loader from loading.io

#085 - Såpeglatt spesial

Gnukkehjørnet

Release Date: 02/04/2021

#103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper! show art #103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper!

Gnukkehjørnet

Som tittelen antyder har Kong Vinter startet marsjen mot Norge. Ulvene dreper, og biler ødelegges! Alt dette og mye mye myyyyye mer kan du høre om i denne episoden!

info_outline
#102 - Innvendig kattevask show art #102 - Innvendig kattevask

Gnukkehjørnet

We're back! Hva sier du til en liten update på ulven? Vi prater om innvendig kattevask - i den grad det kan fylle en episode. Send oss gjerne tips til innhold på Facebook-chatten vår!

info_outline
#101 - Skitprat og polering! show art #101 - Skitprat og polering!

Gnukkehjørnet

Ny episode - en god kombinasjon av skitprat og poleringsprat. Det er nok mest av førstnevnte. Enjoy!

info_outline
#100 - Jubileumsepisode!! show art #100 - Jubileumsepisode!!

Gnukkehjørnet

JIPPIIIII! Vi er på tresifret antall episoder! Det feires med en episode med skravling - og faktisk litt fagprat! Vi prater litt mer om bakgrunnen vår og hvordan vi har havnet der vi er. ENJOY!

info_outline
#099 - Tåkete glass og waterspots show art #099 - Tåkete glass og waterspots

Gnukkehjørnet

Jordfeil, avskaling av tann, tåkete glass og waterspots er blant temaene vi prater på i dagens episode!

info_outline
#098 - Forbruker- vs certified only coatinger! show art #098 - Forbruker- vs certified only coatinger!

Gnukkehjørnet

Vi har fått en oppklaring i lausbikkjesaken fra #097, samt en forespørsel om å prate litt på forskjell mellom forskjellige typer keramiske lakkbeskyttelser!

info_outline
#097 - Hvordan ser bilpleiemarkedet ut i dag? show art #097 - Hvordan ser bilpleiemarkedet ut i dag?

Gnukkehjørnet

Vi har fått en forespørsel om å ta en oppfriskning av status i bilpleiemarkedet. Episode #002 (fra tidenes morgen) inneholder våre betraktninger av markedet på den tid - men det har jo skjedd en del siden sist. Spenn deg fast for en av lengste episodene noen sinne!

info_outline
#096 - Forskjellige type coatinger show art #096 - Forskjellige type coatinger

Gnukkehjørnet

Rødgaupe, Bobcat, Basecoating, Topcoating, Topup, vanlig coating... Ja, som tittelen sier er det litt om forskjellige typer coatinger som står på agendaen i dag! Og katter. Store katter.

info_outline
#095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser! show art #095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser!

Gnukkehjørnet

Rovviltets Røst, ulv i Skjerberg, polering og coating av trange plasser, båtpleie, og prising av jobber med og uten coating er av dagens temaer! Enjoy!

info_outline
#094 - Husvask og Wish-spesial show art #094 - Husvask og Wish-spesial

Gnukkehjørnet

Vi tar en oppdatering fra dyreriket, snakker om husvask og kraftvask - og sist men ikke minst produkter fra Wish! Nanosvamp, nanosparkle, magisk skinnfarge, super-QD, ripefjerningstusjs, nudel-PDR, coating man kan sette fyr på, glassforseglinger og alt hva du måtte drømme om! Er det for godt til å være sant???

info_outline
 
More Episodes

Dagens episode handler om *trommevirvel* bøttesåper og andre finurlige lignende produkter! Vi snakker om såper med og uten voks, og drodler litt om forskjellen mellom diverse produkter for håndvask!