loader from loading.io

Afsnit 2. Om reinkarnation

Martinus Verdensbillede Podcast

Release Date: 08/04/2024

Afnit 3. Om kønsidentitetens forvandling show art Afnit 3. Om kønsidentitetens forvandling

Martinus Verdensbillede Podcast

Mange mennesker oplever, at de ikke kan identificere sig med at være hverken kvinde eller mand, og endnu flere oplever, at de ikke passer ind i de gamle familiestrukturer.   I dette afsnit vil Solveig Langkilde, mangeårig underviser i Martinus' åndsvidenskab, og Mette Milling, se på disse tendenser igennem Martinus' analyser.

info_outline
Afsnit 2. Om reinkarnation show art Afsnit 2. Om reinkarnation

Martinus Verdensbillede Podcast

Sören Grind, psykolog, forfatter og mangeårig underviser i Martinus Verdensbillede, vil gennem eksempler fra forskningsprojekter om nærdødsoplevelser og gennem Martinus' analyser give en indføring i reinkarnation, karma og det evige liv. I dette afsnit medvirker Mette Milling og Sören Grind. Musikken er komponeret af Niels Erichsen. Mere om emnet: om nærdødsoplevelser med Mary McGovern, Tobias Anker Strip (læge, forsker og healer) og Sören Grind.             Bruce Greyson: Efter. En læge udforsker, hvad nærdødsoplevelser fortæller om livet og...

info_outline
Afsnit 1. Om Martinus' liv og værk show art Afsnit 1. Om Martinus' liv og værk

Martinus Verdensbillede Podcast

Solveig Langkilde, der i mange år har været frivillig underviser i Martinus Verdensbillede, fortæller i dette afsnit om Martinus' liv og virke, om hans store forfatterskab og om mødet med ham. Du kan få meget mere viden om Martinus Verdensbillede på martinus.dk og har du et spørgsmål, kommentar eller dilemma du gerne vil have belyst, kan du skrive til I dette afsnit medvirker: Mette Milling og Solveig Langkilde.  © Musikken er komponeret af Niels Erichsen. 

info_outline
 
More Episodes

Sören Grind, psykolog, forfatter og mangeårig underviser i Martinus Verdensbillede, vil gennem eksempler fra forskningsprojekter om nærdødsoplevelser og gennem Martinus' analyser give en indføring i reinkarnation, karma og det evige liv. I dette afsnit medvirker Mette Milling og Sören Grind. Musikken er komponeret af Niels Erichsen.

Mere om emnet:

Podcast på engelsk om nærdødsoplevelser med Mary McGovern, Tobias Anker Strip (læge, forsker og healer) og Sören Grind.            

Bruce Greyson: Efter. En læge udforsker, hvad nærdødsoplevelser fortæller om livet og efterlivet. 2021.                

Sören Grind: Reinkarnation - et kærligt og logisk livssyn. 2022.                                                                                            

Kosmos nr. 3, 2023: Tema om reinkarnation. Martinus Institut.