loader from loading.io

De Golfpodcast aflevering 142

De Golfpodcast

Release Date: 01/11/2022

De Golfpodcast aflevering 160 show art De Golfpodcast aflevering 160

De Golfpodcast

In deze aflevering blikken we terug op het Soudal Open met de matige prestaties van de Nederlanders en hebben we het over het 14 jarige talent uit Oekraïne/België dat wel de cut haalde. Verder natuurlijk een uitgebreide voorbeschouwing op het tweede major van het jaar bij de mannen, het PGA Championship op Southern Hills, hebben we natuurlijk aandacht voor de vrouwen, de perikelen bij LIV Golf en nog veel meer ...

info_outline
De Golfpodcast aflevering 159 show art De Golfpodcast aflevering 159

De Golfpodcast

Natuurlijk bellen we even met Koen Kouwenaar die een knappe overwinning heeft geboekt op de Alps Tour. Het is alweer de tweede Nederlandse overwinning op een rij, want vorige week won Dario Antonisse op de Pro Golf Tour, natuurlijk wilden we ook zijn verhaal even horen. Verder alles over de DP World Tour, de PGA, de LPGA en het laatste nieuws.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 158 show art De Golfpodcast aflevering 158

De Golfpodcast

Dit is een muziekspecial aflevering. Welk nummer hoor bij welke Nederlandse golfer? Natuurlijk blikken we terug opa de verschillende toernooien met daarin een mooie top10 voor Besseling (welk nummer hoor bij hem?), het laatste nieuws en nog veel meer.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 157 show art De Golfpodcast aflevering 157

De Golfpodcast

In deze aflevering hebben we het over de goede week van Dewi Weber op de LPGA Tour, de teleurstellende prestaties van de mannen in Spanje, het laatste nieuws en nog veel meer.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 156 show art De Golfpodcast aflevering 156

De Golfpodcast

In deze aflevering blikken we terug op de overwinning van de Golden Boy in Hilton Head, kijken we de prestaties van de Nederlandse dames op de LPGA Tour, bespreken we het laatste nieuws en hebben het uitgebreid over equipement met speciale gast Foeke Collet.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 155 show art De Golfpodcast aflevering 155

De Golfpodcast

In deze aflevering blikken we natuurlijk uitgebreid terug op The Masters .. 

info_outline
De Golfpodcast aflevering 154 show art De Golfpodcast aflevering 154

De Golfpodcast

Natuurlijk gaat het over The Masters. Inmiddels weten wat hij speelt, maar we speculeren er in deze podcast nog lustig op los (want we wisten het nog niet). We bellen met Robert Jan Derksen over wat The Masters zo speciaal maakt. We kijken nog even terug op de Challenge Tour en bellen met Nordin van Tilburg.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 153 show art De Golfpodcast aflevering 153

De Golfpodcast

Speelt 'ie op de Masters of niet? Dat is de vraag die de golfwereld op dit moment bezighoudt. Natuurlijk hebben wij het erover. Verder gaat het over het 'WK' Matchplay, de nieuwe nummer 1 van de wereld, de Nederlanders en natuurlijk het laatste nieuws.

info_outline
De Golfpodcast aflevering 152 show art De Golfpodcast aflevering 152

De Golfpodcast

In deze aflevering hebben we het natuurlijk over het Steyn Palazzo, de top 10 plaatsen van Luiten en van Dam. We blikken vooruit op het WK Matchplay, het laastte nieuws en nog veel meer ..

info_outline
De Golfpodcast aflevering 151 show art De Golfpodcast aflevering 151

De Golfpodcast

In deze aflevering blikken we uitgebreid terug op de knotsgekke editie van The Players en hebben we nieuws over Joost Luiten. Verder aandacht voor Tiger, Nelly, Darius en gaan de Denen nu ook al bij de vrouwen winnen.

info_outline
 
More Episodes
We zijn er even een weekje tussenuit geweest (het voelt langer), maar we zijn weer terug.
We gaan deze uitzending natuurlijk terugblikken op het eerste toernooi van 2022 De traditionele opening van het PGA golf jaar, het Tournament of Champions, in Hawai, op Maui met een prachtig veld.
En bekijken we de verschillende speelkalenders van zowel de mannen als de vrouwen voor komend jaar en nog veel meer ….