loader from loading.io

Utan Broberg med Daren

Hela Kullen

Release Date: 11/28/2023

Sillysammanfattning show art Sillysammanfattning

Hela Kullen

Daniel, Kristian och Jonas sammanfattar vårens silly season för VBK:s del. Vad betyder det att få in Johan Löfstedt och Daniel Johansson. Vem är Viktor Lindahl? Klarar vi oss utan Olle? Vi tackar också av Axel, Ruan, Elliot och Philip. Sedan är kanske värvningssäsongen helt klar - Gillegren eller Ögren?

info_outline
Daniel Johansson show art Daniel Johansson

Hela Kullen

Daniel Johansson återvänder till VBK efter fem säsonger i Västerås. I detta avsnitt av Hela Kullen pratar Daniel om motivationsbristen som fick honom att en gång lämna Vetlanda, om utvecklingen i Västerås, om hur tufft det varit att komma till Hydro Arena som motståndare och hur skönt det ska bli att ha publikstödet med sig. Dessutom pratar vi Dallas-finter och straffslag. 

info_outline
Johan Löfstedt show art Johan Löfstedt

Hela Kullen

Johan Löfstedt är tillbaka i Vetlanda BK och får som sign on-bonus vara med i Hela Kullen.  I intervjun berättar Johan om beslutet att flytta hem, om de tuffa semifinalerna mot VBK, om när han fick avbryta säsongen på grund av en prestationsångest som ledde till panikkänslor, om varför VBK är bättre nu än på länge, samt vad han egentligen pratade med Pontus Blomberg om när förlängningen skulle börja.

info_outline
Säsongssammanfattning show art Säsongssammanfattning

Hela Kullen

Det finns många sätt att sammanfatta säsongen 2023/2024. Här gör Daniel, Kristian och Jonas ett försök. Varför gick Villa och inte VBK till final? Vad var bra, vad var mindre bra? Dessutom lite inför finalhelgen med fokus på ungdomsfinalerna. 

info_outline
Det här var så  kul - det här var så ledsamt show art Det här var så kul - det här var så ledsamt

Hela Kullen

VBK förlorade med 7-6 efter förlängning. Det var kul, det var ledsamt. Det finns hur mycket som helst att säga, men 20 minuter efter orkar man inte säga allt. 

info_outline
VBK är i semifinal! show art VBK är i semifinal!

Hela Kullen

Det blev gastkramande spänning, men till slut stod vi där. Som segrare. För första gången på 29 år är Vetlanda Bandyklubb klara för semifinal i SM-slutspelet. I Hela Kullen pratar Kristian Lönner, Jonas "Skorven" Persson och Filip Borglin om hur det hela gick till, vad det betyder för klubben och vad man kan ha för förväntningar inför semifinalen mot Villa. 

info_outline
Allmänhetens åkning show art Allmänhetens åkning

Hela Kullen

I det här avsnittet tar Kristian Lönner, Jonas "Skorven" Persson och Filip Borglin oss igenom vad som egentligen hände när VBK kvitterade kvartsfinalserien och gjorde tvåsiffrigt mot Sirius. De pratar också om hur bra VBK är när de har roligt i stället för att tänka och om hur bra det går för Smålandsbandyn just nu. Och så tar de självklart en titt på kvartsfinal 5, när allt ska avgöras.

info_outline
Vinna eller försvinna show art Vinna eller försvinna

Hela Kullen

VBK blev nollade på Studenternas och Sirius har matchboll i kvartsfinalserien. I detta avsnitt pratar Kristian Lönner och Jonas "Skorven" Persson tillsammans med Filip Borglin om hur matchen utspelade sig och vad som behövs för att få hål på Sirius täta försvar inför den fjärde matchen. Daniel skickar bilder från varmare breddgrader.

info_outline
1-1 och det känns riktigt tungt show art 1-1 och det känns riktigt tungt

Hela Kullen

VBK förlorar andra kvartsfinalen mot Sirius med 3-2 efter ett sent avgörande på hörna. Elliott Fröjd gästar podden och berättar om skadad som håller honom borta från spel resten av säsongen. 

info_outline
Ett noll - till vårt VBK show art Ett noll - till vårt VBK

Hela Kullen

VBK vann med 7-1, leder med 1-0 och om detta pratar Daniel Engström Stenson tillsammans med Jonas Persson och Philip Lennartsson. 

info_outline
 
More Episodes

Vi hade planerat för att Skorven och Daren Richardson skulle analysera Broberg-VBK. Men snö och kanande långtradare gjorde att vi istället pratar en hel del om Darens tre säsonger i VBK. Om den fantastiska första säsongen, och om när det inte längre var lika kul.