loader from loading.io

De Golfpodcast aflevering 114

De Golfpodcast

Release Date: 06/23/2021

De Golfpodcast aflevering 142 show art De Golfpodcast aflevering 142

De Golfpodcast

We zijn er even een weekje tussenuit geweest (het voelt langer), maar we zijn weer terug.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 141 show art De Golfpodcast aflevering 141

De Golfpodcast

Deel 2 van het jaaroverzicht 2021. Met de vaste gasten: Robert-Jan Derksen, Gerard Louter.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 140 show art De Golfpodcast aflevering 140

De Golfpodcast

Het is weer zover. De terugblik op het golfjaar 2021! Met speciale gasten Gerard Louter en Rothert-Jan Derksen nemen wij het jaar door. De mooiste overwinningen, de major momenten, wie zijn de golfer en golfster van het jaar en nog veeeeeel meer.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 139 show art De Golfpodcast aflevering 139

De Golfpodcast

Tiger weer terug op de baan, Anne degradeert en Dewi promoveert, Max natuurlijk, wilde Bryson echt stoppen met golf?, John Daly en zijn krankzinnige bestelling bij Taco Bell, Manneke pis voor de rechter, 2 onsympathieke spelers winnen op de PGA, het jaar van Wil en Jurrian van der Vaart over beroemde golfers. die banen ontwerpen (of toch niet).

info_outline
De Golfpodcast aflevering 138 show art De Golfpodcast aflevering 138

De Golfpodcast

In deze aflevering blikken we onder andere met Joost Luiten terug op zijn jaar, we gaan het hebben over de LPGA Q-school met 2 Nederlandse dames, Victor Hovland en natuurlijk Wil Besseling die Joost luiten aflost als beste Nederlander op de wereldranglijst.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 136 show art De Golfpodcast aflevering 136

De Golfpodcast

In aflevering 136 blikken we uitgebreid terug op het allerlaatste toernooi van de European Tour, de winst van Morikawa en het verlies van Mcllroy. De mooie apotheose bij de vrouwen tussen Nelly Korda en Jin Young Ko. We spreken met Lars van Meijel over zijn afgelopen seizoen en nog veel meer ...

info_outline
De Golfpodcast aflevering 135 show art De Golfpodcast aflevering 135

De Golfpodcast

In deze aflevering hebben we een uitgebreid interview met Darius van Driel over het afgelopen seizoen, verder hebben we het natuurlijk over het Deense succes, de tegenvallende prestaties van de Nederlanders, de nieuwe (oude) coach van Mcillroy en nog veel meer.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 134 show art De Golfpodcast aflevering 134

De Golfpodcast

In deze extra aflevering gaan wij uitgebreid in op de nieuwe European Tour, de DP World Tour. Wat vinden wij ervan, wat is mening van de spelers en organisatoren van toernooien. We bellen onder andere met Daan Slooter en Daan Huizing.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 133 show art De Golfpodcast aflevering 133

De Golfpodcast

Natuurlijk bellen we met Daan Huizing over de bloedstollende spannende ontknoping van afgelopen zondag waarbij hij zijn Europese tour kaart veilig stelde. We hebben het over twee mooie winnaars op de European Tour en PGA, Victor Hovland en Thomas Pieters. Verder over de laatste kansen voor Anne van Dam en Lars van Meijel. en nog veel meer ....

info_outline
De Golfpodcast aflevering 132 show art De Golfpodcast aflevering 132

De Golfpodcast

Weer een hele nieuwe verse aflevering van de Golfpodcast

info_outline
 
More Episodes

In deze aflevering hebben we het natuurlijk over Jon Rahm, de winnaar van de US Open, Louis Oosthuizen die weer eens tweede werd en wat gebeurde er met Bryson op de backnine? Verder aandacht voor Anne van Dam, hebben we nieuws over het Dutch Open en over het LET evenement volgende week op de Rosendaelsche.