loader from loading.io

Topscorer panik eller sikker mesterskabskurs?

Nordsjælland Dreamin'

Release Date: 02/17/2023

3 Finaler - Guld eller ingenting i vente? show art 3 Finaler - Guld eller ingenting i vente?

Nordsjælland Dreamin'

De 3 smukkeste mennesker i Dreamin panelet tager dig igennem FCNs 3 sidste kampe.  Rudi Dalsgaard, AmaroneBold & jeres allesammens vært Lasse Poulsen. 

info_outline
Kong Karlo, momentum i Superligaen og et pokalexit show art Kong Karlo, momentum i Superligaen og et pokalexit

Nordsjælland Dreamin'

info_outline
FCN klar til pokaljagt og slutspillet show art FCN klar til pokaljagt og slutspillet

Nordsjælland Dreamin'

Dagens udsendelse er med 4*C/Kasper, Rudi Dalsgaard & Lasse Poulsen ved roret. 

info_outline
Optakten til foråret show art Optakten til foråret

Nordsjælland Dreamin'

Om et øjeblik ruller bolden igen, og i denne udsendelse vender vi hvor vi står, transfervinduet og Ibrahim Osman sagaen. 

info_outline
Kvindespecial med Nikoline Dudek - Februar show art Kvindespecial med Nikoline Dudek - Februar

Nordsjælland Dreamin'

Vi er tilbage, denne gang med en “Dreamin’ special”. Hele udsendelsen er dedikeret til kvindeholdet hos FCN. Hvis du ikke ved så meget om kvindefodbold, så frygt ej, du vil blive fløjet igennem historien hos FCN’s kvindehold. Desuden tager vi fat i evaluering af efterårssæsonen, både resultater og kårlinger, og så kigger vi lidt i krystalkuglen. Ud over vært Lasse Poulsen, får du fornøjelsen af den rutinerede gæst Amarone Bold,samt to debutanter, med stifter af Farum Bangers Sofie Damberg, samt FCN’s forsvarsprofil Nikoline Dudek.

info_outline
Stille før stormen? Eller et stormfuldt transfervindue? show art Stille før stormen? Eller et stormfuldt transfervindue?

Nordsjælland Dreamin'

I Januarudsendelsen behandler vi 3 centrale områder: - En afrunding af Efteråret som helhed - Forventninger til transfervinduet - FCNs plads i Superligahierakiet Lyt med før din nabo. 

info_outline
FCNs Superligaform er som en dårlig hårdag, men i Europa er vi som en filmstjerne på den røde løber show art FCNs Superligaform er som en dårlig hårdag, men i Europa er vi som en filmstjerne på den røde løber

Nordsjælland Dreamin'

FCNs Superligaform er som en dårlig hårdag, men i Europa er vi som en filmstjerne på den røde løber – altid klare til at skinne! Mens Superligaen er som en kedelig regnvejrsdag, er Conference League som en solnedgang på en paradisstrand. Dreaming-panelet sidder og vurderer som dommere i en dansekonkurrence. Nogle tror, vi er som Bambi på isen, mens andre mener, vi er mere som Beyoncé på scenen. Én ting er sikkert: Vi holder liv i drømmen om at erobre Europa, selvom Superligaen prøver at give os en mindre hovedpine. Dagens panel: Rudi D, Casper F, Amarone B, Lasse P og Casper O i...

info_outline
Rush hour i Farum - Superliga, pokal og Europa. show art Rush hour i Farum - Superliga, pokal og Europa.

Nordsjælland Dreamin'

Hvor ambitiøse kan vi tillade os at være? Kan man være skuffet over 25 point i 14 kampe når man er tilbage i Europa igen og med i pokalen? Og vil vi se flere rotationer i de kommende kampe?  Det og meget mere prøver vi at besvare idag.  Vi får vi besøg af debutant Casper Mørk, som har tonsvis af kampe fra Farum Boldklub samt mens også de 2 stueplanter Rudi Dalsgaard og Casper de Linde også er i studiet.  Mit navn er Lasse Poulsen og jeg er jeres vært i dagens afsnit af Nordsjælland Dreamin. 

info_outline
Brandvarme i Europa men iskolde i Superligaen show art Brandvarme i Europa men iskolde i Superligaen

Nordsjælland Dreamin'

Vi har taget Europa med storm. Men regningen kommer i ligaen. Er det for tidligt at kalde krise i Superligaen? Og hvordan er det egentlig gået for vores nye signings? Dette og meget mere fra det Nordsjællandske rige i dagens udsendelse.  Dagens gæster er: Debutant og nuværende Wild Tigers formand Jonathan Gustavsen, Danmarks bedste sportsjournalist Rudi Dalsgaard og forhenværende Wild Tigers formand Lasse Poulsen.  Dagens vært er Casper de Linde og Casper Olsen har klippet og klistret. 

info_outline
Så kom vi ned på jorden igen, eller gjorde vi? show art Så kom vi ned på jorden igen, eller gjorde vi?

Nordsjælland Dreamin'

Rudi Dalsgaard (SN.dk), Peter Froulund (Arbejdernes Landsbank) og Rasmus Damsholt (vært) forsøger i dag at finde ud af hvilken hylde vi skal placere FCN på. For skal vi som fans og fodboldklub i virkeligheden til at revurdere vores identitet og målsætninger? Udover det kigger vi selvfølgelig på de seneste resultater og har også blikket fast rettet mod den næste Europæiske omgang fodbold.

info_outline
 
More Episodes

Når man sælger Superligaens og klubbens topscorer er der så panik? Eller fortsætter blot? De fleste ville nok gå i panik. Men ikke i Farum. Slet ikke når man får en stjerne spiller ind i stedet. 

Vi tager et smut syd på og hører hvordan det er gået Superligaens førerhold i pre season, samt hvilke forventninger vi har til årets første superliga kamp. et vaskeægte derby, mod lyngby. 

Vi vender selvfølgelig også nyt fra Wild Tigers og lytter til Rudi der prøver at spå fremtiden. 

 

Deltagere: AmaroneBold (næstformand i Wild Tigers) og Rudi Dalsgaard (journalist på Frederiksborg Amts Avis)

Gæstevært: Casper Olsen

Klipning og produktion: Rasmus Damsholt

Tak til: Casper De Linde Farrington