loader from loading.io

Jeg elsker mit singleliv!

Den sidste single

Release Date: 07/19/2018

Kærestesorger (del 1) show art Kærestesorger (del 1)

Den sidste single

Maria har kærestesorger. Så i dag taler vi om at blive forladt, om selv at gå fra et forhold... og om hvor benhårde og nærmest uundgåelige hjertesorger er, når vi dater.

info_outline
Bag om Den sidste single show art Bag om Den sidste single

Den sidste single

Hvem er egentlig de tre kvinder bag programmet? Det kan du høre mere om i dette afsnit, hvor vi også svarer på lytterspørgsmål og hører, hvordan det går med kærligheden.

info_outline
Jeg krummer virkelig tæer over mig selv! show art Jeg krummer virkelig tæer over mig selv!

Den sidste single

Har vores ønsker, krav og forventninger til en kæreste ændret sig over de sidste to år?

info_outline
Kærlighed i coronaens tid show art Kærlighed i coronaens tid

Den sidste single

Verden er gået i stå, men livet går videre. Katrine, Astrid og Maria mødes for at snakke om, hvordan de har haft det siden sidst - og hvordan det står til med kærligheden.

info_outline
Skal du ikke snart have børn? (del 2) show art Skal du ikke snart have børn? (del 2)

Den sidste single

Dette er anden del af vores mest sårbare snak endnu: Vi taler om længslen efter at få børn... og det biologiske ur, der efterhånden tikker så højt, at vi ikke kan overhøre det meget længere. For hvis der er noget, som kan give os søvnløse nætter, er det tankemylder om kroppens udløbsdato, følelsen af ensomhed, dating med tidspres - og den totalt overvældende følelse af at stå alene med de svære valg på et efterhånden ret afgørende tidspunkt i livet. Det er ikke for sarte sjæle. Lyt med, hvis du tør! (Dette afsnit er optaget inden coronakrisen)

info_outline
Skal du ikke snart have børn? show art Skal du ikke snart have børn?

Den sidste single

I løbet af to afsnit tager vi den mest sårbare snak endnu: Vi taler om længslen efter at få børn... og det biologiske ur, der efterhånden tikker så højt, at vi ikke kan overhøre det meget længere. For hvis der er noget, som kan give os søvnløse nætter, er det tankemylder om kroppens udløbsdato, følelsen af ensomhed, dating med tidspres - og den totalt overvældende følelse af at stå alene med de svære valg på et efterhånden ret afgørende tidspunkt i livet. Det er ikke for sarte sjæle. Lyt med, hvis du tør! (Dette afsnit er optaget inden coronakrisen)

info_outline
Hvem ville du helst i karantæne med? show art Hvem ville du helst i karantæne med?

Den sidste single

Katrine og Astrid skal svare på en række coronakrise-dilemmaer, som Maria har udtænkt midt om natten, da hun lå vågen og panikkede over sit liv generelt og pandemi i særdeleshed. Imens drikker Katrine sig en lille skid på, og Astrid prøver at finde sin oplader. Ja, det er de små dramaers afsnit, og faktisk snakker vi bare rigtig meget om dumme ting, såsom kattedamer, flyveører, Brad Pitt og tena lady. Der er dog også vigtigere spørgsmål at drøfte. Ville du fx helst have chokopops tre gange om dagen eller Michelin-mad, som nogen havde hostet på? Lydkvaliteten er desværre...

info_outline
All by myseeeelf show art All by myseeeelf

Den sidste single

Den pokkers coronakrise lurer udenfor, så Katrine, Astrid og Maria ringer sammen på Skype for at høre, hvordan det går.

info_outline
Han kommer, når du mindst venter det show art Han kommer, når du mindst venter det

Den sidste single

Vi skåler i dag i iskold hvidvin og giver en lige så kølig vurdering af alle de velmenende råd og løfter, vi som singler må lægge øre til:

info_outline
Sommerspecial: Single, i trediverne – og mand show art Sommerspecial: Single, i trediverne – og mand

Den sidste single

Dette afsnit er optaget på Heartland Festival, hvor vi taler med to  singlemænd, som ærligt fortæller om deres datingdrømme, bytursløgne – og frygten for at blive stemplet som øksemorder.

info_outline
 
More Episodes

I tredje afsnit drøfter vi alt det, der er fantastisk ved at være single.

For der er jo masser af ting at være taknemmelig for – fx frihed, middagslure og uendelig tid til at dyrke de nære venskaber.

Desuden er sommeren over os, festivalsæsonen er i gang, og vi er klar til at komme væk fra vores apps og ud i virkeligheden og møde nogle charmerende mænd. Men lykkes det så? Og hvordan tackler vi de stille stunder, hvor det er knap så festligt at være sig selv? Det snakker vi om i dag.

I studiet: Katrine Kalstrup, Astrid Højmark, Elisabeth Cecilia Dorn og Maria Denise Christoffersen.

Musik af Scott Holmes.

Redigering: Maria Denise Christoffersen.