loader from loading.io

#111 Hur bra är du på att sälja?

Entreprenörspodden

Release Date: 04/19/2022

#123 Största misstagen när du nätverkar show art #123 Största misstagen när du nätverkar

Entreprenörspodden

Letar du efter inspiration och tips för att bli en bättre nätverkare? Då är det här avsnittet perfekt för dig. Du får inte bara lära dig knepen för att nätverka framgångsrikt, utan också höra om misstagen som du bör undvika. Dessutom delar vi användbara tips om hur du kan skapa en positiv och energifylld atmosfär när du håller i ett event. Ge dig själv fördelen att bygga starka och meningsfulla band som kan hjälpa dig att nå dina affärsmål. Missa inte chansen att lyssna på entreprenörspodden och ta kontroll över ditt nätverkande!  

info_outline
#122 Så kommer du igång med en hemsida show art #122 Så kommer du igång med en hemsida

Entreprenörspodden

Har du funderat på om du behöver en hemsida för ditt företag? I så fall är det här avnittet av Entreprenörspodden ett måste! Vi besvarar alla dina frågor om vad det innebär att ha en hemsida, vad det kostar och hur du faktiskt skapar en. Att ha en närvaro på internet är idag avgörande för företagens framgång. Men det kan vara svårt att navigera i djungeln av tekniska termer som domän och webbhotell. Lyckligtvis hjälper vi dig genom processen med vår podcast, där vi bryter ner de grundläggande koncepten och ger dig konkreta råd. Oavsett om du är helt ny inom...

info_outline
Sommarsnack Uppsala - Hanna Malmström show art Sommarsnack Uppsala - Hanna Malmström

Entreprenörspodden

Ett inspirerande sommarsnack för dig som går i tankarna att starta företag men behöver en sista knuff på vägen. Hanna Malmström är entreprenören som driver företaget Clicko, pedagogiska leksaker, spel och läromedel för barn. Hon vågade trots sina rädslor och tvivel starta eget företag.

info_outline
Sommarsnack Uppsala - Thomas Sonesson show art Sommarsnack Uppsala - Thomas Sonesson

Entreprenörspodden

Thomas Sonesson var bondgrabben som blev entreprenör och byggde Gallerix-kedjan i Sverige och Finland. Efter Gallerix så arbetar Thomas med mentorskap och affärsutveckling och är delägare i ett antal spännande bolag och startups. Han älskar Ung Företagsamhet och hur skolan kan bli bättre på att lära ungdomar om entreprenörskap samt kämpar för hur Uppsala Kommun kan bli en bättre kommun att driva företag i.

info_outline
Sommarsnack Uppsala - Maria Mattson Mähl show art Sommarsnack Uppsala - Maria Mattson Mähl

Entreprenörspodden

Vad tänker du när du hör ordet makt? Det här sommarsnacket sätter Maria ord på så mycket som många tar för givet. Lyssna och ta del av hennes kloka tankar. Maria Mattsson Mähl fick sitt första vd-jobb som 23-åring. Hon har jobbat it-, förlags- och utbildningsbranschen. 2012 grundade hon AlphaCE med visionen att ”alla har en plats på arbetsmarknaden. Hon är en flitig debattör i arbetsmarknadsfrågor och sitter i partistyrelsen för Liberalerna.

info_outline
Sommarsnack Uppsala - Lars Skarke show art Sommarsnack Uppsala - Lars Skarke

Entreprenörspodden

Lars Skarke är entreprenören som startat och drivit ett flertal framgångsrika företag. Han byggde upp klädmärket Björn Borg, och det var han som tog 3D glasögonen till Sverige. Han var också med och ändrade flygfrakten med sitt företag Envirotainer, vilket i sin tur räddade liv. Han har också skrivit boken ”Lars skurke? Sanningen om mina år med Björn Borg”. Emma & Emma besökte Lars för att höra vad som driver Lars och mer om hans historia.

info_outline
Sommarsnack Uppsala - Charlotte Wall show art Sommarsnack Uppsala - Charlotte Wall

Entreprenörspodden

Charlotte Wall är entreprenören som grundade Sturebadet i Stockholm. Hon har bott i Tokyo under en tid och drivit bolag i New York. Hon är vice ordförande i Företagarnas riksstyrelse och ordförande i Företagarna i Heby kommun. Hon har ett brinnande intresse och engagemang för näringslivet. 

info_outline
Sommarsnack Uppsala - Leffe Lindh Sommarsnack Uppsala - Leffe Lindh "Älgmannen"

Entreprenörspodden

När Leffe berättade för människor att han skulle starta en älgpark, sa alla att han var galen. Men det gav honom ännu mer gnista, han hade bestämt sig, för han trodde på sig själv och sin vision. Och resultatet av Leffes beslut är en framgångssaga.  Entreprenören driver utanför Heby. Han var den första i världen att simma med en älg. Han är en riktig djurvän och ibland låter han någon av . 

info_outline
#121 Det här önskade vi att vi visste när vi startade företag show art #121 Det här önskade vi att vi visste när vi startade företag

Entreprenörspodden

Självklart finns det ingen handbok i världen som har alla svaren på just din företagsresa. Du lär dig längs vägen, både av motgångar och medgångar. Men det finns  saker som kan vara riktigt bra att ha med i ryggsäcken på din resa.  Efter ett mindre podduppehåll så berättar vi om våra nya insikter och lärdomar. Och har vi efter två år med Entreprenörspodden fortfarande saker att säga? Yes det har vi, så nu kör vi!  ”Detta avsnitt är finansierat via Smart Tillväxt, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i...

info_outline
#120 The bitch is back show art #120 The bitch is back

Entreprenörspodden

Tänk så mycket en veckas semester kan göra, man får lite distans och sen känns allt så mycket lättare. Emma G är tillbaka och ligger nu mer i hundkojan bredvid pitbullen Emma L. Vi diskuterar alltifrån hur man ger varandra mer energi till förhållandet till robotar.   

info_outline
 
More Episodes

Vi pratar försäljning och vad vi själva behöver jobba på. Konsten att vända ett vanligt, trevligt samtal till ett säljsamtal kan vara svårt. Är man född till att vara säljare eller är det en färskvara som vi ständigt behöver jobba på? In och lyssna på våra tankar kring sälj och fundera kring dina egna brister och styrkor.