loader from loading.io

#087 - Tibber, skumkanoner og såpeleggere

Gnukkehjørnet

Release Date: 02/19/2021

#103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper! show art #103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper!

Gnukkehjørnet

Som tittelen antyder har Kong Vinter startet marsjen mot Norge. Ulvene dreper, og biler ødelegges! Alt dette og mye mye myyyyye mer kan du høre om i denne episoden!

info_outline
#102 - Innvendig kattevask show art #102 - Innvendig kattevask

Gnukkehjørnet

We're back! Hva sier du til en liten update på ulven? Vi prater om innvendig kattevask - i den grad det kan fylle en episode. Send oss gjerne tips til innhold på Facebook-chatten vår!

info_outline
#101 - Skitprat og polering! show art #101 - Skitprat og polering!

Gnukkehjørnet

Ny episode - en god kombinasjon av skitprat og poleringsprat. Det er nok mest av førstnevnte. Enjoy!

info_outline
#100 - Jubileumsepisode!! show art #100 - Jubileumsepisode!!

Gnukkehjørnet

JIPPIIIII! Vi er på tresifret antall episoder! Det feires med en episode med skravling - og faktisk litt fagprat! Vi prater litt mer om bakgrunnen vår og hvordan vi har havnet der vi er. ENJOY!

info_outline
#099 - Tåkete glass og waterspots show art #099 - Tåkete glass og waterspots

Gnukkehjørnet

Jordfeil, avskaling av tann, tåkete glass og waterspots er blant temaene vi prater på i dagens episode!

info_outline
#098 - Forbruker- vs certified only coatinger! show art #098 - Forbruker- vs certified only coatinger!

Gnukkehjørnet

Vi har fått en oppklaring i lausbikkjesaken fra #097, samt en forespørsel om å prate litt på forskjell mellom forskjellige typer keramiske lakkbeskyttelser!

info_outline
#097 - Hvordan ser bilpleiemarkedet ut i dag? show art #097 - Hvordan ser bilpleiemarkedet ut i dag?

Gnukkehjørnet

Vi har fått en forespørsel om å ta en oppfriskning av status i bilpleiemarkedet. Episode #002 (fra tidenes morgen) inneholder våre betraktninger av markedet på den tid - men det har jo skjedd en del siden sist. Spenn deg fast for en av lengste episodene noen sinne!

info_outline
#096 - Forskjellige type coatinger show art #096 - Forskjellige type coatinger

Gnukkehjørnet

Rødgaupe, Bobcat, Basecoating, Topcoating, Topup, vanlig coating... Ja, som tittelen sier er det litt om forskjellige typer coatinger som står på agendaen i dag! Og katter. Store katter.

info_outline
#095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser! show art #095 - Båtpleie, polering og coating av trange plasser!

Gnukkehjørnet

Rovviltets Røst, ulv i Skjerberg, polering og coating av trange plasser, båtpleie, og prising av jobber med og uten coating er av dagens temaer! Enjoy!

info_outline
#094 - Husvask og Wish-spesial show art #094 - Husvask og Wish-spesial

Gnukkehjørnet

Vi tar en oppdatering fra dyreriket, snakker om husvask og kraftvask - og sist men ikke minst produkter fra Wish! Nanosvamp, nanosparkle, magisk skinnfarge, super-QD, ripefjerningstusjs, nudel-PDR, coating man kan sette fyr på, glassforseglinger og alt hva du måtte drømme om! Er det for godt til å være sant???

info_outline
 
More Episodes

Vi snakker om de usmakelige strømprisene og kuren for dette, skumkanoner og såpeleggere. Er det sånn at billige skumkanoner bruker mer produkt enn dyre? Hva skiller de forskjellige skumkanonene fra hverandre?