loader from loading.io

#80 In gsprek met Elise Schut over ondernemen en partners en andere rollen waarmee je je identificeert

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Release Date: 02/09/2023

#97 Mijn reel met meer dan 165k views deed pijn bij anderen show art #97 Mijn reel met meer dan 165k views deed pijn bij anderen

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Wanneer er een trigger voorbij komt gaat het vaak niet om jaloezie maar om de pijn omdat je dat niet hebt wat de ander heeft. Mijn reel is meer dan 165k bekeken en 18x opgeslagen. De opmerkingen heb ik uitgezet omdat ik geen negatieve energie er van wilde. Wanneer jij de trigger ziet als een interpretatie van jouw binnenkant kun je meer compassie voelen voor de ander en daarmee ook voor jezelf. En dit is een pijn transformeren naar power. Meer weten over Sacred Rage die start op 7 april ==> Volg mij op Instagram en laat weten wat je van deze episode vindt via een DM. Vind ik onwijs leuk...

info_outline
#96 Ownership Pakken op je Pijn show art #96 Ownership Pakken op je Pijn

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Hoe vaak blijf je in de pijn hangen? Vaak is het een verhaal wat je jezelf aanpraat om de pijn te valideren. Je raakt er verslaafd aan waardoor je in het slachtofferrol terrecht komt. In deze aflevering deel ik hoe je pijn kunt omturnen in power. Dat pijn je veranders dat dat pijn je pijn doet. Wil je hier meer over leren ==> Volg mij zeker op Instagram ==>  

info_outline
#95 Dit is hoe ik de emotionele pijn verwerkte toen mijn moeder ziek was show art #95 Dit is hoe ik de emotionele pijn verwerkte toen mijn moeder ziek was

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Een reeks over hoe je pijn kunt transformeren naar kracht. How to turn pain into power. Programma waar ik aan deel nam was Muziekherinneringen. Zie hier een clip ervan: Ook leren omgaan met je emotionele pijn? Wil je reageren of heb je een vraag? Stuur Sabrine gerust een bericht op ?

info_outline
#94 In gesprek met Maria over Sisterwound, weerstand en in proces gaan. show art #94 In gesprek met Maria over Sisterwound, weerstand en in proces gaan.

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

We delen onze reis vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten tot aan nu bijna een jaar later. Een diepe gesprek over het proces waar veel vrouwen herkenning in zal hebben. We delen hoe wij dit zijn aangegaan om dichter tot elkaar te komen. Meer van dit? Volg mij dan op Instagram  Of join mijn membership The Receptive Woman waar je verdiepende verbinding aangaat met je zelf en andere vrouwen. Voor liefdevollere relaties. ==> Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.    

info_outline
#93 Kriebels krijgen van het woord submissive show art #93 Kriebels krijgen van het woord submissive

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Submitten aan je partner is de key voor meer dynamiek in je relatie. Ik leg uit wat het betekend wanneer je submissive bent en welk voordeel dit heeft voor je relatie. Membership: The Receptive Woman:  Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.

info_outline
#92 Dualiteit tussen omarmen en afwijzen show art #92 Dualiteit tussen omarmen en afwijzen

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Schieten van het ene uiterste naar het ander uiterste, waardoor je het ene afwijst om het andere te omarmen. Hoe ga je hiermee om? Membership: The Receptive Woman:  Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.  

info_outline
#91 Je hoeft niet uit je Masculine om in je Feminine te komen show art #91 Je hoeft niet uit je Masculine om in je Feminine te komen

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Meer in je Feminine komen betekend niet dat je dan je Masculine moet negeren/ afwijzen. En dat gebeurd wanneer je alleen met je feminine energie werkt. In de aflevering deel ik het belang van je masculine voor je feminine zodat ze in union kunnen samenwerken. Meer van dit? Volg mij dan op Instagram  Of join mijn membership The Receptive Woman waar leert werken met je mascukine én feminine voor meer veiligheid en structuur in je leven, business en geld. ==> Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.  

info_outline
#90 Laat de carriere Alpha vrouw buitenshuis show art #90 Laat de carriere Alpha vrouw buitenshuis

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

In deze aflevering ga ik dieper in op de submissive vrouwelijke energie, hoe dat eruit ziet in de praktijk en waarom het belangrijk is om je alpha boss babe energie buitenshuis te hiuden.  Info over: Membership: The Receptive Woman:  Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.

info_outline
#89 De Masculine Provider Man show art #89 De Masculine Provider Man

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

De verhoudingen in een relatie is voor mij; De man is de provider en de vrouw submit. Een controversionele uitspraak. In deze aflevering leg ik uit wat de gedachte is achter deze visie en waarom ik hier zo achter sta.  Info over: Membership: The Receptive Woman:  Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.

info_outline
#88 De weg van bij jezelf blijven is het moeilijkst show art #88 De weg van bij jezelf blijven is het moeilijkst

Van Koffie Naar Cacao Podcast met Sabrine Kasno

Gezien worden is de diepste schaduw die elke vrouw heeft. Daar ben ik van overtuigd. Hoe kun je dit shiften naar het niet meer nodig hebben om gezien te worden door anderen. Luister deze aflevering waar ik mijn ephiphany deel.  Info over: 6-weekse Inner Essence Training - Conscious Next Level self; . Membership: The Receptive Woman:  Werd je helemaal happy van deze aflevering, dan zou ik het enorm waarderen als je mijn podcast  een 5* review geeft.

info_outline
 
More Episodes

In deze reeks ga ik in gesprek met verschillende ondernemers over de rollen waar je mee identificeert en welk invloed dat heeft op je business en leven.

Vandaag met Elise Schut in gesprek over haar tijd als werknemer is een corporate bedrijf, hie zij haar parnter heeft gemanifesterd en hoe zij nu haar rol pakt als ondernemer.

Volg haar op Instagram. https://www.instagram.com/eliseschut/

In mijn programma Celestial ga je dieper naar je kern, essentie wat weer invloed heeft op je rol als ondernemer of de rol waar je het meest mee identificeert. Dit kan conflict veroorzaken waardoor je niet meer kiest vanuit je kern, kiest vanuit zingeving en fun.

Stuur mij een DM op Instagram als je benieuwd bent wat mijn programma voor jou kan betekenen. Ik stel je een aantal vragen en deel ik mijn visie voor je en geef ik je een aantal tips die je meteen kunt toepassen!

En ik zou het enorm tof vinden en waarderen wanneer je mijn podcast een 5* geeft.  Hierbij wordt mijn bereik groter en kan ik met mij stem nog veel meer vrouwen bereiken die ik kan helpen en inspireren. Dank je wel!