loader from loading.io

Bråktal på italienska

Är du också ensam Lisa?

Release Date: 09/12/2023

Bortkörd i Oslo show art Bortkörd i Oslo

Är du också ensam Lisa?

Lisa 1 har tekniska problem och måste ge upp innan vi ens börjat. Jenny har upplevt norska Stureplan och vilka historier hon har att berätta. Lisa 2 har upplevt den absoluta motsatsen, att färga en tvångströja med gurkmeja. Bonus: Missar vi minns och dagar vi ångrat våra yrkesval men är glada att vi inte arbetar som hjärnkirurger.

info_outline
Skjutdörrar och skilsmässa show art Skjutdörrar och skilsmässa

Är du också ensam Lisa?

Vi diskuterar vikten av att aldrig blicka inåt och att inte sy ett parasoll. Sedan gnuggar vi energiknölarna och byter däck. Jenny behöver avvika i förtid och Lisa och Lisa roar sig med att spela "Vad heter hatten?" Samhällsinformation - Deklarera! Tema för avsnittet - Röv/Rövare Som alltid: Oklart! Förhoppningsvis: Kul!

info_outline
Resa med russin show art Resa med russin

Är du också ensam Lisa?

Våren är på väg och Lisa 1 ska skörda en skocka under regnbågen. Jenny har haft en kväll i rymden och vi får veta att Lisa tryckutjämnar genom ögonen. Lisa 2 får äntligen prata om det hon var sugen på redan för två veckor sedan. Det bjuds på flygplanshistorier och lifehacks med russin, sugrör samt smitsömn!

info_outline
Kattan i Batman show art Kattan i Batman

Är du också ensam Lisa?

Podden  firar jubileum genom att fly verkligheten, ge tips till Centerpartiet och hamna i en djurbonanza. I avsnittet ställer vi oss den viktiga frågan Vem är egentligen Lisa 1 och kan hon vara i ett rum med människor?

info_outline
Sagan om den otroliga löksåsen show art Sagan om den otroliga löksåsen

Är du också ensam Lisa?

Lisa 2 saknar kroppskontroll men har hittat sin lite otippade superkraft. Lisa 1 har fullt upp med ett kommande trädgårdsprojekt men målar mest med vattenfärger. Jenny har upplevt ungdomskonsert och drömmer om att få flytta upp till snabbare bana. Tillsammans funderar vi på namn och väggar som talar.

info_outline
Lisas servettmän show art Lisas servettmän

Är du också ensam Lisa?

Lisa 1 har börjat sjunga i kör och det mår hon bra av. Lisa 2 har fått något i huvudet och vill gärna hålla fingrarna för munnen. Tillsammans funderar vi på tv-serier, våren, Gunilla Persson och kaniner (inte harar). Fråga: Är Lisa 2 poddens Jimmie Åkesson?

info_outline
Ett försök till humor och uppenbar satir show art Ett försök till humor och uppenbar satir

Är du också ensam Lisa?

Avsnittet börjar med att vi hyllar mord i grupp och på den vägen fortsätter det. Vi pratar om hur vi klarar kriget med hjälp av grannar, husdjur och alkohol men kanske inte på det sätt du tror.  Bonus: Så går du Breaking bad i kris!

info_outline
Fattigmansbotox show art Fattigmansbotox

Är du också ensam Lisa?

Lisa 1 har snöat in på serum och grönkål. Jenny har unnat sig termobyxor. Vi funderar på om pandemin gav oss brunfett runt ögonen och tillsammans försöker vi hitta energi fram till våren. Jenny tipsar om ett lifehack för att komma ur sängen på morgonen sen skaffar vi oss en ny hobby. 

info_outline
4x8 Hello Kittyfigurer show art 4x8 Hello Kittyfigurer

Är du också ensam Lisa?

Våra bästa tips för att balansera på vardagens vassa egg. Lisa 1 berättar om sitt smarta hårtrick. Jenny jobbar med morot istället för piska och Lisa 2 kör intervaller. Vi drömmer om vår i Tokyo men hamnar i Julita och inser att det är bäst att betrakta kulturen på avstånd.

info_outline
Julpaner show art Julpaner

Är du också ensam Lisa?

Lisa 2 har upplevt en solskenshistoria, Lisa 1 blir upprörd över julpaner och Jenny är påväg norrut. Vi minns partyn och väder men inga ansikten. Lisa 2 kommer på en skojig aktivitet till nyår. Sedan ger vi oss själva lite julledigt. PS Om någon kan bjuda Jenny på ett Tupperware-party så blir vi alla glada, tack på förhand! DS

info_outline
 
More Episodes

Lisa 2:s otrevliga sinne rannsakas och Lisa 1 delar med sig av sina livsvisdomar. Jenny är brydd över en klädkod som visar sig vara påhittad. Vi jämför våra garderober med både varandra och vardagsrum på ett festligt sätt. 

Bonus: RIP K-Rauta