loader from loading.io

59. Simmeparken - andra sommaren

Det Här Är Min Podcast

Release Date: 06/08/2018

9. DHAMP's psykiatri show art 9. DHAMP's psykiatri

Det Här Är Min Podcast

Niclas och Helena mår inte bra, därför ställer dom upp för varandra och har varsitt terapisamtal där den ena får agera psykolog. Anställ oss till valfri psykiatri.  Stötta oss på Patreon: Niclas mikrofon varierar lite i volym under avsnittets gång för han är värdelös och sämst på teknik men det får vi alla leva med.  

info_outline
8. Kom så tar vi livet av oss! show art 8. Kom så tar vi livet av oss!

Det Här Är Min Podcast

VI MÅR HELT OK Podden spelades in under en period som varade i 2 dagar, det sker en dipp i entusiasm halvvägs in i avsnittet, men gud va kul vi har!  Mopsen Siri gästar podden, men hon säger inte så mycket. Niclas har haft ett ganska litet offentligt sammanbrott och Helena pratar väldigt illa om Niclas döda hund. KUL! Stötta oss på Patreon om ni vill!!!    

info_outline
7. Uppgiven och redo att ge upp show art 7. Uppgiven och redo att ge upp

Det Här Är Min Podcast

Det börjar bra, nästan intressant. Helena har fått en fruktansvärd reality check gällande penisar, Niclas har starka åsikter kring det. Vi ger också realistiska tips på hur man hanterar sin depression och har en allmänt ångestladdad stämning genom hela avsnittet. KUL!!! Stötta oss på patreon snälla snälla   

info_outline
6. Tjackad Hjärna show art 6. Tjackad Hjärna

Det Här Är Min Podcast

Första avsnittet klippt av Helena, stort! Helena har tagit ut papper ur sin journal och läser högt till vår njutning. Niclas kollar upp sin egna journal under tiden för att också få va med. Diagnoser i överflöd!    Stötta oss på patreon! https://www.patreon.com/dhamp

info_outline
5. Dippen går rätt in i kuken show art 5. Dippen går rätt in i kuken

Det Här Är Min Podcast

Förtjänar Niclas röv? Helena säger nej. Har Helena klamydia? Kanske.  Är Niclas kuk proportionerlig till resten av hans storlek? Vem vet...? (nä) Stötta oss på patreon!!! Och maila om ni tycker Helena ska ta ett klamydiatest eller inte.

info_outline
4. Inte psykos, meeen... show art 4. Inte psykos, meeen...

Det Här Är Min Podcast

Herrejösses, vi är tillbaka. Helena har tagit sig ur sin "halv" psykos och berättar om alla tokigheter hon gjorde under sin maniska episod. Hon har även blivit hackad på Instagram, Facebook och sitt Google-konto. Niclas har varit i Göteborg, inte så mycket mer som hänt i hans liv. STÖTTA OSS PÅ PATREON:  

info_outline
3. Ättlings kingarna show art 3. Ättlings kingarna

Det Här Är Min Podcast

OBS VARNING FÖR FITTPRUTT Helena har fått reda på att hon är släkt med Gustav Vasa och Niclas har gjort en quiz för att äntligen ta reda på om Helena älskar honom eller inte. Och tro det eller ej men vi pratar också om bajs.

info_outline
2. Vem vill inte bli mångmiljonär? show art 2. Vem vill inte bli mångmiljonär?

Det Här Är Min Podcast

Hurra! Helena har förberett ett flertal ämnen som tex Ryssland, MILFs, bönder och hennes försök att tindersvindla. Niclas är också med! Han gör sitt bästa.

info_outline
1. Tabasco i fittan show art 1. Tabasco i fittan

Det Här Är Min Podcast

Dhamp är tillbaka baby! 2 år senare möts Niclas och Helena igen för att uppdatera varandra om sina liv. Det diskuteras sorg, knull och vad Helena har haft i sig. Kul! 

info_outline
67. Simmeparken 2019 - Parken simmar vidare show art 67. Simmeparken 2019 - Parken simmar vidare

Det Här Är Min Podcast

Det här är min podcast förblir okontinuerligt. Simon "Simme" Gärdenfors och Niclas "Niclas" Löfgren värmer upp i Simmelägenheten inför årets firande av Simmedagen i Simmeparken.    Simmeparet får även besök från Love, Simmeparksdeltagaren som pga alkoholförgiftning fick åka ambulans ifrån Simmeparken förra året. Hör honom berätta om hur Simmeparken nästan dödade honom men också räddade livet på honom.     Swisha mig gärna, pengarna går oavkortat till en ohälsosam livsstil - 0739626530     Jag har ingen aning om när det kommer ett nytt...

info_outline
 
More Episodes

För ett år sedan satte sig Niclas Löfgren och Simon Gärdenfors på helig mark. De satte sig i Simmeparken. 

Nu, ett år senare, har allt ballat ur. Hör hybris i sin allra högsta grad i detta avsnitt, där Niclas och Simme utvecklar det monstret de nu har skapat. 

 

För att höra hur årets Simmedag blev, och varför en ambulans behövde inkallas, gå in på Det Här Är Min Podcasts patreon.