loader from loading.io

Rob Peters - producer

humble heroes podcast

Release Date: 12/02/2022

Tamar Niamut - Zangeres en stemcoach show art Tamar Niamut - Zangeres en stemcoach

humble heroes podcast

Klassiek sopraan Tamar Niamut zingt in binnen -en buitenland. Zij zingt als solist bij diverse gezelschappen, zoals Internationaal Toneel Amsterdam, Theater Rotterdam, Action Zoo Humain, Holland Opera, ISH, Corpus Acrobatics, The Dutch don’t Dance Division en Opera Zuid.  Tamar heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van artiesten en stemprofessionals. Na het volgen van vele studies op het medische en psychologische vlak, ontwikkelde ze haar eigen werkwijze bij Vox Building, haar praktijk voor zangcoaching en stemtherapie. Hier coacht zij samen met Vox Fysio John Labrie...

info_outline
Liesbeth Steffens - Altviolist show art Liesbeth Steffens - Altviolist

humble heroes podcast

Liesbeth Steffens studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Nobuko Imai en Ferdinand Erblich (cum laude). Hierna studeerde zij bij Jürgen Kussmaul in Düsseldorf. Ze maakte deel uit van het Aitos strijktrio, het Renoir Ensemble en het Holland Harp Trio. Zij was mede-oprichter van Nieuw Sinfonietta Amsterdam. Daarnaast treedt zij op met het ASKO ensemble en het Amstel strijkkwartet.

info_outline
Arthur Flink - Trompet, producer show art Arthur Flink - Trompet, producer

humble heroes podcast

Arthur Flink is een trompettist/producer uit Haarlem. Hij is ook actief in bands als Monsieur Dubois, State Of Monc en het samenwerkingsproject tussen die twee bands genaamd Monsieur Dodo. Hij heeft ook zijn eigen band, FLiNK.

info_outline
Sjoerd van Bommel - drums show art Sjoerd van Bommel - drums

humble heroes podcast

Sjoerd van Bommel is een ondernemend musicus met een flinke staat van dienst. Hij is drummer/zanger maar ook docent en een gelouterd studiomuzikant. Hij speelde met Bots, Maarten Peters and The Dream, Ricky Devito, Back To Basic, Ugly White Belly, Jango Edwards, VandeVenVanBommel, Kroonenberg trio, The Watchman, Ro Theater Rotterdam, Orkater theater Amsterdam, Frederique Spigt, Muziekschool KunstKwartier, Space Age Travellers, Hidden Agenda Deluxe, Roelofs&VanBommel en Mrs Hips.

info_outline
Arts the Beat Doctor - producer show art Arts the Beat Doctor - producer

humble heroes podcast

Arts The Beatdoctor is een producer die elektronische synths verplettert met korrelige samples en organische veldopnames. Het resultaat is een rauw, knopdraaiend mengsel in de stijl van zijn tijdgenoten Flying Lotus, Bonobo en Dorian Concept. Op het podium is hij zowel DJ als muzikant, waarbij hij meeslepende mixen uit zijn catalogus bouwt, terwijl hij studioproductietechnieken en live-instrumentatie gebruikt.

info_outline
Frank Montis, Hammond-orgel show art Frank Montis, Hammond-orgel

humble heroes podcast

Frank Montis speelde al enkele jaren als sessiemuzikant en met een pianotrio, toen hij werd gevraagd om Hammond-orgel en zang voor zijn rekening te nemen op een track van de Nederlandse formatie The Jazzinvaders. In 2010 begon hij, samen met Rolf Delfos een groep genaamd DelMontis. Daarnaast speelde hij met de Nederlandse groep The Soul Snatchers, Laura Vane & The Vipertones en de Nederlandse groep 'Gare Du Nord'. Intussen is Franks fascinatie voor het Hammond-orgel zo gegroeid dat hij zich wil specialiseren in vooral het orgelspelen, waarbij hij de groove en het gevoel van de muziek...

info_outline
Tjeerd van Zanen, gitarist, songwriter, producer show art Tjeerd van Zanen, gitarist, songwriter, producer

humble heroes podcast

Tjeerd van Zanen is een Nederlandse gitarist, songwriter, engineer en producer met lange staat van dienst in de muziekwereld. Van Zanen trad in binnen- en buitenland op met gevestigde artiesten en schreef liedjes voor internationale artiesten, waaronder meerdere liedjes voor het Eurovisie Songfestival. Daarnaast schreef, (co-)produceerde en trad hij op op vele muziekalbums, zoals die van Nils Krake, The Auratones en Back To Basic Van Zanen is tevens docent songwriting en productie aan de hogescholen voor de kunst Codarts in Rotterdam en Artez in Enschede.

info_outline
Coen Witteveen en Rolf Delfos show art Coen Witteveen en Rolf Delfos

humble heroes podcast

Wat minder bekend is, is dat de twee hosts van Humble Heroes, ook zélf humble heroe zijn. Coen Witteveen is saxofonist en maakt muziek met artiesten als Typhoon, Matt Simons, Plastik.Soldiers en nog vele andere. Daarnaast produceert en componeert hij muziek vanuit zijn eigen studio in Amersfoort. Daar is hij ook directeur van cultureel podium en productiehuis KOSMIK. Alt-, bariton- en sopraansaxofonist Rolf Delfos is arrangeur, componist, programmeur, radiomaker en bestuurslid van de SENA. Sinds de jaren tachtig maakt hij deel uit van o.m. The Houdini’s, The Auratones, Artvark Saxophone...

info_outline
Oene van Geel - viool/percussie show art Oene van Geel - viool/percussie

humble heroes podcast

Oene van Geel is violis en percussionist). En de laatste jaren ook componist. Oene is een muzikale avonturier. Beïnvloed door jazz, Indiase muziek, kamermuziek en vrije improvisatie, gebruikt hij zijn virtuoze improvisatievaardigheden en zijn compositietalent voor een breed scala aan muzikale activiteiten. Hij toerde door Europa, het Midden-Oosten, India, Japan, de Verenigde Staten en Canada. 

info_outline
Sanne Huijbregts - Zanger/vibrafonist/componist show art Sanne Huijbregts - Zanger/vibrafonist/componist

humble heroes podcast

Sanne Huijbregts (1992) is een bekroonde zangeres, vibrafonist en componist. Naast dat ze een uitstekende zangeres is, omringt ze zichzelf op het podium met elektronica, verschillende percussie-instrumenten en de Xylosynth (elektrische vibrafoon) om haar stem aan te vullen met een groot aantal tonen en texturen. Haar muziek is een genre-tartend droomlandschap van loops, lyriek en intieme composities.

info_outline
 
More Episodes

Rob Peters is producer, songwriter en componist voor film en media. Hij werkte aan speelfilms (Kill Switch, Just Friends), prijswinnende korte films (Green Screen Gringo, Het Internet), commercials en platen waaronder gouden en platina albums. Zijn stijl is een hybride van elektronisch en organisch, variërend van luid en episch tot intiem en klein.