loader from loading.io

10. På plats på EM

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

Release Date: 06/17/2021

20. Drotts tränare Johan Hedlund om resan tillbaka show art 20. Drotts tränare Johan Hedlund om resan tillbaka

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

HK Drotts herrlagstränare Johan Hedlund gästar Bakom rubrikerna-podden. Hedlund berättar om firandet efter det allsvenska avancemanget, valet att komma tillbaka till Drott i division 2, resan uppåt, pandemin, lagbygget, drömvärvningar, talangen som påminner om Magnus Andersson, farhågan kring planerna på en arenastad samt Bengt Johansson betydelse.

info_outline
19: Hammers-kaptenen om turbulensen i klubben show art 19: Hammers-kaptenen om turbulensen i klubben

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

Hammers lagkapten Robin Dahse gästar HP:s sportpodd och berättar bland annat om den turbulens som skakat klubben under vårens framgångar på isen.

info_outline
Avsnitt 18: Andreas Johansson om avgörandet och nya milstolpen show art Avsnitt 18: Andreas Johansson om avgörandet och nya milstolpen

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

HP:s sportpodd gästas av HBK:s lagkapten Andreas "Ante G" Johansson som ger sina tankar om HBK:s ödesvecka, att spela sin 400:e allsvenska match mot Malmö FF, Swishkampanjer, Jonas Therns, Janne Anderssons och Magnus Haglunds betydelse och att vara "för gammal" landslaget. Han berättar också om var han står i VAR-frågan och pratar om tankarna på att bli tränare i framtiden.

info_outline
17. Amir Al-Ammari om HBK och tiden i Danmark show art 17. Amir Al-Ammari om HBK och tiden i Danmark

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

HBK:s mittfältare Amir Al-Ammari berättar om tiden i Danmark, broderns betydelse för fotbollsutvecklingen, potatisdieten och framtiden.

info_outline
16. Michael ”Roddarn” Andersson show art 16. Michael ”Roddarn” Andersson

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

Vi pratar om cykellegendarens karriär och nya liv som vd i näringslivet. Han berättar om hur han grät sig till sömns under de första proffsåren och om drivkraften som tog honom till idrottstoppen och senare från nyanställd till vd på bara ett år. Han ger sin syn på dopningsproblematiken inom cykelsporten, talar ut om bråken med förbundskaptenen, berättar om dotterns besvärliga rehabilitering efter kraschen i ungdoms-OS och avslöjar träningsbluffen som lurade konkurrenter och media under tv

info_outline
15. Samuel Kroons långa resa till elitfotbollen show art 15. Samuel Kroons långa resa till elitfotbollen

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

HBK:s mittfältare Samuel Kroon berättar om sin långa resa till elitfotbollen, prövningarna som hjärtmuskelinfektionen som ung och att dela 14 kvadrat under tiden i division 1, mötet med Zlatan Ibrahimovic i Paris, skadan som påverkat hans debutsäsong i Allsvenskan, HBK:s jakt på nytt kontrakt och tankarna om den egna framtiden.

info_outline
14. Victor Gagic om att komma tillbaka till Halmstad Hammers show art 14. Victor Gagic om att komma tillbaka till Halmstad Hammers

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

Halmstad Hammers hemvändande retsticka om hur sociala medier påverkar en som offentlig person, hur det är att kliva in i motståndarnas omklädningsrum i Halmstad arena, hur man kan gå till ärkerivalen, coronapandemin, Hammers lagbygge och mycket, mycket mer.

info_outline
13. Janne Andersson: ”I min värld är det inte okej” show art 13. Janne Andersson: ”I min värld är det inte okej”

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

Förbundskapten Janne Andersson gästar HP:s sportpodd Bakom rubrikerna. Under 1,5 timme berättar han om de tunga känslorna efter EM, vilket betyg han ger den svenska insatsen, matcherna han aldrig ser om, filmningar och VAR, hur han ser på Zlatans landslagsframtid, avskeden i landslaget och generationsväxlingen,, men även hur kändisskapet är, halländsk fotboll, vad han gör i sommar och så briljerar han med sitt bildminne i HP:s test.

info_outline
12. EM, filmningar och allsvensk omstart show art 12. EM, filmningar och allsvensk omstart

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

I veckans avsnitt av Bakom rubrikerna pratar vi om hur det var att bevaka det här EM:et på plats, Jannes exklusiva intervju, Sveriges EM, italienska filmningar och vilka som vinner till slut.

info_outline
11. EM-rapport 2: 11. EM-rapport 2: "Janne gillar inte det"

Bakom Rubrikerna – HP:s sportpodd

I HP:s andra EM-podd från S:t Petersburg pratar vi om nyheten som Janne Andersson inte gillar, Alexander Isaks förvandling från talang till stjärna, hyllningen till Christian Eriksson och hur det vanliga livet i EM-staden är under pågående pandemi.

info_outline
 
More Episodes

Hallandspostens utsände Jan-Owe Wikström är på plats i Ryssland för att följa Sveriges två sista gruppspelsmatcher. I avsnittet ger Wicke en rapport om stämningen i S:t Petersburg, pratar om Sveriges gyllene läge och diskuterar vilket lag som imponerat mest hittills i EM. Dessutom blir det Wickes snackisar.