loader from loading.io

1. Tabasco i fittan

Det Här Är Min Podcast

Release Date: 02/12/2022

12. Kontaktannons show art 12. Kontaktannons

Det Här Är Min Podcast

(förlåt för att ljudet sprängs ibland teknik är svårt) Helena och Niclas har för första gången på över 3 år spelat in en podd tillsammans IRL!!! Helena har rest hela vägen till Niclas kontor/"Man"cave i Sigtuna och de har en fantastisk konversation. Helena har varit i Kroatien, Niclas har fått en ångestattack och har blivit sjukskriven. Vi är båda väldigt ensamma och öser ur oss all form av ångest i hopp om att det är underhållande. Men vi är okej ta det lugnt. RECENSERA GÄRNA PODDEN I APPEN DU LYSSNAR PÅ!!! Och stötta oss på Patreon om ni vill, men det är inget...

info_outline
11. I'm on a boat and, I'm very sad and show art 11. I'm on a boat and, I'm very sad and

Det Här Är Min Podcast

Niclas har varit på en båt och och inte mått bra, Helena har återfått sin sexlust och mått bättre. Hör allt om detta plus djupdykande anekdoter och analyser om bajs. Yippi!   Stötta oss på patreon det betyder mycket för oss:  

info_outline
10. Fet, Ful och Fräsch show art 10. Fet, Ful och Fräsch

Det Här Är Min Podcast

Vi kämpar på, vi mår som vi mår och gör vad vi kan åt det. Precis innan inspelningen fick Niclas supertråkiga nyheter som spökar hela avsnittet. Främst för att Helena fortsätter påminna honom om det. Mycket prat om våra (o)hälsosamma levnadsvanor, och om Niclas sensation att uppleva en stark känsla för första gången på länge, tokigt!   Stötta oss på Patreon snälla rara.      

info_outline
9. DHAMP's psykiatri show art 9. DHAMP's psykiatri

Det Här Är Min Podcast

Niclas och Helena mår inte bra, därför ställer dom upp för varandra och har varsitt terapisamtal där den ena får agera psykolog. Anställ oss till valfri psykiatri.  Stötta oss på Patreon: Niclas mikrofon varierar lite i volym under avsnittets gång för han är värdelös och sämst på teknik men det får vi alla leva med.  

info_outline
8. Kom så tar vi livet av oss! show art 8. Kom så tar vi livet av oss!

Det Här Är Min Podcast

VI MÅR HELT OK Podden spelades in under en period som varade i 2 dagar, det sker en dipp i entusiasm halvvägs in i avsnittet, men gud va kul vi har!  Mopsen Siri gästar podden, men hon säger inte så mycket. Niclas har haft ett ganska litet offentligt sammanbrott och Helena pratar väldigt illa om Niclas döda hund. KUL! Stötta oss på Patreon om ni vill!!!    

info_outline
7. Uppgiven och redo att ge upp show art 7. Uppgiven och redo att ge upp

Det Här Är Min Podcast

Det börjar bra, nästan intressant. Helena har fått en fruktansvärd reality check gällande penisar, Niclas har starka åsikter kring det. Vi ger också realistiska tips på hur man hanterar sin depression och har en allmänt ångestladdad stämning genom hela avsnittet. KUL!!! Stötta oss på patreon snälla snälla   

info_outline
6. Tjackad Hjärna show art 6. Tjackad Hjärna

Det Här Är Min Podcast

Första avsnittet klippt av Helena, stort! Helena har tagit ut papper ur sin journal och läser högt till vår njutning. Niclas kollar upp sin egna journal under tiden för att också få va med. Diagnoser i överflöd!    Stötta oss på patreon! https://www.patreon.com/dhamp

info_outline
5. Dippen går rätt in i kuken show art 5. Dippen går rätt in i kuken

Det Här Är Min Podcast

Förtjänar Niclas röv? Helena säger nej. Har Helena klamydia? Kanske.  Är Niclas kuk proportionerlig till resten av hans storlek? Vem vet...? (nä) Stötta oss på patreon!!! Och maila om ni tycker Helena ska ta ett klamydiatest eller inte.

info_outline
4. Inte psykos, meeen... show art 4. Inte psykos, meeen...

Det Här Är Min Podcast

Herrejösses, vi är tillbaka. Helena har tagit sig ur sin "halv" psykos och berättar om alla tokigheter hon gjorde under sin maniska episod. Hon har även blivit hackad på Instagram, Facebook och sitt Google-konto. Niclas har varit i Göteborg, inte så mycket mer som hänt i hans liv. STÖTTA OSS PÅ PATREON:  

info_outline
3. Ättlings kingarna show art 3. Ättlings kingarna

Det Här Är Min Podcast

OBS VARNING FÖR FITTPRUTT Helena har fått reda på att hon är släkt med Gustav Vasa och Niclas har gjort en quiz för att äntligen ta reda på om Helena älskar honom eller inte. Och tro det eller ej men vi pratar också om bajs.

info_outline
 
More Episodes

Dhamp är tillbaka baby! 2 år senare möts Niclas och Helena igen för att uppdatera varandra om sina liv. Det diskuteras sorg, knull och vad Helena har haft i sig. Kul!