loader from loading.io

Aris Fioretos

Bokmässepodden

Release Date: 09/24/2018

Mats Strandberg show art Mats Strandberg

Bokmässepodden

Mats Standberg är aktuell med Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem, en saga om skeva berättelser och vänskap. Vi pratar om fake facts, representation, samarbete och mycket mer.

info_outline
Musse Hasselvall show art Musse Hasselvall

Bokmässepodden

Musse Hasselvall är aktuell med Sorgen, smärta är vekhet som lämnar kroppen, en bok om bland annat machokulturen och uppväxten med en pappa med upprepade självmordsförsök. Vi pratar om bekräftelse, metoo, sorgbearbetning och mycket mer.

info_outline
Johanna Frid show art Johanna Frid

Bokmässepodden

Johanna Frid är aktuell med Nora eller brinn Oslo brinn, en roman om bland annat instagram och endometrios. Vi pratar om bilderna vi ger och får på Insta och mycket mer.

info_outline
Lina Wolff show art Lina Wolff

Bokmässepodden

Lina Wolff är aktuell med Köttets tid, en roman med en nunna i centrum. Vi pratar om åldrande, sexualitet, kött och mycket mer.

info_outline
Torbjörn Flygt show art Torbjörn Flygt

Bokmässepodden

Torbjörn Flygt är aktuell med Släkte, en roman om bland annat familjeband. Vi pratar om papparollen, lojalitet, skrivteknik och mycket mer.

info_outline
Saga Becker show art Saga Becker

Bokmässepodden

Saga är aktuell med Våra tungor smakar våld, en roman om bland annat kärlek, normer och våld. Vi pratar om självskadebeteende, nära relationer och drömmande.

info_outline
Henrik Bromander show art Henrik Bromander

Bokmässepodden

Henrik är aktuell med Högspänning, en roman om en person som drabbas av elöverkänslighet. Vi pratar om skyddsnät, yrkesstolthet, nära relationer och mycket mer.

info_outline
Kayo Mpoyi show art Kayo Mpoyi

Bokmässepodden

Kayo är aktuell med Mai betyder vatten, en roman om en liten tjejs liv i en förtryckt familj i ett förtryckt folk på en förtryckt kontinent. Vi pratar om att vara längst ner i hierarkin, om sexualitet, gud och mycket mer.

info_outline
Årets seminarieprogram show art Årets seminarieprogram

Bokmässepodden

Årets seminarieprogrammet är släppt! I detta avsnitt berättar Bokmässans VD Frida Edman och programansvarige Oskar Ekström om seminarieprogrammet, mässans teman och alla nysatsningar.

info_outline
Jonas Hassen Khemiri show art Jonas Hassen Khemiri

Bokmässepodden

Jonas är aktuell med Pappaklausulen, en roman om familjerelationer och småbarnsliv. Vi pratar om pappors elakhet, applådönskan, om att vara avundsjuk på sitt eget barn och mycket mer.

info_outline
 
More Episodes

Aris är en prisbelönt författare, bl.a. har han två gånger blivit tilldelad Sveriges radios romanpris, för ”Den siste greken” och ”Mary”.

Vi pratar om språket, litteraturens unikhet, efterkrigstiden och mycket mer.

Av: Kerstin Önnebo, Klippning: Frida Liljeros, Musik: Maria Eggeling