loader from loading.io

23. Förlåt

Smålandsposten Sportpodden

Release Date: 11/24/2016

79. Fidde om tuffa Österläget show art 79. Fidde om tuffa Österläget

Smålandsposten Sportpodden

Han har fört upp och åkt ur med Öster, vunnit SM-guld med Halmstad och varit proffs i Norge. Nu är Fredrik Gustafson sportsligt ansvarig i Östers IF:s styrelse och gäst i Sportpodden. Dessutom dividerar Dan om europacupspel medan Stubben tar upp samma ämne i sin sociala mediehörna. Lagbyggena i Växjö Lakers och Tingsryds AIF analyseras liksom målfattigdomen i Växjö DFF.

info_outline
78. Pilut och slutspelsextra show art 78. Pilut och slutspelsextra

Smålandsposten Sportpodden

Fem sekunder från en ångestladdad kvalserie. Då klev AIK fram och räddade Tingsryd från tio helvetiska matcher. På plats i poddstudion finns Mr Magic själv och berättar om den osannolikt spännande upplösningen av Hockeyallsvenskan. Dan dividerar om Växjö DFF och levererar tillsammans med Stubben en stor special inför Växjö Lakers och Växjö Vipers slutspel.

info_outline
77. Thour: 77. Thour: "Läkaren var inte nöjd när jag ringde"

Smålandsposten Sportpodden

Bäst i Sverige i boxning och bland de bästa i Sverige i tennis. Stephanie Thour är 20 år och har under många år lyckas hålla två bollar i luften samtidigt. Som färsk SM-guldmedaljör och gäst i podden svarar hon på frågor om uppväxten, vilken sport hon ska välja i framtiden och vad tjejer som boxas kan få höra – plus en massa annat. Dessutom sammanfattar vi läget för Växjö Lakers, Tingsryd och Växjö Vipers och hyllar Åby/Tjureda, årets stora sensation på bandyhimlen.

info_outline
76. Järdlers avundsjuka show art 76. Järdlers avundsjuka

Smålandsposten Sportpodden

Podden gästas av ingen mindre än Östertränaren Christian Järdler som berättar om tuffa smällar, tränarturbulens och hur han vill föra Öster tillbaka till Allsvenskan. Dan dividerar om sommarnyttjande av inomhushall, Stubben socialspanar om högt och lågt och serieutredningar, huvudtacklingar och ersättningar diskuteras. Vidare pratar vi om Växjö Lakers formtopp, Tingsryds uppryckning och Trojas lömska upploppsraka.

info_outline
75. Thermell: 75. Thermell: "Sam är ett svin"

Smålandsposten Sportpodden

Premiär för Sportpodden i nytt format. Nytt från och med veckans podd är att den gästas av en lokal sportprofil. Först ut är Växjö Lakers nye assisterande tränare Tobias Thermell. Han berättar om omställningen att byta Karlskoga mot Växjö, förklarar att statistiken låg bakom Joel Perssons 1–0-mål mot Linköping och avslöjar varför Sam Hallam egentligen är ett svin. Utöver gästintervjun sonderar vi som vanligt terrängen kring övrig lokal sport.

info_outline
74. Ernst show art 74. Ernst

Smålandsposten Sportpodden

Dan spekulerar om tränarfrågan i Växjö DFF, hyllar en av Östers stora och dividerar om en basketskandal. Stubben serverar Corsi, ser stora uppsidor med Växjö Lakers, efterlyser förändrade arenakrav i SHL och sätter fingret på hockeyns största problem. Paltrecept, vilde Wessner, en kommunikatör på dubbla stolar och avsågade ben är andra inslag i 74:an.

info_outline
73. Seriefinal deluxe show art 73. Seriefinal deluxe

Smålandsposten Sportpodden

Dan återvänder från de brittiska öarna med god livsaptit och spanar kring smått som stort. Vad är okej att säga på en hockeyrink? Varför minskar publiksiffrorna? Väntar islossning för Växjö Lakers nu? Hur ska Tingsryd lämna sin förlustrad bakom sig? Och hur håller inte Växjö Vipers på att revolutionera innebandyn? Dessa frågor idisslas flitigt följt av uppsnack inför en äkta serifinal och en hyllning till en gentleman med nummer 85.

info_outline
72. Elva upp, nio ner show art 72. Elva upp, nio ner

Smålandsposten Sportpodden

Podden är tillbaka efter ett långt sommaruppehåll. Dan hittar en förbluffande fotbollskod, dividerar om snällhet och minns Harry Bilds enastående karriär. Stubben tippar SHL från 1 till 14, bjuder på Strumpans taktiksnack och hyllar september. Dessutom uppsnack inför Hockeyallsvenskan och SSL samt lite udda sociala medienyheter.

info_outline
71. Humoriker show art 71. Humoriker

Smålandsposten Sportpodden

Podden går in i säsongsfinal med VM-dråpligheter, Kalliohyllningar och det dummaste som skrivits på Facebook. Skadeläget i Växjö DFF, Super-Dragans comeback och Super-Marios skada dominerar fotbollsfönstret. Dan filosoferar kring handgemängets plats under träning och Stubben hyllar en av grusets stora fartfantomer.

info_outline
70. Tyvärr inte show art 70. Tyvärr inte

Smålandsposten Sportpodden

Under sommaren som redan är bättre än sin föregångare trots att den ännu inte börjat spanar vi om allvarliga saker som högsta domstolen och hjärnskakningar men även om ledigare ämnen som mat, insekter och nekande svar. Hur stabilt är egentligen Växjö DFF och vart är Öster på väg? Hur ska Växjö Lakers ersätta sina Big Five och hur lyckas Troja med sin miljonjakt? Till sist en nostalgisk resa tillbaka till en tid då ett ett litet Växjötorp fick Premier League-besök.

info_outline
 
More Episodes

Dan gräver djupt i Tingsryds AIF:s förflutna och serverar en lång hyllning till det hockeytempel som i dag går under namnet Nelson Garden Arena.
Stubben spanar i ursäkternas tecken, konstaterar att ränderna aldrig går ur höstversionen av Växjö Lakers och avslöjar att vissa vill se honom såld.
Vi öser på med mer Amohandboll, mer fotboll och skickar en hälsning hela vägen ner till Bamseklubben på Gran Canaria där Växjö Vipers arkitekt lapar sol.
Dessutom ställs frågan: Är Rydis normal eller en kupégalning?