loader from loading.io
Strategija za družbena omrežja do's & don'ts show art Strategija za družbena omrežja do's & don'ts

Marketinški zmenki

Danes med drugim izpostavim najpogostejše napake, ki jih brandi počno pri strategiji za instagram. Dotaknem se še video vsebin, ki so trenutno "hot"🔥, s primeri in dodam nekaj primerov iz prakse, kaj pri videjih muči moje mentorirance in kako se spopademo s tem.  Sledi mi na YouTube Moj Marketing Mentor ali obišči mojo spletno stran   Maja

info_outline
Video strategija: kako dobiti več ogledov vsebin na družabnih omrežjih show art Video strategija: kako dobiti več ogledov vsebin na družabnih omrežjih

Marketinški zmenki

Podkast Marketinški zmenki begins TODAY!🎉 Epizoda 1: Video stategija za družbena omrežja Vsak teden bomo odprli novo vročo temo! Vprašanja v komentarjih dobrodošla, na najbolj zanimiva bom odgovorila v posebnih epizodah. Kmalu sledijo tudi zanimivi gosti, glavna rubrika pa bodo moji nasveti o različnih tematikah, ki jih odpiramo tudi v mojih objavah in mejlingih.  Mislim, da je potreba po marketinškem podkastu velika in upam, da mi bo čim več vas redno prisluhnilo! Se slišimo! Sledite mi lahko še na ali obiščete za več informacij. 

info_outline
O meni in podkastu Marketinški zmenki show art O meni in podkastu Marketinški zmenki

Marketinški zmenki

Sem Maja Gorec, marketinška mentorica podjetnicam in podjetnikom, svetovalka in predavateljica.  Za mano je več kot trinajstletna marketinška kariera, ki sem jo začela v slovenski podjetjih Studio Moderna in Ilirija d.d. in jo nadaljevala v marketinških agencijah Cheil in Pioniri, kjer sem snovala vsebine za spletne strani in družbena omrežja za nekatere največje svetovne brande. Pred sedmimi leti sem s takratnim partnerjem stopila na lastno podjetniško pot. Soustanovila sem uspešno e-commerce podjetje, potem pa sem lani, kot je življenje hotelo, stopila na svojo podjetniško...

info_outline
 
More Episodes

Sem Maja Gorec, marketinška mentorica podjetnicam in podjetnikom, svetovalka in predavateljica.

 Za mano je več kot trinajstletna marketinška kariera, ki sem jo začela v slovenski podjetjih Studio Moderna in Ilirija d.d. in jo nadaljevala v marketinških agencijah Cheil in Pioniri, kjer sem snovala vsebine za spletne strani in družbena omrežja za nekatere največje svetovne brande.

Pred sedmimi leti sem s takratnim partnerjem stopila na lastno podjetniško pot. Soustanovila sem uspešno e-commerce podjetje, potem pa sem lani, kot je življenje hotelo, stopila na svojo podjetniško pustolovščino, na kateri sem spoznala že ogromno navdihujočih ljudi. Predvsem so to moji naročniki in mentoriranci, s katerimi tkemo izjemno lepe in posebne odnose.

O čem bomo torej govorili vsak četrtek ob 10h? Predvsem sem hotela svoje nasvete posneti tudi v avdio obliki, ker vem, da ste zelo zaposleni, podkast pa si zlahka zavrtite v avtu, ko čakate na otroka ali pa med rutinskim delom.

Govora bo o temah, okoli katerih se vsak teden vrtimo tudi na mojih profilih na družbenih omrežjih, pa tudi o primerih iz prakse - o vprašanjih in težavah mojih mentorirancev, za katere smatram, da bi koristili širši publiki, občasno pa bom odgovorila tudi na vaša vprašanja, ki mi jih dnevno zastavljate na Instagramu.

Svetujem, da posledite moj Instagram profil @mojmarketingmentor, tam sem daleč najbolj dejavna in ažurna, najdete pa me tudi na TikToku, Facebooku in YouTubu.