loader from loading.io

21 GREAT MBA - så bygger vi företagsbyggare

Greatpodden

Release Date: 03/22/2021

55 Social selling show art 55 Social selling

Greatpodden

Framgångsrika säljare jobbar med social selling. De använder sociala medier för att bygga relationer och skapa leads. Vi går igenom grunderna i social selling, hur du kommer igång och får detta att bli en del i din framgång som säljare.

info_outline
54 Misstagen du inte vill göra som säljare show art 54 Misstagen du inte vill göra som säljare

Greatpodden

Att inte lyssna och inte ställa frågor är några av de misstag en säljare kan göra. Vi går igenom de vanligaste misstagen under en säljprocess. När skall du prata pris? Är paketeringen viktig? Det är exempel på frågorna du får svar på i detta avsnitt. 

info_outline
53 Rekrytering - strategisk kompetensförsörjning show art 53 Rekrytering - strategisk kompetensförsörjning

Greatpodden

Strategisk kompetensförsörjning handlar om att rekrytera rätt personer som bidrar till företaget strategiska mål. Vi pratar om framgångsfaktorerna, att våga vara strategisk och att lägga sina fördomar på hyllan och inte välja den enkla traditionella vägen. Här får du konkreta råd baserat på Great Groups rekryteringsmetoder för att din rekrytering skall bli strategisk. 

info_outline
52 Hållbart sälj show art 52 Hållbart sälj

Greatpodden

Framtidens affärer är hållbara och säljare måste anpassa sig till hållbart sälj. Mikael Weléen och Cissi Sandqvist berättar om hur du lyckas med detta och vad som är utmaningen. De berättar även om hösten nya utbildning på Great Group i hållbart sälj. 

info_outline
51 Det mest nedladdade avsnittet - Fyra egenskaper hos en framgångsrik säljare show art 51 Det mest nedladdade avsnittet - Fyra egenskaper hos en framgångsrik säljare

Greatpodden

Repris: Att vara framgångsrik inom försäljning handlar om att göra rätt saker. Här får våra fyra bästa tips på vad som ger framgång i försäljningen. Det är det mest nedladdade avsnittet som du inte vill missa. 

info_outline
50 Hur jag prioriterar mitt säljarbete show art 50 Hur jag prioriterar mitt säljarbete

Greatpodden

Rätt prioriteringar ger effektivare och roligare säljarbete. Vi pratar om vikten av att ha koll och att använda CRM-systemet. Mål, struktur och delaktighet är framgångsfaktorer. Cissi berättar om sin fem-punktersmodell för prioritering.

info_outline
49 Så hanterar du missnöjda kunder show art 49 Så hanterar du missnöjda kunder

Greatpodden

En missnöjd kund är guld värd, det är då har du chansen att göra skillnad säger Cissi Sandqvist. Micke, Cissi och Elin pratar om vad som är ett bra bemötande och att det skall vara lätt att ge feedback. Att ta hand om missnöjda kunder är att ta hand om sitt varumärke.

info_outline
48 Kan vem som helst bli säljare? show art 48 Kan vem som helst bli säljare?

Greatpodden

Alla kan bli säljare, alla kanske inte vill bli säljare och det är upp till var och en att avgöra det, det menar Micke, Cissi och Elin. Vi pratar om vikten av säljkultur i företaget och att transformera bilden av att vara säljare, då kan fler se sig som säljare.

info_outline
47 Två år med Covid19 som säljare show art 47 Två år med Covid19 som säljare

Greatpodden

Våren 2022 är vi kanske ur pandemin och i så fall hur har det påverkat säljarens arbete? Micke, Cissi och Elin pratar om att lära sig av kriser och hur du kan bli starkare med en positiv inställning. Det handlar om att klara en större flexibilitet och att kunna samarbeta med andra. Hoppa på förändringståget och stå inte kvar på perrongen!

info_outline
46 Företagskulturen versus säljkulturen show art 46 Företagskulturen versus säljkulturen

Greatpodden

Rätt kultur bidrar till effektivitet och skapar attraktion. Mikael Weléen, Cissi Sandqvist och Elin Malke pratar om skillnader mellan företagskultur och säljkultur. Är det bra med en skillnad? De ger dig tips på hur du bygger en bra kultur i företaget för alla. 

info_outline
 
More Episodes

Great Group lanserar en mini-MBA, en företagsledarutbildning för dig i ledande position som vill ta företaget och dig själv till nästa nivå. Mikael Weléen och Cissi Sandqvist berättar om kursupplägget och hur man ansöker till utbildningen, som planeras att starta med en första omgång i maj i Norrköping.