loader from loading.io

58. Instagram live - Q&A om läkarprogrammet

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Release Date: 04/15/2021

Tack för oss! - Statuspodden #87 show art Tack för oss! - Statuspodden #87

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

I detta avsnitt tackar vi för oss! Frågor? Mejla till [email protected] eller gå in på ki.se/statuspodden. Statuspodden är en officiell podcast från Karolinska Institutet i Stockholm.

info_outline
Rektor Annika Östman Wernerson - Statuspodden #86 show art Rektor Annika Östman Wernerson - Statuspodden #86

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Vi får finbesök i studion med ingen mindre än Karolinska Institutets rektor, Annika Östman Wernerson, som delar med sig av sin historia och inspirerande resa inom sjukvården. Ni vill inte missa detta avsnitt! Frågor? Mejla till [email protected] eller gå in på ki.se/statuspodden. Statuspodden är en officiell podcast från Karolinska Institutet i Stockholm.  

info_outline
Balansen mellan livet och plugget - Statuspodden #85 show art Balansen mellan livet och plugget - Statuspodden #85

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

I dagens avsnitt pratar vi om vikten av att hitta balans mellan livet och plugget! Vi pratar bland annat om vad man kan göra under sommaren samt delar med oss av våra bästa tips för att få ett hållbart och hälsosamt studentliv. Frågor? Mejla till [email protected] eller gå in på ki.se/statuspodden. Statuspodden är en officiell podcast från Karolinska Institutet i Stockholm.

info_outline
Varför DU ska välja KI - Statuspodden #84 show art Varför DU ska välja KI - Statuspodden #84

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Nu har ansökan till högskola och universitet öppnat för denna termin. I det här avsnittet går vi bland annat igenom vad som fick oss att välja Karolinska Institutet och varför vi tycker att du också ska göra det! Frågor? Mejla till [email protected] eller gå in på ki.se/statuspodden. Statuspodden är en officiell podcast från Karolinska Institutet i Stockholm.

info_outline
NYTT KAPITEL - Statuspodden #83 show art NYTT KAPITEL - Statuspodden #83

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Nora & Arash här, och det är vi som har tagit över Statuspodden efter Timo & Irene. Vi har precis släppts vårt allra första avsnitt, där inga mindre än våra företrädare gästar. Vi ser så mycket fram emot detta och hoppas ni är lika taggade som vi är!

info_outline
82. Timo & Irenes sista avsnitt - en tillbakablick show art 82. Timo & Irenes sista avsnitt - en tillbakablick

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Nu finns det några timmar av våra röster på internet. Under 5,5 års tid har ni kunnat följa med oss i läkarprogrammets värld och vi har gjort vårt bästa att besvara era frågor inför era stundande studier. I detta avsnitt lyssnar vi tillbaka på några av våra tips från termin 1, termin 5 och termin 9.

info_outline
81. Vår sista termin - slutspurten & utbyte i Singapore show art 81. Vår sista termin - slutspurten & utbyte i Singapore

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

I vårt 81:a avsnitt är vi tillbaka på Zoom, för Irene är i Singapore och gör de sista två månaderna av läkarprogrammet i form av ett utbyte. Vi pratar om hennes resa dit, men också vad Timo gör kvar i Stockholm.

info_outline
80. Psykolog - studentlivet och 4 miljoner visningar! show art 80. Psykolog - studentlivet och 4 miljoner visningar!

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Avsnitt 80 står för dörren! Vi har finbesök i vår studio av en alldeles ny psykologstudent, Hilda! Vi pratar mycket om mottagningen på KI och vad som har hänt sedan Irene och jag själva gick T1.

info_outline
79. 8 saker vi ÖNSKAR att vi visste när vi började på KI show art 79. 8 saker vi ÖNSKAR att vi visste när vi började på KI

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

I det 79:e avsnittet bjuder vi på 8 saker vi önskar att vi kände till när vi började på KI! Det handlar mer om hur man kan tänka för att få ut så mycket som möjligt av studierna än var man köper bäst kaffe. Välkommen som ny student till Karolinska Institutet!

info_outline
78. Äntligen jobbar vi som läkare show art 78. Äntligen jobbar vi som läkare

Statuspodden - vi tar tempen på KI!

Äntligen har dagen kommit! Timo och Irene får arbeta som vikarierande underläkare. Är du nyfiken på vad vi får göra? Hur det känns? Och hur en dag ser ut? Lyssna!

info_outline
 
More Episodes
Inför att antagningen till höstens högskoleutbildningar stänger 15/4 sände Irene och Timo live på KI:s Instagram-sida, där ni fick ställa era frågor. Mycket handlade om det 6-åriga läkarprogrammet, jobb efter utbildningen, bostäder i Stockholm och studentlivet på KI. Statuspodden är en officiell podcast från Karolinska Institutet i Stockholm. Har du fler frågor? Mejla på [email protected] eller gå in på blog.ki.se/statuspodden