loader from loading.io

92 Ferdinand Falsen Hiis

Actors1by1 podcast

Release Date: 09/03/2023

101X Søren Torpegaard Lund show art 101X Søren Torpegaard Lund

Actors1by1 podcast

BONUS BONUS BONUS De fem faste og de hurtige.

info_outline
101 Søren Torpegaard Lund. show art 101 Søren Torpegaard Lund.

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Kimmie Liv Sennova inviteret Søren Torpegaard Lund ind til en snak om drømme, at finde sin queerness og om at mærke sine grænser.   God lyttelyst.

info_outline
Lidt om fremtiden... show art Lidt om fremtiden...

Actors1by1 podcast

Der er lidt nye tiltag på vej. Så lyt med på de kommende afsnit. ;)   Husk endelig også vores katalog af spændende samtaler mellem kendte og mindre kendte spillere.   God lyttelyst.

info_outline
100! Lene Maria Christensen show art 100! Lene Maria Christensen

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Line Kruse inviteret Lene Maria Christensen ind til en snak om mod, om at være ærlig over for sig selv og have mod til at foreslå sig selv til en anden rolle, end den man oprindeligt er inviteret til casting på og om hvad der fungerer på en scene. God lyttelyst.

info_outline
99 Kimmie Liv Sennova show art 99 Kimmie Liv Sennova

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Maria Carmen Lindegaard inviteret Kimmie Liv Sennova ind i sofaen til en snak om at have to uddannelser, om hvordan oplevelser man har i livet kan bruges i skuespillerarbejdet og om styrke i sårbarheden. God lyttelyst.  

info_outline
98 Maria Carmen Lindegaard show art 98 Maria Carmen Lindegaard

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Marita Dalsgaard inviteret Maria Carmen Lindegaard ind i sofaen. De taler bl.a. om at stå ved den man er og det man gør, om at kunsten kan ændre verden til det bedre og om hvad et godt møde med en kollega er. God fornøjelse.  

info_outline
97 Marita Dalsgaard show art 97 Marita Dalsgaard

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Julie Wieth inviteret Marita Dalsgaard ind til en samtale, som bl.a. handler om skiftende personligheder ud fra om man er i sit hjemland eller udeboende, om at skifte karriere til skuespillererhvervet og om at give plads til sig selv som kunstner. God fornøjelse.

info_outline
96 Line Kruse show art 96 Line Kruse

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Caspar Phillipson inviteret Line Kruse ind til en samtale om det at ville skuespillet for meget, eller måske for lidt, hvordan det er at vokse op foran kameraet og hvad man kan bruge det til.   God Fornøjelse

info_outline
95 Julie Wieth show art 95 Julie Wieth

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Else Danielsen inviteret Julie Wieth ind til en snak om kulturforskelle mellem performere og publikum, vejen til skuespillet og hvad maskedans er og kan.

info_outline
94 Else Danielsen show art 94 Else Danielsen

Actors1by1 podcast

I dette afsnit har Klaus Geisler inviteret Else Danielsen ind i sofaen til en snak om maskedans, uddannelse og det at møde andre kulturer i kunsten. God fornøjelse!

info_outline
 
More Episodes

I dette afsnit har Martin Ringsmose inviteret Ferdinand Falsen Hiis til en snak om skuespil, kollegaer, og håndværk.

Rigtig god fornøjelse.