”A Face” la ”A Fi”, De la ”A Avea” la ”A Fi”

Drept la Implinire

Descoperă puterea trecerii de la „a face” sau „a avea” la „a fi”. Într-o lume agitată în care ne străduim să facem tot mai mult în speranța că vom obține mai multe și că vom simți o satisfacție mai profundă, în acest episod vei găsi o invitație la introspecție și conștientizare. Te invit să afli cum să îți ghidezi acțiunile pentru a-ți atinge potențialul maxim și a trăi autentic.

info_outline
Sezon 2 – Episod 117 – Cum să Rămâi în Flow și Să nu Treci la Stres în Activitatea Profesională show art Sezon 2 – Episod 117 – Cum să Rămâi în Flow și Să nu Treci la Stres în Activitatea Profesională

Drept la Implinire

Descoperă cum să-ți menții starea de flow în activitatea ta profesională și să eviți tranziția către stres! În acest episod, vei afla câteva elemente sau aspecte care cresc șansele ca tranziția de la flow la stres să se întâmple, cât și strategii practice pentru a rămâne concentrat și productiv. Te invit să-l asculți.

info_outline
Sezon 2 – Episod 116 – Ești Valoros și Demn de Iubire! show art Sezon 2 – Episod 116 – Ești Valoros și Demn de Iubire!

Drept la Implinire

În acest episod-cheie al podcastului, explorăm conceptele de valoare personală și iubire de sine. Descoperă idei care te pot ajuta să-ți întărești sentimentul de valoare și să-ți dezvolți încrederea în propriile tale resurse și potențial. Te invit să-l asculți.

info_outline
Sezon 2 – Episod 115 – 5 Strategii pentru a Râde Mai Des în Fiecare Zi show art Sezon 2 – Episod 115 – 5 Strategii pentru a Râde Mai Des în Fiecare Zi

Drept la Implinire

Descoperă puterea umorului în viața ta de zi cu zi în acest episod! De la observarea și aprecierea momentelor amuzante din jurul nostru, până la cultivarea râsului, vei găsi în acest episod strategii utile pentru a aduce umorul în rutina ta zilnică. De ce? Pentru că umorul ne poate ajuta să eliberăm stresul, să stimulăm gândirea creativă și multe altele. Te invit să asculți episodul și să descoperi cum să râzi mai des și să te simți mai bine în fiecare zi!

info_outline
Sezon 2 – Episod 114 – Independență sau Colaborare în Cariera Profesională?! show art Sezon 2 – Episod 114 – Independență sau Colaborare în Cariera Profesională?!

Drept la Implinire

În acest episod, explorăm o dilemă întâlnită frecvent în viața profesională: alegerea între a merge pe cont propriu sau a colabora într-o echipă. Analizăm câteva dintre argumentele pro și contra pentru fiecare dintre opțiuni. Te invit să asculți episodul pentru a afla mai multe. Îți poate fi util în evoluția carierei tale!

info_outline
 
More Episodes

01 martie 2023 vine cu episodul introductiv al podcastului Drept la implinire!

Te invit sa ma asculti pentru a afla de ce l-am creat, care este formatul podcastului, care sunt subiectele și nu numai! 

Am pus mult entuziasm si multe emotii care pe mine ma insotesc in fiecare noua calatorie pe care o incep. Si de aceasta data, este o calatorie in care te invit si pe tine!

Ramai aproape pentru ca episodul nr. 1 al primului sezon vine in curand!